Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Nutariau atidaryt man aktualį temą. Diskutuokim, svarstykim, dalinkimės patirtim! 4u.gif

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 07 gruodžio 2011 - 22:04
QUOTE(Green.apple @ 2011 12 07, 23:02)
Nutariau atidaryt man aktualį temą. Diskutuokim, svarstykim, dalinkimės patirtim! 4u.gif

SENA TEMA

Nuo kada tilpot i paprastus batus? netelpu net i Crocsus, nors koja nera kaip kalade istinus. Gal kas turit ortopedini bata? Idomu kiek jie nauji kainuoja ir ar verta pirkti? As galvojau reikia gal didenius crocsus nusipirkti,gal tilpciau,tik kur paskui juos deti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 12 08, 15:12)
Nuo kada tilpot i paprastus batus? netelpu net i Crocsus, nors koja nera kaip kalade istinus. Gal kas turit ortopedini bata? Idomu kiek jie nauji kainuoja ir ar verta pirkti? As galvojau reikia gal didenius crocsus nusipirkti,gal tilpciau,tik kur paskui juos deti. smile.gif

atsiprasau, bet negaliu jums atsakyti i jusu klausima, nes as kol kas dar nedariau operacijos...vis svarstau- ar verta... bet manau atsiras merginu, kurios jums atsakys i jusu klausima is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
Taigi,jau uzsirasiau snd operacijai.Sausio 6d.guluosi i ligonine ax.gif Ir bijau,ir laukiu rolleyes.gif
Papildyta:
Green.apple,o del ko abejojate?Ar jau buvote konsultacijoje pas ortopeda?Manau,jis tikrai padetu labiau apsispresti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavolaime: 16 gruodžio 2011 - 13:51
QUOTE(tavolaime @ 2011 12 16, 14:51)
Taigi,jau uzsirasiau snd operacijai.Sausio 6d.guluosi i ligonine ax.gif Ir bijau,ir laukiu rolleyes.gif
Papildyta:
Green.apple,o del ko abejojate?Ar jau buvote konsultacijoje pas ortopeda?Manau,jis tikrai padetu labiau apsispresti mirksiukas.gif

Nusipirkau crocsus 2 ismerom didesnius,tai nors i lauka galiu iseit. Kita savaite eisiu pas daktara,svies koja ir pasakys ar jau galiu minti pilnai.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 12 16, 15:32)
Nusipirkau crocsus 2 ismerom didesnius,tai nors i lauka galiu iseit. Kita savaite eisiu pas daktara,svies koja ir pasakys ar jau galiu minti pilnai.

Primink,prasau,kiek laiko jau praejo po operacijos?
As nieko nekalbejau dar su gydytoju del batu...Operuosius iskart abi kojas.Konsultacijos metu pasake,kad savaite po OP galesiu jau is namu iseiti.Bet kokiu budu net neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 12 16, 13:51)
Papildyta:

abejoju, nes labai ilgas gijymo laikas, o man vis atrodo, kad dar netinkamas laikas...taip skirtingai visos ta operacija pernesa, ir gyja skirtingai... namie mes turim laiptus - neisivaizduoju, kaip as su ramentais net i tulika nueisiu... vnz, labai dar daug klaustuku ir abejoniu...
ir kol kas neskauda tie kauliukai, nors jie jau nemazi... stengiuosi nesiot avalyne be kulnu ir tada net pamirstu apie juos..
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 12 16, 15:54)
As nieko nekalbejau dar su gydytoju del batu...Operuosius iskart abi kojas.Konsultacijos metu pasake,kad savaite po OP galesiu jau is namu iseiti.Bet kokiu budu net neisivaizduoju biggrin.gif

man jau 1 menuo po operacijos, o kojos neskauda jau senai. skaudejo,maudeno tiklsliau apie 3 dienas nu gal savaite,bet neilgiau. o i lauka ejau su ramentais. sake neminti man savaite ant kulno,bet as pati nemyniau 2 savaites,nes galvoju geriau jau pakentet,kad paskui neprisidirbti is to skubejimo. Dabar tai vaikstau ant kulno.
o del baimes,tai cia reikia psichologoskai nusiteikti,kad viskas bus gerai. As taip nusiteikiau ir tikrai viskas gerai, ir aisku noras buvo labai didelis.
Sekmes.
Atsakyti
sveikos,
ar cia yra sekanciu sia tema jau po operacijos? smile.gif
man idomu ar tepam kokiu kremu nuo randu?
Ar lankote mankstas? man liepe mankstinti ir parode tik viena pratima. T.y pirmyn atgal.
kai paskaiciau sena tema,tai ten siuntimus duodavo mankstom,kai kitas lanksto arba parodo kaip tai ir efektas kitoks.
Siandien,jau vaziavau su masina,siek tiek bijojau,bet vis kas gerai. Man jau 5 sav. po oeracijos.
Atsakyti
Ar foto pries OP reikalinga?Man nieko apie ja neminejo g.gif
Atsakyti
sveikos,

na, va ir aš po mėnesio operuosiuos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Green.apple @ 2011 12 16, 20:48)
abejoju, nes labai ilgas gijymo laikas, o man vis atrodo, kad dar netinkamas laikas...taip skirtingai visos ta operacija pernesa, ir gyja skirtingai... namie mes turim laiptus - neisivaizduoju, kaip as su ramentais net i tulika nueisiu... vnz, labai dar daug klaustuku ir abejoniu...
ir kol kas neskauda tie kauliukai, nors jie jau nemazi... stengiuosi nesiot avalyne be kulnu ir tada net pamirstu apie juos..

na, taip, kiek skaičiau, kiek pasakojo pažįstamos, tikrai skirtingai, aš jau nusiteikus kelis mėn. nelabai judriam rėžimui g.gif
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2011 12 08, 16:12)

man sakė, kad jį galima užsakyti - apie 60lt

kai buvau konsultacijoj, buvo atėjusi moteris po trijų mėn. po operacijos - jau su savais batais.....
o kita pažįstama - tik po pusmečio tilpo į vienus pačius plačiausius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2011 12 16, 15:54)

perskaičius jūsų postą net nupurtė.,....
draugės mama irgi pasiryžo abi iš karto ir visą vasarą praleido vėžimėlyje......
Atsakyti
Sveiki.

As kojos minti negalejau 6 savaites net ant kulno negalejau vaikscioti,nes man buvo uzdetas gipsas.Labai prisikakkynau bet tai buvo verta koja grazi dar patinusi kartais paskauda bet esu patenkinta dabar laukiu kol praeis 6men kai galesiu kita operuotis.noriu greiciau viska susitvarkyti ir pamirsti. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti