QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 21:16)
Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?
Turiu Matt ir Photo... niu manau, kad čia labai priklauso nuo veido. Man Matt geriau laikosi, o va Photo nusipirkau ir gailiuosi, kaip kaukė atrodo, greit nusitaukuoja ir išsisklaido pigmentas... Veidas mano durnokas, ir pleiskanoja, ir taukuojasi vienu metu. Dar turiu Putų tipo - na, kažkas per vidurį man tarp matt ir finish, ir turiu BB kremą - vasarą kelionėje jis nerealu, vienas geriausiai maskuojančių mano turėtų BB kremų (per mėginukus ir ne tik bandžiau gal kokius 6).
Turiu dar maskuojantį pieštuką su teptuku... na pusė bėdos. Vos užtepus neguls gražiai, reikia tepliot ir tepliot, įtrint... tada kaip ir nieko.
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 23, 14:28)
Sveiki, gaivinam temelę
Klausimėlis, o kaip jums šios firmos praimeriai ir konsyleriai? Aš nusipirkau pabandyti praimerį akių šešėliams, nu bet nežinau, kažkas man nepatinka su juo. labai subėga, sunkiai tepasi. lyg sušoka į gabaliukus atrodo. Ir oda staiga tokia pasidaro sausa.
Praimerį veidui nusipirkau - nieko labai ypatingo, tikrai yra geresnių. Aišku, aš tą senesnio tipo, ne porų maskavimui