Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

Liomi, siezia viskas dar, taip ir atrodo biggrin.gif Is nuotrauku susidare ispudis, kad man sunkiausia issitiesti g.gif Mano nugara labai problemine, tai nesistebiu doh.gif

Del odos pertekliaus daznai susimastau, nuo ko gi tai priklauso g.gif Paziuriu i savo dukra, nors maza dar, bet daznai galvoju apie tai, koks bus jos pilvukas blush2.gif
Kaip jums atrodo, del ko musu tokie pilvai ir ar galima buvo to isvengti? Nei viena is mano draugiu ir pazistamu neturi tokio pilvo. Sioje temoje musu daug, o realiam gyvenime tokiu pilvuku nemaciau schmoll.gif

Liomi, tikrai panasus tavo ir ingutias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 21 sausio 2012 - 22:15
QUOTE(liomi @ 2012 01 21, 21:38)

persitraukiau  biggrin.gif  ir as ,tuoj idesiu.ar mes panasiai su Ingutia atrodom? idomi nuomone  4u.gif  kad zinociau ko tiketis mazdaug biggrin.gif

mano galva, panašūs pilvai mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(oveja @ 2012 01 21, 20:43)
ir kaip butu galima perzeti?

siųsk leilai savo foto, įkels ir duos prisijungimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 21, 20:05)

Kaip jums atrodo, del ko musu tokie pilvai ir ar galima buvo to isvengti?

visos slepia biggrin.gif mano atveju du sveiki vaikai buvo,kai spirdavo tai strijos per drabuzius issokdavo laugh.gif as nenorejau isvengti ,sunkus nestumas buvo,gulejau ir bijojau abieju neprarasti,saugojausi.manau,jei buciau sportavus,daug vaiksciojus gal mazesnis butu g.gif bet mano mamos lygiai toks pats po dvyniu g.gif g.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 21, 20:09)
mano galva, panašūs pilvai mastau.gif
Papildyta:

4u.gif

beje,nu Pinavijos figura liuksine man ir pilvukas dailus,kaip mergaites mazos biggrin.gif koks dar svoris virsvoris? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 21, 22:15)
visos slepia  biggrin.gif  mano atveju du sveiki vaikai buvo,kai spirdavo tai strijos per drabuzius issokdavo laugh.gif as nenorejau isvengti ,sunkus nestumas buvo,gulejau ir bijojau abieju neprarasti,saugojausi.manau,jei buciau sportavus,daug vaiksciojus gal mazesnis butu  g.gif  bet mano mamos lygiai toks pats po dvyniu  g.gif  g.gif
4u.gif

beje,nu Pinavijos figura liuksine man ir pilvukas dailus,kaip mergaites mazos  biggrin.gif koks dar svoris virsvoris?  blink.gif

nebūtų atskišęs, ir man patiktų laugh.gif nes strijų nei vienos, oda stangri, elastinga, liemuo yra, bet iš prieko nėščia doh.gif
Papildyta:
mano pirmagimė sėdėjo, labai keistos formos pilvas buvo. liemuo vietoj, atrodžiau kaip arbūzą prarijus laugh.gif
Atsakyti
Gal is vis niekur neiseina tongue.gif , nes su vientisom maudymkem tik tetos buna, o jaunos panos su bikiniais, kruva vaiku aplink ...Nu nesuprantu kame reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 21, 22:24)
Gal is vis niekur neiseina tongue.gif , nes su vientisom maudymkem tik tetos buna, o jaunos panos su bikiniais, kruva vaiku aplink ...Nu nesuprantu kame reikalas g.gif

iš mano draugių, pažįstamų, kolegių sakyčiau koks trečdalis liko su sugadintais pilvais po gimdymų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 01 21, 23:38)
Aciu  4u.gif

nu paziurejau  bigsmile.gif  ir pasisakiau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

laaaaaaaabai laukiu Ingutias op ,nes mes identiskos  biggrin.gif  toks pat kaulu smulkumas ir toks pat pilvas doh.gif  net keista.idomu,kodel pas tave ,Ingutia,tiek odos liko  g.gif  as su dvyniais priaugus 35 kg  blink.gif  buvau...

