Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 79 tema

QUOTE(caralaite @ 2012 01 15, 15:10)
Man regis dabar "madingiausias" magiškas pasaulis - George R.R. Martin "A Song of Ice and Fire" ("Ledo ir ugnies daina"). Lietuviškai dar nėra išversta nieko, angliškai autorius jau parašė 5 knygas iš planuojamų 7 (?), rusai išvertė berods 4. Pagal pirmą knygą jau sukurtas vienas serialo "Games of Thrones" ("Sostų žaidimai") sezonas.

užkabinai mane su šita serija wub.gif Pažiūrėjau - rusai jau penkias turi. Siųsiuos. Ačiū už info 4u.gif
Ar nerodo šito serialo TV6? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 01 15, 17:32)
Dėmesio dėmesio, kviečiu visas į tradicinį knygių "Oskarų" vakarą 4u.gif
Knygų pirkimo maniakės (arba "Leidyklų ir knygynų džiaugsmo", arba "Uoliausios namų bibliotekos pildytojos") titulas atitenka Dolitlei, 2011 m. įsigijusiai 143 knygas.

Koks smagus vakarėlis. thumbup.gif Ačiū už apdovanojimą bigsmile.gif thumbup.gif
Padėka ceremonijos organizatorei Heliantai, šilčiausi sveikinimai visoms "oskaristėms. 4u.gif
Atsakyti
o, ilgai lauktieji Oskarai bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai ačiū Heliantai už puikų vakarą aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Netikėtai patekau tarp paminėtųjų garbingam sąraše bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 sausio 2012 - 19:39
QUOTE(saintlina @ 2012 01 15, 20:28)
Ar nerodo šito serialo TV6?  g.gif

Nemanau... Jis 2011, iš kur Lietuvos televizijose tokie pinigai biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina, filmą siunčiausi iš čia: http://www.kinokopil...-igra-prestolov . MB skaitė en, sakė, kad filmas - beveik ekranizacija, tik knygų masinės batalinės scenos filme pakeistos sekso scenomis. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 01 15, 20:43)
Nemanau... Jis 2011, iš kur Lietuvos televizijose tokie pinigai biggrin.gif

Šį antradienį jį pradeda rodyti per BTV. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 01 15, 20:53)
Saintlina, filmą siunčiausi iš čia: http://www.kinokopil...-igra-prestolov . MB skaitė en, sakė, kad filmas - beveik ekranizacija, tik knygų masinės batalinės scenos filme pakeistos sekso scenomis. hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tai irgi batalines scenos.....

serialas geras thumbup.gif laikiu antro sezono..gal balandzio men jau bus...

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 01 15, 20:04)
Šį antradienį jį pradeda rodyti per BTV.  smile.gif

sakau, kad kažkur šiandien reklamą girdėjau bigsmile.gif Jei tik pradeda, tai pačiu laiku kalba užėjo.
Tikrai - antradienį 22 val. Ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2012 01 15, 19:53)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 sausio 2012 - 20:14
Helianta,nerealiai wub.gif , koki dideli darba atlikai,dekui labai 4u.gif
Sveikinimai visoms drinks_cheers.gif 4u.gif ,siauciam dalyvaujam ir stengiames gerint rezultatus siemet biggrin.gif

As atsitiktinai siandien uzmaciau kinozale filma pagal Daphnes knyga "Jamaikos smukle",siunciuosi,knyga man patiko :)Tik itariu filma ziureti bus baisoka,bet bandysiu..

Mano kolekcija pasipilde fainais skirtukais,kam idomu,turit laisvo laiko,kvieciu paganyti akis smile.gif : http://bookmarkscoll...nd-artists.html
Kasdien stengsiuos nors po viena ikelti,susikaupe daug,nebespeju :)Ir tuo paciu dar karta padekosiu visoms,kurios praeitais metais man padejot rinkti kolekcija,vezet ,pirkot,siuntet skirtukus is kelioniu,sirdingas aciu... labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Tikiuosi ir siemet nepamirsit manes,kai kur nors lankysites svecioj saly ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 15 sausio 2012 - 21:55
QUOTE(klopedija @ 2012 01 15, 18:19)
Oho! Kiek nominacijų!  doh.gif  Neverta tokios garbės.  blush2.gif

net neatkreipiau dėmesio. Bet tiek yra, tiek verta mirksiukas.gif

QUOTE(prieplauka @ 2012 01 15, 18:23)
labai aciu uz ivertinima  4u.gif tikiuosi kitais metais pakilt i aukstesne vieta  mirksiukas.gif  biggrin.gif

aš tik suskaičiavau statistiką - pagalvojau, visai įdomu būtų. O ir nominacijų daugiau ax.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 15, 18:37)
klopedija, čia adr per mažai nominacijų, norėjau dar pasiūlyti susitikimų organizatorės titulą thumbup.gif

oi, tikrai - klopedija, imk į kolekciją dar vieną 'oskarą' 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 15, 18:38)
Net nustebau, pvz, kad 140 dalyviu siemet buvo musu temose  blink.gif

man irgi smalsu buvo. Tiesa, 'dalyvio' admin*1 į šią statistiką netraukiau biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau A. Tolstojaus "Kančių keliai. Aštuonioliktieji metai" 2 d. Baisūs tikroviškai aprašyti laikai. Skaitant apima tik viena mintis: "Ačiū, Dievui, gimiau ne tais laikais". iesiog neįmanoma atsiplėšti. Labai gera knyga.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 01 15, 14:51)
Bruni Prasske "Uždrausta meilė" - (..) Aš jau pradėsiu diferencijuot tas 'akių serijos' knygas į parašytas vakariečių, ir parašytas žmonių, kurie augo islamo kultūroje. Vakariečių patirtis jau man pradeda atsibosti blush2.gif

is akiu ir skraisciu serijos uztenka perskaityt viena knyga, ir zinosi kas bus visose... doh.gif

QUOTE(Helianta @ 2012 01 15, 16:32)
Dėmesio dėmesio, kviečiu visas į tradicinį knygių "Oskarų" vakarą 4u.gif

dar viena nominacija pamirsai - oskaras "Super-duper-mega-ultra Oskaru vakaro organizatore" - Helianta mirksiukas.gif
Atsakyti