QUOTE(sm2002 @ 2012 01 19, 12:17)
Knygos pradzia man buvo sunkiai iveikiama ir dabar (pirmi 50-70 puslapiu), bet kai pradeda vystitis istorija - sunku beatsitraukti 

QUOTE(Gemma @ 2012 01 19, 12:55)
Eco beveik visos knygos tokiu principu parasytos: pradzia leta, sunkiai ir nuobodziai skaitosi, bet jei skaitytojas turi kantrybes ir perskaito "izangine dali", jam buna atsilyginama nuostabia ir įtraukiancia istorija.
man asmeniskai taip buvo su svytuokle, pirma skyriu laaaabai ilgai kankinau, numeciau, nes norejos pagooglint apie visus ten minimus dalykus, o po kiek laiko grizau, ir apturejau toki skaitymo malonuma, kad net dabar saldu prisiminus. su 'Rozes vardu" irgi pan. gal tik "karaliene Loana" is pat pradziu itrauke. taip kad tikrai bandyk
jei jau nepatiks, tai matyt bus tiesiog ne tavo autorius 
man asmeniskai taip buvo su svytuokle, pirma skyriu laaaabai ilgai kankinau, numeciau, nes norejos pagooglint apie visus ten minimus dalykus, o po kiek laiko grizau, ir apturejau toki skaitymo malonuma, kad net dabar saldu prisiminus. su 'Rozes vardu" irgi pan. gal tik "karaliene Loana" is pat pradziu itrauke. taip kad tikrai bandyk

Ačiū už informaciją. Šiaip geri man prisiminimai apie knygą, kad lyg ir įdomi buvo, bet kažkaip palikau ją pas tėvus ir palikau, reikės susirasti ir jau normaliai perskaityti