Kaip sesės bigsmile.gif Mano pirmasis buvo labai didelis, 4380 g ir 58 cm, o aš pati maža ir smulkių kaulų. Pilvas plyšti pradėjo nuo 7 mėnesio, niežėjo siaubingai doh.gif Nors, aišku, daug ir priaugau - apie 21 kg.. Neįmanoma to išvengti, čia priklauso nuo odos elastingumo. Ir mano draugių rate nėra tokių pilvų.. Aišku, nei vienos vaikas nebuvo šitoks didelis.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 21, 20:27)
Kaip sesės bigsmile.gif Mano pirmasis buvo labai didelis, 4380 g ir 58 cm, o aš pati maža ir smulkių kaulų. Pilvas plyšti pradėjo nuo 7 mėnesio, niežėjo siaubingai doh.gif Nors, aišku, daug ir priaugau - apie 21 kg.. Neįmanoma to išvengti, čia priklauso nuo odos elastingumo. Ir mano draugių rate nėra tokių pilvų.. Aišku, nei vienos vaikas nebuvo šitoks didelis.

tai vsio seses mes ! biggrin.gif

jej koki dideli maziuka turejai bigsmile.gif mano rate yra ,as aki jau atkaliau biggrin.gif nu ,rimtc, as dabar i pilvus teziuriu doh.gif
mb toks neblogai sudetas,stangrus nuo gmimo ,bet va - vaiksto, o as ziuriu ,kad pilvo apacia koks K.M. visai patemp galetu doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ingutia, maniskis irgi gime 4400, tik trumpesnis, priaugau apie 25 kilus (iki nestumo svoris 48 kg, ugis 165). Mano drauges vaikai irgi tokie dideli gime, bet ji priaugo tik 11 kg, pilvas graziausias, manau cia svoryje esme g.gif
Kaip gerai, kad greitai visos busim ir vel grazios wub.gif
Liomi, as irgi atkreipiu demesi dabar, tik ne i pilva, o i papus - tai man dabar visi arba taisytini arba jau pagrazinti, netikiu naturaliu groziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 21, 23:04)
Ingutia, maniskis irgi gime 4400, tik trumpesnis, priaugau apie 25 kilus (iki nestumo svoris 48 kg, ugis 165). Mano drauges vaikai irgi tokie dideli gime, bet ji priaugo tik 11 kg, pilvas graziausias, manau cia svoryje esme g.gif
Kaip gerai, kad greitai visos busim ir vel grazios wub.gif

As abieju nestumu metu priaugau apie 12-13kg, bet pilvas vistiek baisus paliko, oda galiu taip pat tampyti kaip kad Ingutia parode.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 21, 21:04)
*Ingutia, maniskis irgi gime 4400

**Liomi, as irgi atkreipiu demesi dabar, tik ne i pilva, o i papus - tai man dabar visi arba taisytini arba jau pagrazinti, netikiu naturaliu groziu lotuliukas.gif

*kiek mes daug galim pakelti,del savo vaiku...

** as ir noriu ! bet bijau,po tu skandalu silikoniniu doh.gif ir dar-vistiek reiks isimti g.gif nors ,nu krutine nesiskundziu siaip,bet jooooo,noreciau tikrai..as vis bandau isivaizduoti kaip tu nerealiai atrodai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 21 sausio 2012 - 23:33
QUOTE(e.v.a @ 2012 01 22, 00:08)
As abieju nestumu metu priaugau apie 12-13kg, bet pilvas vistiek baisus paliko, oda galiu taip pat tampyti kaip kad Ingutia parode.

Aciu, kad pasidalinot mintim siuo klausimu. 4u.gif Nu va, reiskia ne viskas taip paprasta ax.gif

QUOTE(liomi @ 2012 01 22, 00:16)
** as ir noriu ! bet bijau,po tu skandalu silikoniniu  doh.gif  ir dar-vistiek reiks isimti  g.gif  nors ,nu krutine nesiskundziu siaip,bet jooooo,noreciau tikrai..as vis bandau isivaizduoti kaip tu nerealiai atrodai  wub.gif

Iki nerealumo dar labai toli, patinimas didelis. Jei liks kaip dabar, noresiu mazinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti