QUOTE(given444 @ 2014 05 27, 08:46)
ingrida

,
tu cia - reta toji, kuri pasiryzo iskart operuotis abi. ziurint laiko prasme, geriau abi is karto, nes jei dvi kojas operuotis, tai dvigubai laiko atima reabilitacija...
papasakok labiau apie buiti.... judi namie ant kulnu normaliai? turiu du vaikus, aisku, tures artimieji padet, jei rysciausi abejoms pedoms is karto....
mano motyvai ikgi tie patys: operuojantis po 1, diskomfortas, reabilitacija, nejautra- visko dvigubai

o fizioterapija, masažai- irgi dvigubai laiko sugaišt
dar vienas pasitvirtinęs mano įtarimas- jei nešiot vieną klumpbatį, o ant kitos kojos normalų- tai reiks ir ramentų/lazdos, labai jau aukščio skirtumas gaunasi
dabar judu su abiem visai normaliai, tik lėtokai( lyginant su mano įprastais tempais)... dar galiu apsimest, kad čia nauja batų mada, kaip kokie MBT
viena cekauna ciocė jau taip ir paklausė
na pas mane namie irgi 2 vaikai, tik vienas jau didelis-pavaikyti kažko atnešti/paduoti yra ką

mažoji ant kojų nelipa, nešiot nebereikia, einant laike man ranką paduoda, už inkariuką pabūna
namie batų nesimaunu

varau kulnais/kraštais pėdų, pagulinėju kojas ištempus, va tik prie puodų stovėt sunku- nejudant maudžia
aš jau 4 d po op. neištvėriau drybsojimo režimo- išvedžiau vaiką daržan, po turdų pastypčiojau, galvą pravėdinau
vakar( 10 d) jau darbe netikėtą patikrinimą atlikau

, ir kone galiu grįžti dirbti, kiek "raganišku režimu", bet....
P.S. nuskausminamųjų prireikia 1-2 tab, ir ne kasdien

vakarais maudžia panašiai kaip augimo skausmai buvo, arba prieš lietų- žinom, pažįstam, gydyt mokam