Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(caralaite @ 2012 01 09, 20:11)

Nei šiokios nei tokios:
John Steinbeck "Mūsų nerimo žiema";
Jose Saramago "Aklumas";
John Le Carre "Šnipas, kuris sugrįžo iš šalčio";
Anita Amirrezvani "The Blood of Flowers" ("Gėlių kraujas").

Geros:
Irving Stone "Gyvenimo geismas";
Aleksej Ivanov "Geografas gaublį pragėrė";
Elif Shafak "The Bastard of Istanbul" ("Stambulo pavainikė");
Dovilė Zelčiūtė "Gastrolės";
Karin Alvtegen "Gėda";
Jean-Francois Parot "Загадка улицы Блан-Манто".

Aš jas net nemirktelėjusi sukeisčiau vietomis pagal "gerumo hierarchiją", na bet čia ne mano top'as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 01 09, 15:39)
P.s. Prašau neskelbti manęs aktyviausia nare.  protest.gif

ok, atsižvelgsim į pageidavimus ir sugalvosim kitokį nominacijos pavadinimą mirksiukas.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 09, 16:57)
Na, tas „Mėšlas“ tai visai į lankas nusivažiavo, dabar mat jau ir Prancūzijos prezidentą gelbėt reiks doh.gif Skaitau „Įklimpus į mėšlą skambinti M“. Nors skaityti įdomiau nei praeitą dalį apie Ameriką.

aha, ta "Mėšlo..." dalis kaip koks holivudinis trileris parašyta biggrin.gif

QUOTE(Gemma @ 2012 01 09, 18:43)
kodel gi?  blink.gif  jei zinuciu mazai, tai gal nariui tema neidomi ir nominacija nieko nereiskia?  rolleyes.gif

man šiaip toks klausimas - negi mūsų temoje kuri nors narė iš tikrųjų rimtai žiūri į tas nominacijas ir apdovanojimus? blink.gif rolleyes.gif
na niekaip netikiu, kad kuri nors skaito daugiau knygų, kad tik patektų į 'knygių graužikių' trejetuką - juk ne dėl to skaitome knygas ir tikrai ne dėl nominacijų šioje temoje dalyvaujame mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 09, 19:08)
O siaip jau man tikrai dzin, kas taps ta metu naujoke - nors visoms naujokems (kiek ju turim, dvi ar tris?  biggrin.gif) to nuosirdziai linkiu  mirksiukas.gif

o kas sakė, kad turi būti būtinai viena 'metų naujokė'? Galima gi ir saliamoniškai mirksiukas.gif

QUOTE(caralaite @ 2012 01 09, 20:11)
Metų naujoke būti netinku, nes supermamose (ir šitoj temoj) pasirodžiau dar 2010 pabaigoj smile.gif. O ir rašau čia išties mažai - darbe nėr sąlygų, namie dažniausiai jau trūksta aktyvumo smile.gif.

bet tai neteisybė - 2010 metų naujoke negalėjai būti, nes tik pabaigoje pasirodei, o 2011 negali, nes pasirodei 2010 pabaigoje. Nominacijų skirstytojai nėra tokie pedantiški, mėnuo šen ar ten gali būti mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(sm2002 @ 2012 01 10, 10:09)
kadangi sim2002simo nebera, o sm2002 atsirado tik siais metais - i nieka nepretenduoju tongue.gif
O jei rimtai, tai atejau siandien apie knygas atsliepimu paskaityti, o radau gincus  verysad.gif

tai negi čia rimti ginčai? relax, viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 01 10, 13:11)
* man šiaip toks klausimas - negi mūsų temoje kuri nors narė iš tikrųjų rimtai žiūri į tas nominacijas ir apdovanojimus? blink.gif  rolleyes.gif
na niekaip netikiu, kad kuri nors skaito daugiau knygų, kad tik patektų į 'knygių graužikių' trejetuką - juk ne dėl to skaitome knygas ir tikrai ne dėl nominacijų šioje temoje dalyvaujame mirksiukas.gif
** tai negi čia rimti ginčai? relax, viskas ok mirksiukas.gif

poster_offtopic.gif * jei niekam nominacijos neidomios, kam tie apdovanojimai apskritai reikalingi? man, pvz, idomu. ir metu topai idomus, todel ir pati dalyvauju ir skelbiu, ir savo nuomone issakau. juk buvo prasymas pasisakyti del nominaciju... rolleyes.gif

