Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(*agnyte* @ 2012 05 14, 12:48)
nezinau, del ko man tokia reakcija  g.gif  jausmas labai nemalonus, ir visa ranka paraudusi, persti, pasidengia mazais sasiukais. kas is to alerginio testo, jei po pirmos depiliacijos nieko nebuvo...

Ten toj nuotraukoj nelabai gerai matosi, bet jei užsidėjo šašiukai vadinasi plaukas išsirovė gana iš giliai ir taip nutraukia artimiausius kapiliarus- susidaro šašiukas, kaip nusibrozdinus odą. O jei patino toje vietoje tai organizmas išskyrė histamino - paprasta alerginė reakcija (šiaip ir organizmo ginybinė ). Tūrėtų padėti priešelerginis kremas - toks kaip nuo uodų, dilgėlių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2012 05 16, 20:16)
Ten toj nuotraukoj nelabai gerai matosi, bet jei užsidėjo šašiukai vadinasi plaukas išsirovė gana iš giliai ir taip nutraukia artimiausius kapiliarus- susidaro šašiukas, kaip nusibrozdinus odą. O jei patino toje vietoje tai organizmas išskyrė histamino - paprasta alerginė reakcija (šiaip ir organizmo ginybinė ). Tūrėtų padėti priešelerginis kremas - toks kaip nuo uodų, dilgėlių ir pan.

Joks plaukas neišsirovė, čia gi nuo kremo tokia reakcija. Bet pritariu, kad priešalerginės, raminančios priemonės turėtų išspręsti situaciją.
Atsakyti
Viriau iš to standartinio recepto - 2st. cukraus, 1/4 st. drungno vandens, 1/4 st. citrinos sulčių.
Viriau iki šviesios, oranžinės, aukso spalvos. Kiek viriau - laiko nepasakysiu, nes pas mane el. viryklė - daug ilgiau verda ir net nežiūrėjau laiko. doh.gif Iš pat pradžių viriau ant mažos ugnies, tada ŠIEK TIEK padidinau, paviriau porą min. ant didesnės ugnies ir tada vėl sumažinau. Taip sumažėja rizika sudegint pastą ir taip ją lengviau 'prižiūrėti'.///////////////////////////////////////////////

NyckaD

sveiki 4u.gif kokios kosistencijos turi buti jau paruosta pasta, tept ant odos silta ar salta ir kiek laikyti iki galutynio rovimo? ir dar toks kvailas klausimelis blush2.gif ,1/4 st. -tai cia kiek ml.? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 17 gegužės 2012 - 12:44
QUOTE(rionka @ 2012 05 17, 13:43)

sveiki 4u.gif kokios kosistencijos turi buti jau paruosta pasta, tept ant odos silta ar salta ir kiek laikyti iki galutynio rovimo? ir dar toks kvailas klausimelis blush2.gif ,1/4 st. -tai cia kiek ml.? blush2.gif

kiekviena stikline skirtinga mirksiukas.gif jei 200ml,tai 50 mirksiukas.gif
o del eigos pasiziurek keleta video ir bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 17, 13:43)

Ką tik nukelta nuo ugnies - ji yra skysta, šiek tiek tirštesnė už vandenį. Kai ji sustingsta, ji sukietėja. Ant odos jos neužtepsi, kai ji yra karšta. Kiek aš žiūrėjau - ant odos tepiau kai buvo ~35 laipsnius šilumos ta masė. Laikyti iš vis nereikia. Užtepi, uždedi medvilninę juostelę, patrini ir plėši. smile.gif
Kiek ml. - nežinau. Aš turiu spec. puodelį, kuriame parašyta puodelis, 1/2, 1/4 ir t.t. smile.gif
Daugiau pasižiūrėti kaip daryti galima youtubėj suvedus 'sugaring recipe', bet šis video man labiausiai patiko.
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 17, 12:32)
Joks plaukas neišsirovė, čia gi nuo kremo tokia reakcija. Bet pritariu, kad priešalerginės, raminančios priemonės turėtų išspręsti situaciją.

taigi depiliaciniu kremu ir yra didelis minusas, nes jie daug kam sukelia alergija. Jie gi chemiskai tirpina plauka prie odos.
Atsakyti
O as po beveik visu depiliiacijos budu (epilaitorius, skutimas, kremai) bandysiu dar viena - sugaring'a g.gif viename salone. Gal kas bandete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 05 23, 10:57)
O as po beveik visu depiliiacijos budu (epilaitorius, skutimas, kremai) bandysiu dar viena - sugaring'a g.gif viename salone. Gal kas bandete g.gif

Čia depiliacija cukrumi? Jei taip, tai man šis depiliacijos būdas pats geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brera @ 2012 05 23, 10:43)
Čia depiliacija cukrumi? Jei taip, tai man šis depiliacijos būdas pats geriausias  smile.gif

Taip
Atsakyti
http://www.anonsas.l...cukrumi-namuose
thumbup.gif
Depiliacija cukrumi namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 23 gegužės 2012 - 13:33
QUOTE(NickaD @ 2012 05 17, 17:19)
Ką tik nukelta nuo ugnies - ji yra skysta, šiek tiek tirštesnė už vandenį. Kai ji sustingsta, ji sukietėja. Ant odos jos neužtepsi, kai ji yra karšta. Kiek aš žiūrėjau - ant odos tepiau kai buvo ~35 laipsnius šilumos ta masė. Laikyti iš vis nereikia. Užtepi, uždedi medvilninę juostelę, patrini ir plėši.  smile.gif
Kiek ml. - nežinau. Aš turiu spec. puodelį, kuriame parašyta puodelis, 1/2, 1/4 ir t.t.  smile.gif
Daugiau pasižiūrėti kaip daryti galima youtubėj suvedus 'sugaring recipe', bet šis video man labiausiai patiko.
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

aciu uz info,tik dabar pastebejau doh.gif blush2.gif
Tik pvz:jei neiseis tai kam panaudot galima? gal saldainius darit biggrin.gif nebandet? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 23, 13:32)

neturiu laiko virti depiliaciniu priemoniu biggrin.gif man jau epiliavimasis kancia budavo o cia dar.. doh.gif bet gal kam pravers ax.gif
Atsakyti