Įkraunama...
Įkraunama...

Prabangos mokesčiai: NT, automobiliai ir kt.

Nes PVM pakelti paprasčiau, o ir verslininkai būtent tokį variantą siūlė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 20, 19:02)
Nes PVM pakelti paprasčiau, o ir verslininkai būtent tokį variantą siūlė.

g.gif be abejo PVM pakelti ar NT mokescius uzdeti daug paprasciau nei valdymo islaidas optimizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 12 20, 13:21)
o kur dar požiūris "chaaa, visus ap**sau, nu ar aš ne gudrus, nu ar aš nefainas".

Mano nuomone, čia viena iš pagrindinių mūsų bėdų priežasčių, nes toks požiūris labai nesvetimas ir studentams, ir prezidentams, deja...
Ne paslaptis, kad tas ap***imas mūsų visuomenėj kotiruojamas kaip vertybė, bet ir vėlgi kitų akyse krislą pamatom, o savose ir rąsto nematom ax.gif
Atsakyti
keistas valdzios poziuris, is vienos vietos atima ir kitur bando padeti, Lietuviai striuka striuka dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 20, 18:50)
Mano nuomone, čia viena iš pagrindinių mūsų bėdų priežasčių, nes toks požiūris labai nesvetimas ir studentams, ir prezidentams, deja...
Ne paslaptis, kad tas ap***imas mūsų visuomenėj kotiruojamas kaip vertybė, bet ir vėlgi kitų akyse krislą pamatom, o savose ir rąsto nematom ax.gif

nežinau, kiek dirbu, mokesčius visada mokėjau (nors ir gaila, žinoma biggrin.gif) ir iš principo api***ti nieko tikrai nenoriu, džiaugsmo net mintis nekelia... kyšio nesu davus gyvenime (ir neplanuoju), nors kai ruošiausi gimdyti, skaitinėdama atitinkamas temas kraupau nuo aptarinėjimų, kiek reikėtų "atsidėkoti" vienai ar kitai gydytojai. Svetimo nesigviešiu, tik pavydžiu kartais biggrin.gif aišku, gal tas rąstas toks didelis, kad užstoja viską aplink smile.gif bet šiaip noriu tikėti, kad sąžiningų žmonių aplink yra smile.gif kitaip ir nupušt galima...

meluoju,esu davus kyšį. Kažkada nuomojamame bute užpylėm kaimynus (ne dėl mūsų kaltės), tai mūsų buto šeimininkė atvilko maiše kažkokį viskio butelį ir saldainių dėžę kaimynams "pamalonint", kad tie neprašytų nuostolių kompensuoti, ir liepė nunešt atseit mūsų vardu. Ilgai mes į tą maišą žiūrėjom, nunešėm, pasakėm, kad ne patys sugalvojom ir kad vis tiek neturėsim kur tą viskį kišt, nes tokių dalykų negeriam smile.gif o nuostolius patys iš dalies kompensavom, nes buvo akivaizdu, kad mūsų nuomotoja to daryti nė pro kur nesiruošė...
Atsakyti
kaip manot NT kainos kris?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 21, 14:17)

Nemanau. Kadangi žmonės labai nepasitiki bankais, tai gali pradėti pirkti nekilnojamą turtą.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 12 21, 16:12)
Nemanau. Kadangi žmonės labai nepasitiki bankais, tai gali pradėti pirkti nekilnojamą turtą.

Nežinau, ar teisybė, bet girdėjau, kad NT rinka suaktyvėjo po "Snoro" griūties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 21, 18:25)
Nežinau, ar teisybė, bet girdėjau, kad NT rinka suaktyvėjo po "Snoro" griūties ax.gif

Na reikia kažkur pinigus dėti, nelaikysi kojinėse smile.gif arba po čiužiniu, nors NT nelygu NT. Kai pagalvoji gali ir daugiau pinigų suryti per laiką, nei "sutaupyti".
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 21, 13:17)

Nemanau kad augs, jau dabar turta virs 1 mln.Lt apmokestino, o ateity tikrai ta riba sumazins. O dar nusipirkus turta reikia priziureti, moketi komunalinius mokescius. Jei isileisi nuomininkus, tai po to nemazai reikes investuoti i remonta...
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 21, 19:59)
Nemanau kad augs, jau dabar turta virs 1 mln.Lt apmokestino, o ateity tikrai ta riba sumazins. O dar nusipirkus turta reikia priziureti, moketi komunalinius mokescius. Jei isileisi nuomininkus, tai po to nemazai reikes investuoti i remonta...

Tai NT yra ne tik butas ar namas. O tai gali būti žemė, miškas. Jam komunaliniai negresia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 12 21, 21:13)
Tai NT yra ne tik butas ar namas. O tai gali būti žemė, miškas. Jam komunaliniai negresia mirksiukas.gif

Bet ir žemę, ir mišką taip pat reikia prižiūrėti ax.gif
Atsakyti