** ir kodel skirtingu nuomoniu issakymas jau yra gincas? kodel negali egzistuoti dvi nuomones? ar mes klonai, kad visi vienodai mastytume? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 10 sausio 2012 - 13:29
QUOTE(Gemma @ 2012 01 10, 13:28)
poster_offtopic.gif * jei niekam nominacijos neidomios, kam tie apdovanojimai apskritai reikalingi? man, pvz, idomu. ir metu topai idomus, todel ir pati dalyvauju ir skelbiu, ir savo nuomone issakau. juk buvo prasymas pasisakyti del nominaciju...  rolleyes.gif 

** ir kodel skirtingu nuomoniu issakymas jau yra gincas? kodel negali egzistuoti dvi nuomones? ar mes klonai, kad visi vienodai mastytume?  biggrin.gif

*tai nesakau, kad neįdomios - pvz., man įdomu, kitaip neapsiimčiau jų rankioti, skaičiuoti ir skelbti ax.gif
Aš turėjau omeny, kad tai žaidimas, įdomu, bet juk niekas rimtai dėl nominacijų nesivaržo, ar ne? mirksiukas.gif
**tai va, aš irgi čia ginčo neįžiūrėjau, normali diskusija, ir tiek. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada viena mergaite man padejo atsisiusti is uzsienio knygyno knyga, kurios nera lt, dabar man reiktu vel pagalbos ax.gif gal kuri atsisauksit? arba nukreipsit, kur kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 01 10, 11:15)
oi manęs tai tikrai nereikia - ir fotikas šviežias, ir mažas, ir dar nuotraukų nesukėliau blush2.gif

Tai kad ne tave skelbia, o Brūkšniukytį biggrin.gif Manęs irgi nereikia, aš per nauja paparacė, tik klopedijos pagalbininkė, ir tai ne visada savo didįjį fotiką atsitysianti biggrin.gif

QUOTE(marmaliade @ 2012 01 10, 13:41)
Sveikos, kazkada viena mergaite man padejo atsisiusti is uzsienio knygyno knyga, kurios nera lt, dabar man reiktu vel pagalbos  ax.gif gal kuri atsisauksit? arba nukreipsit, kur kreiptis  ax.gif

Geriausia būtų įsigyti kortelę, su kuria galima prikti internetu, tada pačiai viskas bus paprasta 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Antonia S. Byatt knyga "Apsedimas".
Pradzia sunkiai skaitesi, nes nesidomiu poezija ir jos aptarimu, bet po to itrauke. Sis detektyvinis romanas kupinas keistu, juokingu asmenybiu, tolimos praeities uzuominu, meiles istoriju, mitu, pasaku ir seimos paslapciu. O kur paslaptis, ten ir kriminalas. Viskas taip nuostabiai sujungta i viena, todel nieko nuostabaus, kad uz sia knyga autore gavo Bookerio premija. Gaila tik, kad eilerasciai isversti i rusu kalba nekaip - teko praleisti. Dar nepatiko sekso scenos, nes labai jau sausai aprasytos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 01 10, 11:58)
Kvepia kopijavimu? As kai Valentinovo skaicius tik Dezertyra, o Paviciaus dar visai neskaicius blush2.gif , tai aisku nieko tokio nepajutau...
O aš jau prisiskaičius ir prisiklausius abiejų, todėl pasidariau išpuikus. hihihi.gif
Nesakau, kad kopijuoja, gal tik seka. hihihi.gif Tie šuoliai laike ir erdvėje, šiame ir paraleliniame pasaulyje, misticizmas kartais užneša į Valentinovo, kartais į Pavičiaus. Kita vertus, sunku spręsti, nes man tai pirmas Frajaus kūrinys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 10, 15:01)
Geriausia būtų įsigyti kortelę, su kuria galima prikti internetu, tada pačiai viskas bus paprasta 4u.gif

Zinau, bet as retai perku ir net nezinau kur, ten man siusdavo is kazkokio UK tinklapio gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 01 10, 11:58)
Is kur ten egzistencinis liudesys? Mane jei kas truputi nervino, tai "pasamones galios" teorijos vystymas. Bet kadangi knyga vis tik fantastine, tai atleidau as ta gaidele ax.gif Uztat kavos geriau be saiko klausydama ir net rukyt uzsimaniau, bet susilaikiau prisiminusi, kad man tas jokio malonumo nebeteikia tongue.gif

Na, mirties artumos ir netikėtumo suvokimas, suvokimas, kad jis mirs visiškai, nes yra lėmėjas ir pan.
keista.... aš tik valgau su Frajumi biggrin.gif o rūkyt - ką gi - kartą metus, nebepradėsiu cool.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 10, 14:01)
Tai kad ne tave skelbia, o Brūkšniukytį biggrin.gif 

oi, atleiskite - perduosiu, kam yra nominuojamas lotuliukas.gif

QUOTE(sm2002 @ 2012 01 10, 14:42)
Dar nepatiko sekso scenos, nes labai jau sausai aprasytos.  blush2.gif

ach nepatiko? cool.gif

Paskolinau bendradarbei Benvenuto Čelinio Memuarus (vadinasi "Benvenuto Čelinio gyvenimas"), o dabar pati nervinuosi - skaičiau seniai, bet vėl nonėrčiau.... bet negi atimsiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 01 10, 13:40)
*tai nesakau, kad neįdomios - pvz., man įdomu, kitaip neapsiimčiau jų rankioti, skaičiuoti ir skelbti ax.gif 
Aš turėjau omeny, kad tai žaidimas, įdomu, bet juk niekas rimtai dėl nominacijų nesivaržo, ar ne? mirksiukas.gif

Aisku nesivarzom,ne mazi vaikai,kas per gincai cia,greiciau ta raudona kilima vyniokim,fanfaras junkim biggrin.gif Smagus zaidimukas,o skaitom tikrai ne del titulu,as isvis laiko neturejau skaityti,jokiu titulu negausiu (man tik papeikimas hihihi.gif ), bet sudalyvauti nors kaip ziurovui irgi idomu biggrin.gif (kaip mazylis auga,pasijunk i skype kada paplepeti wink.gif smile.gif

QUOTE(marmaliade @ 2012 01 10, 13:41)
Sveikos, kazkada viena mergaite man padejo atsisiusti is uzsienio knygyno knyga, kurios nera lt, dabar man reiktu vel pagalbos  ax.gif gal kuri atsisauksit? arba nukreipsit, kur kreiptis  ax.gif

Kokios ieskai? Anglu kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 10 sausio 2012 - 15:43
QUOTE(luiziana @ 2012 01 10, 15:41)
(kaip mazylis auga,pasijunk i skype kada paplepeti wink.gif smile.gif
Kokios ieskai? Anglu kalba?

aha, prisiruošiu ir pasijungsiu. Auga gerai, ramus ir smalsus mažylis. Va ir mamai jau nedidelių pertraukėlių SM atsiranda. 'Sunkiasvorei' grožinei literatūrai dar turbūt negreit laiko/energijos/nusiteikimo bus, bet gal kokią lengvesnę knygelę artimiausiu metu reiks griebti ax.gif
Atsakyti