Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

Primenu!

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

Pas kaunietes Kalėdų senelis atvyks 2012 m. sausio 4 d., trečiadienį, po 16 val. į Bernelių smuklę Donelaičio g.

Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 12 28, 19:42)
Receptas

sirdingai dekoju aciuks.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 12 28, 20:32)
Pas kaunietes Kalėdų senelis atvyks 2012 m. sausio 4 d., trečiadienį, po 16 val. į Bernelių smuklę Donelaičio g.  [/color]

as, kaip visad, veliau prisijungsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 28, 21:32)
Primenu!

Pas kaunietes Kalėdų senelis atvyks 2012 m. sausio 4 d., trečiadienį, po 16 val. į Bernelių smuklę Donelaičio g. 

000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif 000054.gif

apleidau viska....skaityma, atsiliepimu rasyma ir tema... dar taip darbas uzsmauges nebuvo niekad sad.gif sad.gif....bet... nepamirsau Kaledinio meeto ir ziauriai jo laukiu wub.gif
Atsakyti
Aš toliau "mūčiju" "Vargo kalną". Senai skaičiau taip nuobodžiai skaitomą romaną. Kuo labiau artėju prie pabaigos, tuo labiau jaučiuosi nuprotėjusi. Nuo to viso psichinių ligoninių ir jų diagnozių narpaliojimo jau pati pastebiu ieškant kokio "varžto" man pačiai trūksta lotuliukas.gif . Keista knyga. Ir iš 700 puslapių tikrai pagal siužetą galėtų tilpti į kokius 300 puslapių. Kaip kažkuri narė sakė (vardo nepamenu), šios knygos taip ir nesugebėjo perskaityti. Sunkiai man sekasi šią knygą perskaityti iki galo, bet bandau. Kažkaip ją pradėjus skaityti norisi miego. Tokias knygas aš vadinu užmigdymo arba WC knygomis. Jas skaityti išeina iki užmigimo arba būdelėje su širdute, t.y. trumpai. Man atrodo, kad autorius išsisėmė su "Dievo namais", o čia nelabai vykęs pimos knygos tęsinys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 29 gruodžio 2011 - 21:45
Registruojuosi naujoje temoje ir prisipažįstu, kad gruodį neperskaičiau nė vienos knygos. Bet tikiuosi, kad neužilgo atsiras laiko ir grožinei literatūrai, nors ir priešokiais, nors ir ne 'sunkiasvorei' blush2.gif

Su šventėmis visas 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 11, 19:30)
Bus, kaipgi nebus  4u.gif Kaip visuomet, visos ruosiam ataskaitas  mirksiukas.gif Tik va, man jau kilo klausimas, kas mums sikart Oskaru vakara suorganizuos? Musu etatine vakaro vedeja siuo metu kitais reikalais uzsiemusi... tai ku darysim?  g.gif

Oskarų vakarą man patinka organizuoti blush2.gif
Gal pavyks ir šįkart ax.gif Jei matysiu, kad niekaip, tada prašysiu šįkart pavaduoti blush2.gif
Siūlau ataskaitas visoms skelbti iki sausio 13d, kad sausio viduryje savaitgalį galėtume surengti 'knyginius oskarus' mirksiukas.gif
Atsakyti
Helianta, viskas savaime suprantama. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Mano "nominacijos" jau beveik paruoštos, staigmenų iki Naujųjų tikrai neištiks. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 12 29, 21:44)
Aš toliau "mūčiju" "Vargo kalną". Senai skaičiau taip nuobodžiai skaitomą romaną.
Tiek gerų knygų parašyta, gyvenimo neužteks perskaityt. Kam gi mūčyt tai, kas neįdomu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 30, 14:38)
Helianta, viskas savaime suprantama.  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif 
Mano "nominacijos" jau beveik paruoštos, staigmenų iki Naujųjų tikrai neištiks. hihihi.gif

Tai gal galima jau jas pamatyti? smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 27, 14:10)
Ir vis dar užkaifavus nuo Laiškų knygos, prisidedu prie visų liaupsių.  thumbup.gif   Perspėju: tai nėra lengvas meilės romanas, yra labai niūrių, skausmingų, žiaurių epizodų. Pabaiga netoli, dar neįsivaizduoju, kuo baigsis šis "duetas", bet vieną baigtį beveik įžvelgiu - M. Šiškiną skelbsiu metų atradimu.  biggrin.gif
Nuo vakar kaupiausi parašyti atsiliepimą, tiek daug norėjau pasakyti, bet mintyse išbraukiau savo mintis, nenorėdama atskleisti esmės.

Jaudinanti knyga, joje daug švelnumo, atvirumo. Į klausimą, apie ką knyga, atsakyčiau: apie jausmus, gilius ir amžinus, pakilius ir skausmingus... Kalba labai turtinga, minčių reiškimo stilius lengvas, emocinis krūvis milžiniškas. Turinys suteikia vaizduotei beribės erdvės. (Galbūt, tinkama knyga bendroms diskusijoms? g.gif )

Kaip baigėsi knyga? Ėjau rytą į darbą ir verkiau. Ir džiaugiausi, kad tamsu, vėjuota, kad niekas nemato, o jei pamatys, sakysiu, kad nuo vėjo akys ašaroja...
... išsiliejau...

