QUOTE(jurgitytė @ 2005 10 21, 14:11)
Bet juk tuos 2 proc. ne visi tevai perveda. ir tikrai ne kazin kas gaunasi. Pernai darzelis surinko 15000 Lt. Pries tai irgi keliolika tukstanciu. Direktore nori nupirkti ir įrengti naują virtuvės įrangą. Aš su tuo tikrai sutinku. Bet yra daug tėvelių, kurie to nenori, nes jiems nesimato padaryta nauda. Yra daug tėvelių, kurie labai nori grupėje pakeisti langus. Bet visam darželiui tų pinigų tikrai neužteks. Jei pakeisi veinai grupei, kitose kils barniai, kodėl ne jiems. Ir t. t. Rugsėjo mėnesi grupės remontui rinkome po 100 Lt. Daug. Bet grupė buvo tikrai baisi. Aišku, vieniems tikrai buvo sunku atsiskirti su tokia pinigų suma. Dar kiekvieną mėnesį renka po 5 Lt higienos reikmėms. Tik jų aš nematau. Labai dažnai patikrinu spinteles, direktorės leidimu, bet nieko nerandu. Jau reikės šį klausimą spręsti. Dar nori padaryti vieną rinkliavą: rinkti kiekvieną mėnesį apie 15 Lt vaisiams. Nes iš gaunamų pinigų neužtenka. ir prasideda vėl barniai tarp tėvelių. O jei mano vaikas tą mėnesį nelankė darželio ar buvo tik kelias dienas ir pan. Aišku, tos rinkliavos nėra malonios, bet man norėtųsi, kad vaikui būtų geriau. namie irgi gi pirktume daug vaisių ir kitokių dalykų.
Na va kiek daug prirašiau
Mūsų darželyj kiek žinau už tuos 2 proc buvo surinkta 8000lt,už juos pastatė puse tvoros,toliau pinigų nepakako.Higienos ir ugdymo priemonėm metam rinko po 50lt ir dar rinks po 50lt stalam.O tuos stalus gamina mano vyras neimdamas už darbą

Pati nunešiau lignyno nosim valyti,nes kai pamačiau kaip viena nosine valo visiem,tai iškart suregavau,nes po dviejų dienų darželio vaikas susirgo

Esu tėvų komitete,tai veiksmą stebiu akylai ir auklėtojos tai žino

nes gerai sutariu su direktore.
O valgis labai skanus,nes ragavau ne kartą

Ir vaisių gauna du kartus per dieną