Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

Tai blogesniu atveju gal tą šviesesnę "Date with Ash-ton" spalvą bandyt, ana irgi nėra "ryža", manau tiktų visai. Labai mane baimina per daug tamsūs antakiai, kiek tokių egzempliorių viešai esu mačius tai doh.gif lotuliukas.gif

Ir labai džiaugiuos (bent kol kas) savo pastaruoju pirkiniu - Smoothing Lip Polish, spalva "010 Rose-wood if She Could". Labai įdomus ir net malonus kvapas, gražiai ant lūpų atrodo, suteikia subtilią spalvą ir tą tokį drėgnumo pojūtį. Laikymasis man nelabai aktualus, neturiu problemų kas kažkiek laiko pasitept dar kartą. wub.gif Savo lūpom nepatenkinta esu, tai esu linkus privengti ryškių blizgesių ar dažų, net jei ir gražu man sodrios spalvos.
user posted image
Gal vėliau bloge išsamesnį atsiliepimą paliksiu, nuotraukų įkelsiu ar pnš. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 28, 19:00)
Tai blogesniu atveju gal tą šviesesnę "Date with Ash-ton" spalvą bandyt, ana irgi nėra "ryža", manau tiktų visai. Labai mane baimina per daug tamsūs antakiai, kiek tokių egzempliorių viešai esu mačius tai  doh.gif  lotuliukas.gif

"Date with ash-ton" jokio ryzumo, nei sviesus nei tamsus, toks vidutinis. Tarpeliams tikrai tinka, nes kaip jau mineta nera minktas smile.gif
Atsakyti
illuminated, gražiai atrodo tikrai tas blizgis, ar tai turiu kaip suprantu tos pačios formulės, bet limituotų spalvų blizgesius:
user posted image
Tai tikrai gražiai atrodo, ypač tamsūs. Tik pastebėjau, kad kai pasitrina spalva, prieš atnaujinant spalvą būtina senąjį nuvalyti, nes kitaip dengiasi netolygiai ir kažkaip sluoksniuojase. Ir keistas tas pilnumas pradžioje, gerai, kad paskui nebelieka.
Atsakyti
illuminated, gražiai atrodo tikrai tas blizgis, ar tai turiu kaip suprantu tos pačios formulės, bet limituotų spalvų blizgesius:
user posted image
Tai tikrai gražiai atrodo, ypač tamsūs. Tik pastebėjau, kad kai pasitrina spalva, prieš atnaujinant spalvą būtina senąjį nuvalyti, nes kitaip dengiasi netolygiai ir kažkaip sluoksniuojase. Ir keistas tas pilnumas pradžioje, gerai, kad paskui nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 28, 19:00)

Ir labai džiaugiuos (bent kol kas) savo pastaruoju pirkiniu - Smoothing Lip Polish, spalva "010 Rose-wood if She Could". Labai įdomus ir net malonus kvapas, gražiai ant lūpų atrodo, suteikia subtilią spalvą ir tą tokį drėgnumo pojūtį. Laikymasis man nelabai aktualus, neturiu problemų kas kažkiek laiko pasitept dar kartą.

as irgi isigyjau - is tiesu spalva labai grazi, ant mano lupu spalva dar siek tiek intensyvesne negu jusu nuotraukoje, tik va beda, kad labai sausina lupas.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Gal jau kuri nors iš Jūsų bandėte CATRICE MADE TO STAY lūpų ,,lakus" - CATRICE MADE TO STAY LIP POLISH?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 29, 21:16)
Gal kas palygintu krempudras Fhoto ir Matt? Kuri geriau paskuoja? ar nekemsa poru ir tt?

Turiu Matt ir Photo... niu manau, kad čia labai priklauso nuo veido. Man Matt geriau laikosi, o va Photo nusipirkau ir gailiuosi, kaip kaukė atrodo, greit nusitaukuoja ir išsisklaido pigmentas... Veidas mano durnokas, ir pleiskanoja, ir taukuojasi vienu metu. Dar turiu Putų tipo - na, kažkas per vidurį man tarp matt ir finish, ir turiu BB kremą - vasarą kelionėje jis nerealu, vienas geriausiai maskuojančių mano turėtų BB kremų (per mėginukus ir ne tik bandžiau gal kokius 6).
Turiu dar maskuojantį pieštuką su teptuku... na pusė bėdos. Vos užtepus neguls gražiai, reikia tepliot ir tepliot, įtrint... tada kaip ir nieko.

QUOTE(agneciuke @ 2014 04 23, 14:28)
Sveiki, gaivinam temelę  gathering.gif

Klausimėlis, o kaip jums šios firmos praimeriai ir konsyleriai? Aš nusipirkau pabandyti praimerį akių šešėliams, nu bet nežinau, kažkas man nepatinka su juo. labai subėga, sunkiai tepasi. lyg sušoka į gabaliukus atrodo. Ir oda staiga tokia pasidaro sausa.

Praimerį veidui nusipirkau - nieko labai ypatingo, tikrai yra geresnių. Aišku, aš tą senesnio tipo, ne porų maskavimui
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2014 07 11, 12:08)

Berods, jau esu rašius apie šį primerį - man visiškai bevertis daiktas: makiažas su juo tikrai nieko ilgiau nesilaikydavo, porų nemaskavo, tik jas užkimšdavo sad.gif pabaigiau sunaudodama kaip akių šešėlių pagrindą (bent jau spuogais neišberdavo).
Atsakyti
Kaip keista... O man šis primeris tai kažkas toookio smile.gif Bet gal dėl to kad nelb turiu su kuo palyginti. Kažkur užsienio saite paskaičiau, kad su primeriu, kuriame yra silikono, galima patepti lupas, tada jos suminkštėja ir silikonas jas pripildo ir paputlina. Pabandžiau tai daryti su šitu, tai efektą tikrai duoda, tik tiek kad trumpalaiki smile.gif
Atsakyti
o aš išbandžiau šiuos du - jie mano odai puikiai tinka smile.gif Makiažas pasidengia daug lygiau ir tikrai išsilaiko ilgiau.

http://uniqapoly.blo...ummer-2014.html

O ar Jūs jau bandėte?
Atsakyti
sveikos, gal kas pasakytų, kur Vilniuj rasti catrice kosmetikos? viršuliškių ir justiniškių eurokose neradau...
Atsakyti
QUOTE(ezerelis @ 2014 08 31, 17:45)
sveikos, gal kas pasakytų, kur Vilniuj rasti catrice kosmetikos? viršuliškių ir justiniškių eurokose neradau...

Sveika smile.gif

Catrice kosmetikos gali rasti šiose Eurokos parduotuvėse:
Savanorių pr.56
Konstitucijos pr.16 PC VCUP
Šeškinės g.32 PC IKI
Ukmergės g.369 PC BIG
Vilniaus g.28
Lentvaris PC NORFA
Lakūnų g.24 PC PARKAS
Ozo g.18 PLC OZAS
Saltoniškių g.9 PLC PANORAMA
Fabijoniškių g.2A PC IKI