Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(Helianta @ 2012 01 15, 14:32)
Dėmesio dėmesio, kviečiu visas į tradicinį knygių "Oskarų" vakarą 4u.gif

Sveikinimai nugalėtojoms ir aktyvistėms 4u.gif

Kol kas labai rimtai atsistojau į skaitymo vėžes šiai metais-kad taip ilgiau išsilaikyt ir nenuklyst į lankas.. rolleyes.gif

Baigiau Evelyn Waugh "Sugrįžimą į Braidshedą"...Na anglų klasika, gal ir nėra kažkas labai jau ypatingo, bet visia neblogai susikaitė...
Įdomu, kaip tie "Vargingi kūnai"-ar kažkas panašaus g.gif

O vakar pradėjau jūsų išgirtą "Silva Rerum II" ir iki vakaro pusę perskaičiau...Net gaila, kad tokie tempai-norėtųsi ilgiau pasimėgauti..Šiaip patinka labai-net labiau negu pirmoji knyga..Pirma sakyčiau buvo labaiu popsinė, taris jaunas vynas...O antra jau padvelkė branda ir subtilesniais paslėptais niuansais...Žodžiu, graži, puiki, intelektuali, sąmoninga...Net nežinau-tinka visi geriausi epitetai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 16 sausio 2012 - 10:33
QUOTE(Gemma @ 2012 01 16, 09:33)
dar viena nominacija pamirsai - oskaras "Super-duper-mega-ultra Oskaru vakaro organizatore" - Helianta mirksiukas.gif

nenorėjau būti apkaltintai supainiojusi viešus ir privačius interesus biggrin.gif
bet turėsiu omeny kitiems metams, nepasikuklinsiu cool.gif

aš skaitinėju Parulskio "Prieš mirtį norisi švelnaus" bei Reingold "Confessions of a Wall Street Analyst" (šią - skaityklėje)
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 01 15, 18:32)
Dėmesio dėmesio, kviečiu visas į tradicinį knygių "Oskarų" vakarą 4u.gif

Knygų graužikių trejetukas:
1. SOFIJA5 (155 knygos)

Dėkui, Helianta, už nuostabų vakarą 4u.gif
Su džiaugsmu atsiimu savo oskarą biggrin.gif Esu labai dėkinga mamai, kuri man vaikystėje skaitė knygas, ir skaitytojų klubo knygėms beigi bibliotekai, kad neleidžia man bankrutuoti, perkant naujas knygas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 01 16, 10:57)
aš skaitinėju Reingold "Confessions of a Wall Street Analyst" (šią - skaityklėje)

labai lauksiu atsiliepimo. pati kazkada vartinejau Confessions of an Economic Hitman, turiu parsisiuntus, bet vis kas nors uzlenda pries ja rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomybės: Rašytojų pranašystės, kurios išsipildė
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 01 16, 10:32)
Šiaip patinka labai-net labiau negu pirmoji knyga..Pirma sakyčiau buvo labaiu popsinė, taris jaunas vynas...O antra jau padvelkė branda ir subtilesniais paslėptais niuansais...

Va, mano mintys, tik gal aiškiau išreikštos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 01 16, 13:19)

Pamiršo paminėti lazerį, Aleksejaus Tolstojaus "Inžinieriaus Garino hiperboloidas".
Atsakyti
Aciu Heliantai uz Oskaru vakara ir nominacija. Per savo tinguma tapau klausytoja bdeveik be konkurencijos smile.gif
Paskutinis egzaminas islaikytas, galima vel kibti i grozine literatura. Paciupinejau knygyne trecia Tanos French detektyva Faithful place (Patikima vieta?). Sikart parasyta jos sefo Frenko vardu. Kol kas susilaikiau nuo pirkimo, bet jei rusai greitai neisvers, griebsiu angliskai, labai jau vilioja...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 01 15, 11:52)
Dabar skaitau Gėlių Dievo motina - o, varge!..  doh.gif  Tolerancija "visuomenės marginalijoms" čia privalomadoh.gif

Aš irgi dabar šitą skaitinėju biggrin.gif Buvau pas Kalėdų senelį užsisakius. Matyt iškrypę skoniai panašūs. biggrin.gif

Kasmetiniai Oskarai tikrai labai laukiamas dalykas. Nu gi smalsu ir įdomu kas ten ir kaip temoje.

O aš jau turiu šiais metais knygą, kurios tikrai neištversiu. Kol kas pradėta ir guli. Abejoju ar dar įstengsiu skaityt. N.Kliukaitės-Kepenienės romatas apie Petkevičaitę-Bitę... Nu man toks... nieko nenorint įžeisti, kaimo rašytojo lygis, kad doh.gif Nesiskaito. Kažkoks skystalas man atrodo. Susigundžiau paskaitinėt, net prieš tai skaičiau E.Barauskienės "Vyžeikių karalienė" apie Ievą Simonaitytę. Nepasakyčiau, kad patiko pat rašymas ir pan., bet buvau nusprendusi labiau tomis lietuvių moterų biografijomis pasidomėt. Bet jau nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 01 16, 19:11)
Aš irgi dabar šitą skaitinėju  biggrin.gif  Buvau pas Kalėdų senelį užsisakius. Matyt iškrypę skoniai panašūs.  biggrin.gif
Nu kaip faina, kad ne mano vienos... hihihi.gif
Nemėgstu "rožinių spalvų" nei gyvenime, nei literatūroj, tai man šita knyga net labai įdomi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 01 16, 18:55)
Aciu Heliantai uz Oskaru vakara ir nominacija. Per savo tinguma tapau klausytoja bdeveik be konkurencijos smile.gif
Paskutinis egzaminas islaikytas, galima vel kibti i grozine literatura. Paciupinejau knygyne trecia Tanos French detektyva Faithful place (Patikima vieta?). Sikart parasyta jos sefo Frenko vardu. Kol kas susilaikiau nuo pirkimo, bet jei rusai greitai neisvers, griebsiu angliskai, labai jau vilioja...

tai kaip suprantu, "Miskuose" yra tarsi pirma trilogijos dalis? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pirmiausia sveikinimai Oskarų laimėtojoms thumbup.gif
Smagu buvo žiūrovo akimis stebėti šią ceremoniją smile.gif

Šiandien atsitiktinai pasitaikė būt šalia savo bibliotekos.Užėjau,pamačiau krūva naujienų ir neatsispyriau pagundai,nors namie ir taip dar krūvelė laukia.
Mačiau net Flobero papūga buvo.Jei nebūčiau turėjusi, būčiau užsimerkusi griebusi.
Parsinešiau marakeš įtakota "Pirminių skaičių vienatvė", Paula McLain "Paryžiaus žmona", R.Gary "Liūdnieji liūtai" ir "Pasaulis pagal Clarkson"

QUOTE(langana @ 2012 01 12, 20:54)
Aciu, Pajauta, uz nuoroda, labai idomus interviu. Esu nudegusi su svytuokle, tai privengiu Uco. Bet kyla noras ese pabandyti...

Aš Fuko švytuoklės irgi dar neskaičiusi,vis dar laukia ji manęs.
Dabar jau daugiau kaip puse esu perskaičiusi U.Eco "Sukurti priešą ir kiti proginiai rašiniai" ir noriu pasakyti, kad kol kas man atrodo, kad ana "Nesitikėkite atsikratyti knygų" įdomesnė, nors ir šią skaitau su pasimėgavimu po esė, nes skaitosi kaikurios sunkokai ir lėtai.Kai perskaitysiu daugiau parašysiu
Atsakyti