Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(vaniline55 @ 2012 06 01, 19:17)
kvailą klausimą čia uždaviau biggrin.gif nes kažkaip pas mano kosmetologę ta kasetė tokia balta, o čia spalvotos kiek matau pirkt tai ir pagalvojau kad gal dar tą įstato į kažką wink.gif o šiaip ką verčiau naudoti cukraus pastą ar vašku depiliuoti?

dar juostelių reikia 4u.gif del vaško ir cukraus individualu, man tinka abu, tik cukrus brangesnis, tad renkuosi vašką. 4u.gif
Atsakyti
bet ziuriu, cia kalba eina apie cukru, kuris realiai kaip ir vaskas naudojamas. as viena karta dariausi salone su cukraus pasta. tai ten toks gumulas, ji klijuoja, su juo paciu ir rauna, bet palei plauka, o ne pries, kaip su vasku. tai man labai tiko, neataugo 3 savaites, o po vasko man po savaites atauga. tai as padariau isvada, kad mano labai gilios plakeliu saknys, ir man su vasku daug nsuitraukia. sako vidutiniskai nutruksta 15 procentu, tai man gal koks 30-40, tai uztai po savaites jau ezys.
bet va brangiai su ta pasta, nuo 90-ies Lt. ta viena karta buvau per kuponus nusipirkus, daugiau tokiu nebuvo sad.gif ir ilgiau nei su vasku. pilnai kojos vos ne dvi valandas truko, o vaskas nepilna valanda
Atsakyti
pirmasyk bandžiau su byly depiliaciniu vašku, kur juostelių nereikia ir nieko nesigavo... Kiek laiko šildote vašką? įtariu ilgiau reikėjo man pašildyti, nes vaškas nesitepdavo plonai ir ištįsdavo ir staigiai sustingdavo... o 3min net nelaikiau, nes įtariu būtų visai sustingęs, PADĖKIT
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 06 03, 21:39)
pirmasyk bandžiau su byly depiliaciniu vašku, kur juostelių nereikia ir nieko nesigavo... Kiek laiko šildote vašką? įtariu ilgiau reikėjo man pašildyti, nes vaškas nesitepdavo plonai ir ištįsdavo ir staigiai sustingdavo... o 3min net nelaikiau, nes įtariu būtų visai sustingęs, PADĖKIT

šildykite ilgiau 4u.gif aš jį jau gan ilgai naudoju ir super jis man 4u.gif šildau tol kol vos ne kaip vandenukas jis ten teliuškuojasi (pavertus tą indelį), paskui tik pažiūriu kad per karšta nebūtų, papučiu prieš dedant ir pan.
Tikrai ilgiau pakaitinkite ir gerai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal dar galite patarti ka nusipirkti pries ir po depiliacija
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2012 06 04, 00:50)
Gal dar galite patarti ka nusipirkti pries ir po depiliacija

prieš kojų - tepu vaikišką talką, po - vaikišką aliejuką.
Prieš pažastų - silicio spiritą (atrodo, ar kaip ten jis vadinasi g.gif ) o po - rasa tepaliuka su ta rūgštimi 4u.gif

Šiandien užmačiau Veet želinis depiliacinis vaškas g.gif nu tokiam mėlynam indelį (nerandu foto parodyt..) ir ten kaip ir vaškas - šildyt reikia ir tept g.gif kaina dabar su akcija 33lt, gal kas bandėt? kokie atsiliepimai būtų? g.gif
čia laikraštuke ji yra -
http://www.drogas.lt/lit/laikrastis
antrame pavertime, dešinėje, viršuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 04 birželio 2012 - 20:24
Galbūt žinot, kuriam laikui užtenka cukraus pastos indelio (pvz., Dermaepil indelis, atrodo, yra 1000 ml talpos), depiliuojant visas kojas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 06 03, 21:39)

per mažai pašildėt. šildykit ilgiau. kaip ir sakė vos ne iki vandenėlio. tada eis ir užtepti ploniau ir nesitasys jis 4u.gif aš jį jau ilgai naudoju. tikrai geras dalykas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar buvau bikinio depiliacijai po ilgesnio laiko. Uzsukau i salona(nes buvo pakeliui), kosmetologe buvo laisva, na ir atliko visa "malonuma" smile.gif Zodziu, kam patinka kruopsti ir svelni meistre, tai rekomenduoju visu 100%. Ir nuosirdi,paprasta ir komunikabili thumbup.gif Depiliuoja su vasku. Kainos svyruoja 50-80lt (priklausomai nuo kiekio) Gal vienas minusas, kad ilgokai uztruko. Bet kitu atveju nebutu svelni blush2.gif Kam reikes kontaktu parasysiu i az.
Atsakyti
O gal kas tokį bandėt? g.gif

https://beta.lt/visa...iacijai-namuose
4u.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus, tikrai geriau, bet vis tiek nemoku aš dar su tuo vašku... O bikini srities depiliacija - kažkas nežmoniško biggrin.gif Toooks skausmas... kaip jūs ištveriate? Kaip taisyklingai depiliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 06 07, 15:07)
ačiū už patarimus, tikrai geriau, bet vis tiek nemoku aš dar su tuo vašku... O bikini srities depiliacija - kažkas nežmoniško biggrin.gif Toooks skausmas... kaip jūs ištveriate? Kaip taisyklingai depiliuoti?

kai daugiau kartu pabandysite bus labai paprasta mirksiukas.gif va per 20min aš katik susitvarkiau sau pažastis ax.gif

o bikini tai depiliuoti mažais plotais .. tepti palei plauką o plėšti prieš. jeigu gerai prilaikote odą tai tikrai mažiau skauda 4u.gif man skausmingiausia vieta yra šlaunys.. na ten jau žemiau.. kur prie šlaunų tokei šviesūs plaukeliai.. uj ten kaip skauda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti