Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 08, 22:25)
Darbinga irgi maciau kabant temoj ana diena, apsidziaugiau, kad gal ataskaita atnese, bet ne...  ax.gif Kitos trys musu keturvejininkes tai jau seniai dingusios, o gaila verysad.gif

Su Naujais metais smile.gif

Taigi. Kabu ir skaitau. Skaitau ir kabu. Metų ataskaitą rašau, bet labai jau ji negausi. ax.gif Jaučiu, kad jau laikas pasikeisti slapyvardį "darbinga" į kokį nors kitą, pvz. "keliautoja", "dykinėtoja" ar panašų, nes darbų tiek, jog vos spėju suktis... Žodžiu, reikia persikoduoti. smile.gif

Atsakyti
Gal kam idomu. Britu The Guardian dienrastyje prasidejo 4 savaites truksiantis David Lodge "Small World" aptarimas :

http://www.guardian....lub?INTCMP=SRCH
Atsakyti
Telieka tik apmaudauti, kad nemoku en... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2012 01 11, 18:30)
Gal kam idomu. Britu The Guardian dienrastyje prasidejo 4 savaites truksiantis David Lodge "Small World" aptarimas :

http://www.guardian....lub?INTCMP=SRCH

O kas aptarines? Laikrascio skaitytojai, ar kritikai? Papasakok 4u.gif Negaliu skaityti straipsnio, nes, jei neklystu, jame pasakojamas turinys (ar bent man taip susirode is pirmojo sakinio, tai greit lioviausi skaityti). As kaip tik baigineju "Changing places", jauciu, imsiuosi iskart ir antrosios dalies... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 01 11, 19:41)
Telieka tik apmaudauti, kad nemoku en...  verysad.gif

www.translate.ru vercia visa psl
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 11, 20:16)
O kas aptarines? Laikrascio skaitytojai, ar kritikai? Papasakok  4u.gif Negaliu skaityti straipsnio, nes, jei neklystu, jame pasakojamas turinys (ar bent man taip susirode is pirmojo sakinio, tai greit lioviausi skaityti). As kaip tik baigineju "Changing places", jauciu, imsiuosi iskart ir antrosios dalies...  ax.gif

Na ir kaip? Kokie ispudziai?
O aptarineja daugiau kritikai, kiti rasytojai, bet viena savaite is 4 paprastai buna skaitytojai.
Taip, siuzetas siek tiek atskleistas, tai geriau knyga pirma perskaityti.

Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2012 01 11, 19:41)
Telieka tik apmaudauti, kad nemoku en...  verysad.gif

Na va, gal PRIEPLAUKOS ideja pagelbes?

Man The Guardian sestadieninis Review (Apzvalga) - turbut pats geriausias laikrastinis skyrius apie knygas, kiekviena savaitgali ji pasicepsedama skaitau. Ypac apie i anglu k. verstas knygas, nes siu cia labai truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Numenor: 12 sausio 2012 - 11:52

Ar žinote kas vyksta knygyne, kai išeina visi pirkėjai ir užgesinamos šviesos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 01 10, 15:41)
Na, mirties artumos ir netikėtumo suvokimas, suvokimas, kad jis mirs visiškai, nes yra lėmėjas ir pan.
keista.... aš tik valgau su Frajumi biggrin.gif o rūkyt - ką gi - kartą metus, nebepradėsiu

Tai as gi ne apie sero Makso nuotykius Eche kalbu o apie Frajaus "alia" kelioniu knyga "Большая телега". Turima omeny Didieji Grizulo ratai, pavadinima savavaliskai isverciau kaip Didziosios vezecios. Man rodos, lietuviskai knyga dar neisversta. O gal ir klystu g.gif
Aciu, Pajauta, uz nuoroda, labai idomus interviu. Esu nudegusi su svytuokle, tai privengiu Uco. Bet kyla noras ese pabandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 12 sausio 2012 - 19:15
QUOTE(Numenor @ 2012 01 12, 11:51)
* Na ir kaip? Kokie ispudziai?

** O aptarineja daugiau kritikai, kiti rasytojai, bet viena savaite is 4 paprastai buna skaitytojai.
Taip, siuzetas siek tiek atskleistas, tai geriau knyga pirma perskaityti.

***Man The Guardian sestadieninis Review (Apzvalga) - turbut pats geriausias laikrastinis skyrius apie knygas

* "Changing Places" vakar pabaigiau. Patiko, ypac pabaiga smile.gif Antraja dar tik pradejau.

** Aciu 4u.gif Tikiuosi, spesiu perskaityti, pries aptarimui pasibaigiant ax.gif

*** O internete ta apzvalga irgi buna? Ar tik popieriniam laikrascio variante?
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 01 12, 18:54)
Tai as gi ne apie sero Makso nuotykius Eche kalbu o apie Frajaus "alia" kelioniu knyga "Большая телега". Turima omeny Didieji Grizulo ratai, pavadinima savavaliskai isverciau kaip Didziosios vezecios. Man rodos, lietuviskai knyga dar neisversta. O gal ir klystu g.gif

A. Bet čia to paties autoriaus knygą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 01 13, 09:12)
A. Bet čia to paties autoriaus knygą? g.gif

To paties. Va ji user posted image Bet egzistecinio liudesio ten neaptikau.
Atsakyti
Primenu, kad savaitgalį bus organizuojami "2011m. knygių oskarai", todėl dar nepaskelbusias savo ataskaitų raginu tai padaryti šiandien.
Vėliau parašytos ataskaitos į svetainę, žinoma, bus sukeltos, tačiau 'oskarų skaičiavimuose' nedalyvaus.
Taip pat šiandien dar laukiu ir pa(si)siūlymų 2011m nominacijoms, ne tik mūsų tradicinėms mirksiukas.gif
Atsakyti