Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(sandralija @ 2012 05 11, 12:40)
aciu uz paaiskinima,bet drystu papriestarauti bigsmile.gif kadangi nuo vasko neiauginedavo,o epiliatoriu pasirinkau,tik del taupumo verysad.gif tai dabar ir turiu problema doh.gif

Todėl kai naudoji epiliatorių nemakaluok jo į visas puses- eik judesiais prieš plauką. Nenaudok dažnaiu nei kas savaitę (depiliaciją tikrai ne dažnaiu kaip 3 savaites darydavaisi, taip leisdama susivienodinti plaukų augimo ciklui). Jei dar naudisi prie mones - prieš ir po depiliaicjos suminkštindama odą bei ją ramindama, dar darysi odos šveitimą, kaip kad ir depiliuojant vašku - tikrai neturi būti skirtumo.
Epiliatoriaus didžiausia problema yra ta, kad juo dažnaiusiai rauna plaukus makaluojant bet kaip, kad tik 'pagauti' norimą plauką. Taip išjudinamas folikulas ir jis ten bet kokia kryptimi atistatinėja taip sudarydamas didesnę tikimybę įauginėti po negyva oda (kojose dažniausiai, nes bikinio srityje būna ir kitokių problemų).
stebūklo nėra, reikia galvoti logiškai: plaukas įauginėja nes nepralenda pro odą. O nepralenda dėl to, kad ... reikai jau ieškoti priežasties g.gif
Na, bet aš asmeniškai esu už vašką - nesupraskite manęs klaidingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pasicackinau su cukraus pasta, daryta namuose ir ką - rezultatas man patiko! thumbup.gif Pirmą kartą taip gerai pavyko padaryti pastą - nei per skysta, nei sudegusi. thumbup.gif Depiliuojant kad skauda - tai skauda, bet ko tik nepadarysi dėl grožio. smile.gif Po depiliacijos pasitepiau losijonu, tai iškart atgaivino. thumbup.gif
Atsakyti
O kaip nudepiliuojat lūpytes?? blush2.gif Man atrodo neįmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2012 05 12, 17:48)
Šiandien pasicackinau su cukraus pasta, daryta namuose ir ką - rezultatas man patiko! thumbup.gif Pirmą kartą taip gerai pavyko padaryti pastą - nei per skysta, nei sudegusi.  thumbup.gif Depiliuojant kad skauda - tai skauda, bet ko tik nepadarysi dėl grožio.  smile.gif Po depiliacijos pasitepiau losijonu, tai iškart atgaivino.  thumbup.gif

pasidalinkite, kaip pasidaretė pastą 4u.gif
Atsakyti
pareinu su savo zinute is temos "tai, ko daugiau nebepirksiu". is tikruju mano darytoj foto dar nelabai matosi tas paraudimas, tokie kaip sasiukai uzsideje, siaubas doh.gif

user posted image

nepamenu, ar lygiai tokia pati dezute, bet tai buvo skirtas kremas sausai odai. gyvenime daugiau nebepirksiu, nes ziauriai alergizuoja. oda pradeda persteti, parausta ir atrodo va taip:
user posted image

tikrai nelaikiau ilgiau, nei rekomenduoja, gal net ir minutele trumpiau, bet nesitikejau, kad vaiksciosiu su tokiom rankom...

Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 12, 19:27)
pareinu su savo zinute is temos "tai, ko daugiau nebepirksiu".

jei neklystu tai dep kremas? esu gal kartą tokį bandžius (man nieko nenuėmė jis biggrin.gif doh.gif ) tai ten parašyta buvo kad reikia išbandyti ant mažo ploto pirma, ir pažiūrėti ar nealergizuoja. Tai manau kad tokio įpsėjimo nesilaikėte ir tiek. Visų oda skirtinga 4u.gif
tarkim mano mama net elementarius drėkinamus kremus turi rinktis ypač atidžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 05 12, 22:15)
jei neklystu tai dep kremas? esu gal kartą tokį bandžius (man nieko nenuėmė jis biggrin.gif  doh.gif ) tai ten parašyta buvo kad reikia išbandyti ant mažo ploto pirma, ir pažiūrėti ar nealergizuoja. Tai manau kad tokio įpsėjimo nesilaikėte ir tiek. Visų oda skirtinga 4u.gif
tarkim mano mama net elementarius drėkinamus kremus turi rinktis ypač atidžiai 4u.gif

kas svarbiausia, kad po pirmo karto nebuvo taip...
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 05 12, 19:07)
pasidalinkite, kaip pasidaretė pastą  4u.gif

