Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Magnifique @ 2012 01 10, 12:50)
man jis operuos kitas bedas,bet darys dviguba operacija.vakar buvau konsultacijoje greitosios pagalbos ligoninej,tai kazkaip per issiblaskyma ir nepaklausinejau nieko dorai apie operacija..o operuos maziau nei po 2 sav...kysio duot neplanuoju,tai galvoju ar nebus jis toks gydytojas,kuris be kysio gali ir kojas  sugadint... g.gif

kiek skaičiau temas ir kiek pasakojo pažįstamos, tikrai ne iš t daktarų jis
manau, galite būti rami:)

o kur operuos?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 10, 17:46)
kiek skaičiau temas ir kiek pasakojo pažįstamos, tikrai ne iš t daktarų jis
manau, galite būti rami:)

o kur operuos?

Greitosios pagalbos ligoninėj.Vakar buvau,tai užrašė Sausio 23d.Galvoju,kad gal kitą pirmadienį nuvažiuosiu vėl pas jį,nes likau nieko neišsiaiškinus visai..o įdomu,ypač kokia anestezija ir kiek ligoninėj laikys...ot vėpla aš.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 10, 17:51)
Greitosios pagalbos ligoninėj.Vakar buvau,tai užrašė Sausio 23d.Galvoju,kad gal kitą pirmadienį nuvažiuosiu vėl pas jį,nes likau nieko neišsiaiškinus visai..o įdomu,ypač kokia anestezija ir kiek ligoninėj laikys...ot vėpla aš.. doh.gif

na, gal ten kieno nors paklausti galima, jei ką, parašykite, duosiu jo tel.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 10, 17:54)
na, gal ten kieno nors paklausti galima, jei ką, parašykite, duosiu jo tel.

Tai nueisiu pas jį ir tiek,nesitarus,vakarop,kai jau operacijos psibaigusios bus ir pasiklausinėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 10, 18:21)
Tai nueisiu pas jį ir tiek,nesitarus,vakarop,kai jau operacijos psibaigusios bus ir pasiklausinėsiu  rolleyes.gif

smile.gif
Atsakyti
As jau po OP smile.gif
Siandien 5 diena,berods...Vakar pirma diena truputeli daugiau vaiksciojau,nes reikejo vaziuoti i poliklinika persiristi kojytes...Tai siandiena jauciasi ,kad kojyte mano pavargusi unsure.gif Kol kas siandiena dar vaistu nuo skausmo negeriau.Kenciu.Nes per pastarasias dienas tiek prigeriau,kad net baisu paciai darosi doh.gif Planavau abi kojas iskart operuoti,taciau operacinej persigalvojau biggrin.gif Tikra laime,galiu pasakyti,nes buciau isprotejusi tikriausiai...Kaip,kazi,buciau iki WC nusliauzusi?Neisivazduoju g.gif
Laukiancioms OP linkiu sekmes ir stiprybes,o toms,kurios jau po visko-kuo greiciau isgyti ir dziaugtis graziomis sveikomis pedutemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2012 01 11, 14:16)
As jau po OP smile.gif
Siandien 5 diena,berods...Vakar pirma diena truputeli daugiau vaiksciojau,nes reikejo vaziuoti i poliklinika persiristi kojytes...Tai siandiena jauciasi ,kad kojyte mano pavargusi unsure.gif Kol kas siandiena dar vaistu nuo skausmo negeriau.Kenciu.Nes per pastarasias dienas tiek prigeriau,kad net baisu paciai darosi doh.gif Planavau abi kojas iskart operuoti,taciau operacinej persigalvojau biggrin.gif Tikra laime,galiu pasakyti,nes buciau isprotejusi tikriausiai...Kaip,kazi,buciau iki WC nusliauzusi?Neisivazduoju g.gif
Laukiancioms OP linkiu sekmes ir stiprybes,o toms,kurios jau po visko-kuo greiciau isgyti ir dziaugtis graziomis sveikomis pedutemis 4u.gif

ačiū ačiū

man šiandien iškilo klausimas, o migdo visiškai, ar tik vietinę daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 11, 16:38)
ačiū ačiū

man šiandien iškilo klausimas, o migdo visiškai, ar tik vietinę daro g.gif

man tas pats klausimas iskilo..man kita operacija daro,bet vieta labai panasi..labai nenoriu gydytojo trukdyti savo klausimais,o niekur neraso kokia nejautra taiko...mintys kelios-bendra,spinaline-sitos labiausiai nenoriu,nes stuburas nelabai sveikas,o ir tas kateteris i slapimo pusle nelabai zavi...ir vietine,ne i nerva pakinklyje,uzblokuoja visa koja zemyn nuo kelienio...
Atsakyti
sveiki smile.gif
Man koja salde nuo kelio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 11, 16:54)
man tas pats klausimas iskilo..man kita operacija daro,bet vieta labai panasi..labai nenoriu gydytojo trukdyti savo klausimais,o niekur neraso kokia nejautra taiko...mintys kelios-bendra,spinaline-sitos labiausiai nenoriu,nes stuburas nelabai sveikas,o ir tas kateteris i slapimo pusle nelabai zavi...ir vietine,ne i nerva pakinklyje,uzblokuoja visa koja zemyn nuo kelienio...

ui, net nupurte....
Atsakyti
Man i stuburiuka...tai nieko nejauciau nuo pilvo...o kateterio jokio is slapimo pusles nebuvo doh.gif Tik pries OP liepe i toleta nueit.Tai taip ir padariau smile.gif Apie koki pasirinkti nuskausminimo buda pries antraja OP dar gerai reikes issiaiskinti ir pagalvoti...nes 3 dienas kentejau nemoniskus galvos skausmus...Kazkaip itariu,kad cia bus del to stuburo g.gif Jei tik yra galimybe,pasikonsultuokite del sito su gydytoju.As to nepadariau,o manes ir neklause schmoll.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2012 01 12, 15:53)
Man i stuburiuka...tai nieko nejauciau nuo pilvo...o kateterio jokio is slapimo pusles nebuvo doh.gif Tik pries OP liepe i toleta nueit.Tai taip ir padariau smile.gif Apie koki pasirinkti nuskausminimo buda pries antraja OP dar gerai reikes issiaiskinti ir pagalvoti...nes 3 dienas kentejau nemoniskus galvos skausmus...Kazkaip itariu,kad cia bus del to stuburo g.gif Jei tik yra galimybe,pasikonsultuokite del sito su gydytoju.As to nepadariau,o manes ir neklause schmoll.gif
Sekmes visoms 4u.gif

o kur operavotes?man tai jauciu negalima i stubura daryti del juosmens problemu..tiesa,dabar prisiminiau,kad gyd.klause ar viskas gerai su stuburu,tai pasakiau,kad nevisai..nezinau kodel labiausiai bijau spinalines...gal del to,kad tas stuburas mano ir taip prastas,istisai skauda juosmeni,tai bijau,kad padaryt gali taip,kad dar blogiau pasidarys...
Atsakyti