LLLLL ir dar daugiau pagal Darių Pocevičių. thumbup.gif

Rekomenduoju visoms! Labai norėčiau padiskutuoti apie šią knygą. mirksiukas.gif

P.s.
Martux, metai dar nesibaigė. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 30 gruodžio 2011 - 21:50
Sveikutes, knygu myletojos! smile.gif

senokai ne(si)reiskiau, bet ne-reiskia, jog uzmirsau! 4u.gif Paprasciausiai, siais metais seke tiek reiks/mingu ivykiu, kuriu igyvendinimas atskleide paprastos, bet taip nelengvai priimtinos, gyvenimiskos tiesos "reiksme": svarbiausia, neprarasti tikejimo, jog kazkada tai ivyks! biggrin.gif

Metus uzbaigiau Koji Suzuki "Skambucio" trilogija - genialia ir, rodos, tokia japoniska! thumbup.gif Ilgokai baidziausi del siaubo romano apibudinimo, nors jo knygose buvo maziausiai! Buvau skaicius sio rasytojo "Tamsu vandeni", kurio apsakymai paliko nebloga psichologines itampos ispudi, tik vyras panasumo su S.King'u taip ir nesurado, jam pritruko veiksmo... rolleyes.gif Uztat "Skambucio" pirmos dvi dalys suteike galimybe susipazinti su neribota, nors ir tiksliai apskaiciuota, minciu apie riba tarp realaus ir virtualaus gyvenimo ideja, kuri nenusileistu geriausiam ezoteriniam veikalui, o trecios (visgi, kiek istemptos) tikroviskumas priverte susimastyti apie tiek "kasdieniskais" tapusius dalykus, kai naturaliai suvokiami dalykai "suvirskinami" nebesusimastant nei apie ju paskirti, nei apie ju poveiki...

2012 tesiu irgi trilogija, tik sysik airiska... Tiesa pasakius, jau pradejau. tongue.gif

Geros visoms metu pabaigos! drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 12 29, 22:44)
Aš toliau "mūčiju" "Vargo kalną". Senai skaičiau taip nuobodžiai skaitomą romaną. Kuo labiau artėju prie pabaigos, tuo labiau jaučiuosi nuprotėjusi. Nuo to viso psichinių ligoninių ir jų diagnozių narpaliojimo jau pati pastebiu ieškant kokio "varžto" man pačiai trūksta  lotuliukas.gif . Keista knyga. Ir iš 700 puslapių tikrai pagal siužetą galėtų tilpti į kokius 300 puslapių. Kaip kažkuri narė sakė (vardo nepamenu), šios knygos taip ir nesugebėjo perskaityti. Sunkiai man sekasi šią knygą perskaityti iki galo, bet bandau. Kažkaip ją pradėjus skaityti norisi miego. Tokias knygas aš vadinu užmigdymo arba WC knygomis. Jas skaityti išeina iki užmigimo arba būdelėje su širdute, t.y. trumpai. Man atrodo, kad autorius išsisėmė su "Dievo namais", o čia nelabai vykęs pimos knygos tęsinys  g.gif

As kopiau i ta vargo kalna ir niekaip neikopiau biggrin.gif Nuobodesniu knygu siais metais neteko skaityti. Kaip sakei miego arba WC knyga biggrin.gif Tik svarbiausia bunant toje vietoje neuzmigti biggrin.gif

Antradieni pabaigiau skaityti Lori Lansens "Mergaites". Kaip ir anksciau minejau, knyga patiko. Man ji visgi jautri, nuosirdi ir tuo paciu skaudi. Iskart neemiau kitos knygos skaityti.

Metus bandysiu uzbaigti su Andriaus Uzkalnio "Anglija". Visai idomu paskaitineti apie tuos keistolius anglus. Nors is tikruju kas keisti ar mes, ar jie?

O su nominacijom pas mane siais metais suuuuuuuuuuuuuuuunkiai, labai suuuuuuuuuuunkiai. Siemet per intensyvius darbus mazai jegu likdavo skaitymui. Ne bet siek tiek dar perskaiciau. As nebent i kokia antinominacija galeciau pretenduoti biggrin.gif

Siunciuosi filma "Meile choleros metu". Nesu nei knygos skaiciusi, nei filmo maciusi. Bus pirmai nauju metu dienai.

Visoms smagiu Nauju Metu sutikimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 30 gruodžio 2011 - 23:12
QUOTE(klopedija @ 2011 12 30, 21:49)
Martux, metai dar nesibaigė. hihihi.gif

Gerai jau gerai, palauksiu dienelę biggrin.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2011 12 30, 23:09)
Antradieni pabaigiau skaityti Lori Lansens "Mergaites". Kaip ir anksciau minejau, knyga patiko. Man ji visgi jautri, nuosirdi ir tuo paciu skaudi. Iskart neemiau kitos knygos skaityti.

Reiktų vis tik kada "susižvejoti" šią. g.gif
Atsakyti