Receptas is cia:
http://aj-receptai.b...-tortas-su.html
Ji cia siulo daryti su pirktiniais biskvitais,bet pas mus nera pirkti sokoladiniu,tai kepiau pati,o jei ir atsirastu nebepirkciau,nes namie keptas biskvitas daug duoda gero skonio tortui

Biskvito recepta emiau is jos kito tortuko Mangu -persiku :
(Ingridientai 20 cm. skersmens tortui)
Tešla
100 gr. miltų
3 kiaušiniai, kambario temperatūros
90 gr. cukraus
20 gr. tirpinto sviesto
2 v.š. pieno
1 a.š. vanilinio cukraus
1 а.š. kepimo miltelių (nebūtina)
Biskvitas. Kiaušinius su cukrumi plakite mikseriu didžiausiu galingumu 5-7 min., kol masė padidės 2 kartus ir taps tiršta. Tuomet sumažinkite galingumą iki minimalaus ir paplakite dar 1-2 min. (tai padės stabilizuoti deguonies pasiskirstymą tešloje). Labai atsargiai,kad nesukristų kiaušinių masė, per 3 kartus įmaišome persijotus miltus. Pilame sviestą, gerai išmaišome, ir galiausiai supilame pieną ir vanilę. Viską atsargiai maišome iki vientisos masės.
Mano pastaba:[B]Kad butu sokoladinis biskvitas,reik imaisyti kokiu pora saukstu kepimo kakavos i miltus.Kepimo milteliu as dejau,taip saugiau,kad iskils tikrai :)Ir kadangi manoji torto forma 26cm diametro,tai man josios teslos ingridientu per maza,visko emiau dvigubai: 200 miltu,6 kiausiniai ir t.t.
Įkaitiname orkaitę iki 170 C, pilame tešlą į 20 cm. skersmens kepimo popieriumi išklotą torto formą nuimamais kraštais. Kepame 30-35 min., baigdami kepti patikriname biskvito vidų mediniu pagaliuku - jei pagaliukas sausas, biskvitas iškepęs. Formą orkaitėje reikėtų statyti kuo žemiau, kad viršus per daug neruduotų. Iškeptą atvėsiname ir horizontaliai perpjauname į 3 lakštus.
Skanaus,tos kurios kepsit idomu bus isgirsti atsiliepimus.Man tai sis tortas neatsivalgomasis,labai skanus

Ir draugai po antra gabala visad praso ideti

Ypatingai rekomenduoju su juoda kava,ne su arbata :)Niam

Purus,nesausas,glosto gomuri