Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Turint galvoje, kiek dienu po operacijos, tai viskas atodo thumbup.gif Pas jus kaip matau peda siaura šiaip, tik tie halluxai kaip ir pas mane. Baisu, kaip išdarko pėdos vaizdą..Man tai jau ir skauda, jei nepatogi avalynė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2014 05 24, 00:11)
Turint galvoje, kiek dienu po operacijos, tai viskas atodo thumbup.gif Pas jus kaip matau peda siaura šiaip, tik tie halluxai kaip ir pas mane. Baisu, kaip išdarko pėdos vaizdą..Man tai jau ir skauda, jei nepatogi avalynė.. ax.gif

sšvieži vaizdeliai https://plus.google....=CP3fhduX5-PfLQ

niekaip negaliu nuvalyt to oranžinio dezinfektanto iš operacinės doh.gif apsivalė spiritu, perrišant chirurgė man patarė aliejum nuvalyt- mol kažkoks čia aliejinis tirpalas... neėmė schmoll.gif tik katė priskreto cekavintis doh.gif

jaučiu WD 40 imtų rolleyes.gif

pėda mano neplati, tik ilga; ir jei ne skausmai, tai nebūč nieko prisiruošus blush2.gif akštakulnius mūvėjau sykį gyvenime-per išleistuves, siaurų batų nenešiojau( nu ant 41 d lastais patampa lotuliukas.gif ), buvau susiradus patogios avalynės gamintojus, tai rasdavau į ką pėdas įbraškint rolleyes.gif
ale va praeitą vasarą nepatogūs patapo net.. croksai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 05 24, 11:52)
sšvieži vaizdeliai  https://plus.google....=CP3fhduX5-PfLQ

niekaip negaliu nuvalyt to oranžinio dezinfektanto iš operacinės ...

Nusiplaus vandeniu kai siūlus išims ir bus galima šlapinti mirksiukas.gif
O rezultate vistiek nedideli kauliukai liko atrodo iš nuotraukų, man irgi taip, tai kažkiek nusivyliau, nes tikėjausi, kad visiškai ištiesins, mano chirurgas aiškina, kad būtų nenormalu, bet nežinau nežinau, MB tarkim pėda toj vietoj tiesi kaip styga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 05 24, 15:13)
Nusiplaus vandeniu kai siūlus išims ir bus galima šlapinti mirksiukas.gif
O rezultate vistiek nedideli kauliukai liko atrodo iš nuotraukų, man irgi taip, tai kažkiek nusivyliau, nes tikėjausi, kad visiškai ištiesins, mano chirurgas aiškina, kad būtų nenormalu, bet nežinau nežinau, MB tarkim pėda toj vietoj tiesi kaip styga g.gif

vanduo neima schmoll.gif

bus matyt, bele nebeskaudėtų rolleyes.gif nežinau, kaip tas dalykas varijuoja normos ribose, bet net mano vaikų( 13 ir 5 m) nėra"kaip styga" g.gif

realiai labai sutinę neatrodo, ale pabandžiau šiandien inkišt į savo sportinius sandalus ant 4 kibių- nea, dar netelpa doh.gif telpa tik į vyro... gaila berno pernykščius nudrožtus sandalus 42-43 dydžio išmečiau, šįmetiniai jau per dideli man dabar, net sutinusiai- vis tik 44 d vaikio doh.gif

baisiai man tie MBT batai nusibooooodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 05 24, 17:26)
baisiai man tie MBT batai nusibooooodo doh.gif

Man 6 savaites neleido minti ant pirštų, nes gali nulūžti varžtas, tai tik su MBT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 05 24, 18:30)
Man 6 savaites neleido minti ant pirštų, nes gali nulūžti varžtas, tai tik su MBT biggrin.gif

nu namie aš tų kanopų negaliu pakęst schmoll.gif laukan taip, bet... tiko M dydis, ale net ant max susiaurinimo yra vietos, tai baisu ant akmenuko užlipus koją per kitą kokią vietą nulūžt rolleyes.gif
o ant pirštų dar natūralai nesimina, kažkaip kulnais-kraštais namie judu...
neapribojo manęs kažkodėl visai g.gif po op kitądien nusivedė ro daryt- savom kojom, be spec batų, be vežimo g.gif

Jetau, koks šuva avatare wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 24 gegužės 2014 - 17:42
ingrida 4u.gif ,
tu cia - reta toji, kuri pasiryzo iskart operuotis abi. ziurint laiko prasme, geriau abi is karto, nes jei dvi kojas operuotis, tai dvigubai laiko atima reabilitacija...

papasakok labiau apie buiti.... judi namie ant kulnu normaliai? turiu du vaikus, aisku, tures artimieji padet, jei rysciausi abejoms pedoms is karto....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 05 27, 08:46)
ingrida 4u.gif ,
tu cia - reta toji, kuri pasiryzo iskart operuotis abi. ziurint laiko prasme, geriau abi is karto, nes jei dvi kojas operuotis, tai dvigubai laiko atima reabilitacija...

papasakok labiau apie buiti.... judi namie ant kulnu normaliai? turiu du vaikus, aisku, tures artimieji padet, jei rysciausi abejoms pedoms is karto....

mano motyvai ikgi tie patys: operuojantis po 1, diskomfortas, reabilitacija, nejautra- visko dvigubai doh.gif o fizioterapija, masažai- irgi dvigubai laiko sugaišt doh.gif
dar vienas pasitvirtinęs mano įtarimas- jei nešiot vieną klumpbatį, o ant kitos kojos normalų- tai reiks ir ramentų/lazdos, labai jau aukščio skirtumas gaunasi doh.gif
dabar judu su abiem visai normaliai, tik lėtokai( lyginant su mano įprastais tempais)... dar galiu apsimest, kad čia nauja batų mada, kaip kokie MBT lotuliukas.gif
viena cekauna ciocė jau taip ir paklausė lotuliukas.gif

na pas mane namie irgi 2 vaikai, tik vienas jau didelis-pavaikyti kažko atnešti/paduoti yra ką thumbup.gif mažoji ant kojų nelipa, nešiot nebereikia, einant laike man ranką paduoda, už inkariuką pabūna thumbup.gif

namie batų nesimaunu ax.gif varau kulnais/kraštais pėdų, pagulinėju kojas ištempus, va tik prie puodų stovėt sunku- nejudant maudžia unsure.gif

aš jau 4 d po op. neištvėriau drybsojimo režimo- išvedžiau vaiką daržan, po turdų pastypčiojau, galvą pravėdinau cool.gif
vakar( 10 d) jau darbe netikėtą patikrinimą atlikau lotuliukas.gif , ir kone galiu grįžti dirbti, kiek "raganišku režimu", bet.... cool.gif

P.S. nuskausminamųjų prireikia 1-2 tab, ir ne kasdien cool.gif vakarais maudžia panašiai kaip augimo skausmai buvo, arba prieš lietų- žinom, pažįstam, gydyt mokam cool.gif
Atsakyti
saunu 4u.gif
as visgi galvoju, kad cia nuo operacijos sunkumo dar priklauso. gi rasyta buvo sioj temoj, kad viena moteris operavosi dvi iskart ir visa vasara invaldio vezimelyje su ratukais praleido. mano viena giminaite po operacijos minti du menesius nemyne isvis schmoll.gif schmoll.gif nei kulnais, nei niekuo, tik su ramentais sokinejo - kad niekas neissijudintu - tai cia super saugojimasis, ar ji, budama medike, zinojo, kad varztai, minant kulnais, issijudina, po to, po desimties metu vel prireikia tokios pacos operacijos?
vat idomu - kodel vieniems leidzia su batais mint, kitos pacios nemina, nori pasaugot kuo daugiau? ar nuo operacijos sunkumo?? g.gif ka aiskina chirurgai - ar jiems vienodai, bile kuo daugiau operuot?
ir dar: ar jie sako kad reiks kartotines operacijos?? ar tikimybe issokt kaulams yra - rasyta cia buvo velgi, kad yra verysad.gif ????

Atsakyti
Sveikos, nutariau ir aš prisijungti ir pasidalinti savo įspūdžiais apie kauliuko operaciją.Dabar jau 5 savaitės po , trečiadienį išėmė vielą.
Pati operacija visiškai nebaisi- aš norėjau pilnos narkozės ir visai nesigailiu.Pabudau jau po viskam, gerai pailsėjusi smile.gif.Operavausi Baltijos Amerikos klinikoje.Skausmo jokio nejaučiau nei tą pačią dieną, nei po to.Seselė vis bėgiojo, klausinėjo kada vaistus leisti- o man visiškai neskaudėjo.Tai apsiėjau be vaistų. Namo išleido sekančią dieną. Operacija kainavo 400+100Lt.už rentgeno nuotraukas.Dar 27 Lt. už vakarienę. Gulėjau viena palatoje ir visame aukšte thumbup.gif . Antrą dieną apsiaviau orto batą ir savomis kojomis nuėjau iki mašinos, o po to ir iki namų. 7 dienas gėriau priešuždegiminius vaistus, dėjau ledą, koją laikiau pakėlusi, kai gulėjau.Šiaip jokio nepakenčiamo skausmo nejaučiau, tik kartais pamausdavo. Po 14 dienų išėmė siūlus (irgi jokio skausmo), po 5 savaičių vielą.Vat po vielos išėmimo skauda daugiau, nei po pačios operacijos. Dar kol kas vaikštau su orto batu- man su juo patogiau, nes pabandžiau su paprastu batu, tai neišeina. Birželio 18 darysiu antrą koją. Jei kas nors domina -klauskite, kol švieži įspūdžiai atsakysiu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti