Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 14, 15:11)
o draugė po operacijos? iš kur pas ją tokia statistika? kiek iš čia esančių drenuojamos?  g.gif

Nea, ne po operacijos, matyt bando taip save atkalbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 14, 13:02)
Ai, beje, draugė man čia vakar sakė.. Atseit kas antrai drenuoti pilvą reikia, o kas dešimtai - visą likusį gyvenimą pastoviai.

Ne kas antrą po operacijos drenuoja, o kiekvieną. T.y. po pilvo atkelta oda išvedžiojamas drenas, kad surinkti į vakuumines talpas besikaupiantį žaizdų sekretą.. Ir tikrai kiekvienai taip daro, bent jau mūsų "supermaminiai" gydytojai tai visi biggrin.gif
Dėl kas dešimtos, tai iš viso absoliuti PIEVA... Viskas kas gali nutikti, tai pvz kaip trupinėliui, kauptis skysčiai. Bet tai laikina. Nesiguodė man trupinėlis, kad dar vis traukiasi skysčius biggrin.gif Žodžiu, perduok draugei, kad tegul nenusišneka 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 12 14, 21:13)
Ne kas antrą po operacijos drenuoja, o kiekvieną. T.y. po pilvo atkelta oda išvedžiojamas drenas, kad surinkti į vakuumines talpas besikaupiantį žaizdų sekretą.. Ir tikrai kiekvienai taip daro, bent jau mūsų "supermaminiai" gydytojai tai visi biggrin.gif
Dėl kas dešimtos, tai iš viso absoliuti PIEVA... Viskas kas gali nutikti, tai pvz kaip trupinėliui, kauptis skysčiai. Bet tai laikina. Nesiguodė man trupinėlis, kad dar vis traukiasi skysčius biggrin.gif Žodžiu, perduok draugei, kad tegul nenusišneka  4u.gif  bigsmile.gif

O kas per jausmas drenuojant? unsure.gif Ar skauda? Taip ir makaluoja po pilvą gyvai ar nujautrina kažkaip.. OMG, dar labiau bijau doh.gif
Atsakyti
o aš kažkaip nieko nebijau. Nemėginu įsivaizduot. Nesuku sau galvos. Vis tik pagalvoju, kad va greit nebeturėsiu to pilvo lašininio ir tiek. Net nelabai suvokiu, kad liko pora savaičių... Vakar pažvengiau per Misija-grožis, kaip V.K. anekdotus pasakoja operacijos metu lotuliukas.gif Gaila, kad negirdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 15 gruodžio 2011 - 13:28
nu bet jau panos tikrai, kai prisiklausot pasakų. aš ir labiausiai bijoju kai tuos drenus trauks, tik švyst ir ištraukė, nebuv kada galvot apie skausmą ar dar kažką, o kai traukė skysčsiu kelis kartus, tai pilvas apmiręs, tai nieko nesijaučia kad ir su pjūklų pajutų, taip akd negąsdinkit pačios ir negąsdinkit kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 12 15, 15:35)
nu bet jau panos tikrai, kai prisiklausot pasakų. aš ir labiausiai bijoju kai tuos drenus trauks, tik švyst ir ištraukė, nebuv kada galvot apie skausmą ar dar kažką, o kai traukė skysčsiu kelis kartus, tai pilvas apmiręs, tai nieko nesijaučia kad ir su pjūklų pajutų, taip akd negąsdinkit pačios ir negąsdinkit kitų mirksiukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 15, 13:09)
O kas per jausmas drenuojant? unsure.gif Ar skauda? Taip ir makaluoja po pilvą gyvai ar nujautrina kažkaip.. OMG, dar labiau bijau doh.gif

oi, ne ne ne, niekas ten nieko nemakaluoja. Pabundi operacijos, o prie taves prijungtos dvi šlangutės su buteliukais smile.gif jos jau būna išvedžiotos po tavo atkelta oda su visais audiniais ir išvesta pro "apželtukės" odą. Du tokie nedideli taškeliai lieka. Ir tie buteliai veikia vakuumo principu, t.y., visus skysčius kurie tik atsiranda surenka į juos. Niekas ten nieko nemakaluoja ir nieko absoliučiai neskauda. O po poros dienų tas šlangeles nukerpa, tada išsileidžia vakuumas ir tas šlangeles esančias tavyje ištraukia tokiu staigiu judesiu. Nespejau net užsimerkt smile.gif 4u.gif
Nu pavariau čia vaizdinės medžiagos rolleyes.gif
Atsakyti
Dudute, o kada po operacijos leidžia atsikelti?
Atsakyti
Nu ka, uzsirasiau pas K.M., vaziusiu treciadieni bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu.
Ziurejau nuotraukas, atkreipiau demesi, kad pas vienas pjuvis toks tiesus, o pas kitas labiau islenktas, nuo ko tai priklauso, idomu g.gif Jeigu labiau islenktas, man vizualiai atrodo zemesnis g.gif
Beje, prajuokino mane mama siandien. Aiskinau jau, kad nuo bambos ir zemiau viska ispjauna ir patempia oda. Jinai isvertusi akis klausia, siaube, o tai kur papai atsiduria? Atsakau, kur, kur - zemiau bambos, sukisi i kelnaites ir grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 12 15, 23:02)

Aš normaliai atgavau sąmonė apie 14.40, tai apie 18 val lipau iš lovos įsikibusi seselės rankos, o kokia 22 val lipau antra kart, tai jau seselė tik žiūrėjo. Daugiau jau jos ir nebekviečiau. Kitą dieną jau išlipdavau po palatą pasivaiksčiot smile.gif

QUOTE(Katrix @ 2011 12 16, 10:48)
Jinai isvertusi akis klausia, siaube, o tai kur papai atsiduria? Atsakau, kur, kur - zemiau bambos, sukisi i kelnaites ir grazu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 15, 14:09)

Baisiai slykstus jausmas drenu traukimas, man turbut baisiausias dalykas doh.gif
QUOTE(Alvyda @ 2011 12 16, 00:02)

Po keliu valandu.
QUOTE(Katrix @ 2011 12 16, 11:48)
Nu ka, uzsirasiau pas K.M., vaziusiu treciadieni  bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu.
*Ziurejau nuotraukas, atkreipiau demesi, kad pas vienas pjuvis toks tiesus, o pas kitas labiau islenktas, nuo ko tai priklauso, idomu  g.gif Jeigu labiau islenktas, man vizualiai atrodo zemesnis  g.gif
**Beje, prajuokino mane mama siandien. Aiskinau jau, kad nuo bambos ir zemiau viska ispjauna ir patempia oda. Jinai isvertusi akis klausia, siaube, o tai kur papai atsiduria? Atsakau, kur, kur - zemiau bambos, sukisi i kelnaites ir grazu  lotuliukas.gif

*Kai daromas ilgesnis randas tada jis buna lenktas. Ilgesni daro, kad ausu neatsirastu.
** lotuliukas.gif Cia kaip su veido patempimu be op.: susirisi stipriai plaukus i uodega ir nusiimi lemenele lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepavyko man šiandien į Kauną pas K.M. nuvažiuot.. Turbūt tik po Naujų dabar.

Po Naujų pirmadieniais nebebus nemokamų konsultacijų, kainuos 50 Lt kasdien smile.gif
Atsakyti