Viriau iš to standartinio recepto - 2st. cukraus, 1/4 st. drungno vandens, 1/4 st. citrinos sulčių.
Viriau iki šviesios, oranžinės, aukso spalvos. Kiek viriau - laiko nepasakysiu, nes pas mane el. viryklė - daug ilgiau verda ir net nežiūrėjau laiko. doh.gif Iš pat pradžių viriau ant mažos ugnies, tada ŠIEK TIEK padidinau, paviriau porą min. ant didesnės ugnies ir tada vėl sumažinau. Taip sumažėja rizika sudegint pastą ir taip ją lengviau 'prižiūrėti'.

QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 12, 19:27)
nepamenu, ar lygiai tokia pati dezute, bet tai buvo skirtas kremas sausai odai.

Aš turėjau dviejų rūšių - jautriai odai (violetinę dėžutę 'Debut') ir dabar turiu su lotoso pienu rožinėj dėžutėj. Nesakyčiau, kad labai patiko, nes kvapas labai erzina mad.gif bet kai netyčia užgaudau ant kokios akcijos - nusiperku. Nors mano oda ir jautri, bet po kolkas nealergizavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 13 gegužės 2012 - 12:53
QUOTE(NickaD @ 2012 05 13, 12:52)

Aš turėjau dviejų rūšių - jautriai odai (violetinę dėžutę 'Debut') ir dabar turiu su lotoso pienu rožinėj dėžutėj. Nesakyčiau, kad labai patiko, nes kvapas labai erzina mad.gif bet kai netyčia užgaudau ant kokios akcijos - nusiperku. Nors mano oda ir jautri, bet po kolkas nealergizavo.

nezinau, del ko man tokia reakcija g.gif jausmas labai nemalonus, ir visa ranka paraudusi, persti, pasidengia mazais sasiukais. kas is to alerginio testo, jei po pirmos depiliacijos nieko nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2012 05 12, 12:30)
Todėl kai naudoji epiliatorių nemakaluok jo į visas puses- eik judesiais prieš plauką. Nenaudok dažnaiu nei kas savaitę (depiliaciją tikrai ne dažnaiu kaip 3 savaites darydavaisi, taip leisdama susivienodinti plaukų augimo ciklui). Jei dar naudisi prie mones - prieš ir po depiliaicjos suminkštindama odą bei ją ramindama, dar darysi odos šveitimą, kaip kad ir depiliuojant vašku - tikrai neturi būti skirtumo.
Epiliatoriaus didžiausia problema yra ta, kad juo dažnaiusiai rauna plaukus makaluojant bet kaip, kad tik 'pagauti' norimą plauką. Taip išjudinamas folikulas ir jis ten bet kokia kryptimi atistatinėja taip sudarydamas didesnę tikimybę įauginėti po negyva oda (kojose dažniausiai, nes bikinio srityje būna ir kitokių problemų).
stebūklo nėra, reikia galvoti logiškai: plaukas įauginėja nes nepralenda pro odą. O nepralenda dėl to, kad ... reikai jau ieškoti priežasties  g.gif
Na, bet aš asmeniškai esu už vašką - nesupraskite manęs klaidingai  mirksiukas.gif

na tikiuosi,jog man jo neprireiks daugiau doh.gif manau,jog ismoksiu "suvaldyti" cukraus pasta,nes antra kart tikrai daug geriau gavosi thumbup.gif rezultate is vienos porcijos nudepiliuota viena koja,pazastys ir bikini(aisku ne braziliskai,bet....panasiai wub.gif )ir per ilgai uzsizaidziu dar,nes ant galo lb suskystejo ir antros kojytes jau nepavyko blush2.gif nusidepiliuoti doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Niren telefono numerį? Mano aparačiukas sugedo ir dingo kai kurie kontaktai. Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
'Turiu pardavimui visa "Depileve" depiliacijos rinkini, naudotas labai mazai. Kaina-400lt., del smulkesnes info i AZ. Vilnius.
Atsakyti