Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

QUOTE(Katrix @ 2012 01 22, 01:04)
Ingutia, maniskis irgi gime 4400, tik trumpesnis, priaugau apie 25 kilus (iki nestumo svoris 48 kg, ugis 165). Mano drauges vaikai irgi tokie dideli gime, bet ji priaugo tik 11 kg, pilvas graziausias, manau cia svoryje esme g.gif
Kaip gerai, kad greitai visos busim ir vel grazios wub.gif
Liomi, as irgi atkreipiu demesi dabar, tik ne i pilva, o i papus - tai man dabar visi arba taisytini arba jau pagrazinti, netikiu naturaliu groziu lotuliukas.gif

Ir mano ūgis 165 cm, bet svėriau tada 52 kg. Negaliu sau atleist už visas tas bandeles doh.gif Šokolado visada nakčiai po pagalve turėjau, nes pabusdavau alkana, o iki šaldytuvo toli eiti blush2.gif lotuliukas.gif Vyras taip lepino, kai laukiausi pirmagimio. O kol aš to svorio atsikračiau, du metai praėjo, lankiau sporto klubą, alinau save dietom, skrandį bandydavau užpildyt linų sėmenim su vandeniu (skrandy jie išbrinksta ir valgyt nesinori), chromo tabletėm (kurios man iššaukdavo akmenligės priepuolius)..
Su antrąja valgiau atsakingai, priaugau 13 kg. Daugiau nei buvo neištempė tikrai, kilogramu ir 8 cm mažesnė buvo..

Užėjo man gražintis dabar, nusirudinau soliariume, kad gražesnė pas K.M. ant stalo gulėčiau biggrin.gif Pasižiūriu į veidrodį, patempiu pilvą, tos strijos ne taip ir matosi.. Ir ai, kaip noriu, kad viskas kuo greičiau.. 1,5 mėnesio liko.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 22, 10:04)
Užėjo man gražintis dabar, nusirudinau soliariume, kad gražesnė pas K.M. ant stalo gulėčiau biggrin.gif  Pasižiūriu į veidrodį, patempiu pilvą, tos strijos ne taip ir matosi.. Ir ai, kaip noriu, kad viskas kuo greičiau.. 1,5 mėnesio liko.

aš irgi noriu į soliariumą rolleyes.gif
Atsakyti
Bandziau ieskoti, kur Vilniuje atlieka pooperacini limfodrenazini masaza, nes po savaites jau nebegalesiu taip daznai i Kauna vaziuot. Kol kas radau GK klinikoj, kainele 200 uz viena karta doh.gif Bet kainu skirtumas, eina sau blink.gif Gydytojo konsultacija irgi 200, perspjove visus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 22, 11:58)
Bandziau ieskoti, kur Vilniuje atlieka pooperacini limfodrenazini masaza, nes po savaites jau nebegalesiu taip daznai i Kauna vaziuot. Kol kas radau GK klinikoj, kainele 200 uz viena karta doh.gif Bet kainu skirtumas, eina sau blink.gif Gydytojo konsultacija irgi 200, perspjove visus bigsmile.gif

o kuo ypatingas pooperacinis? švelnesnis? pas mus kartais užeina viena masažistė, naura14 atrodo nickas, gal pakomentuotų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 22, 13:02)
o kuo ypatingas pooperacinis? švelnesnis? pas mus kartais užeina viena masažistė, naura14 atrodo nickas, gal pakomentuotų?  g.gif

Taip, labai svelnus, pirstu galiukais daro, labai atsargiai. O tikslas nukreipti limfa aplink randa, nes kol jis neizgys, limfa per ji neprateka ir gali kauptis. Kazkas tokio g.gif
As stebiu sios masazistes pasisakymus, labai gera nuomone apie ja susidariau 4u.gif Is tikruju, idomi butu jos nuomone siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 22, 12:10)
Taip, labai svelnus, pirstu galiukais daro, labai atsargiai. O tikslas nukreipti limfa aplink randa, nes kol jis neizgys, limfa per ji neprateka ir gali kauptis. Kazkas tokio g.gif
As stebiu sios masazistes pasisakymus, labai gera nuomone apie ja susidariau 4u.gif Is tikruju, idomi butu jos nuomone siuo klausimu 4u.gif

pakviečiau ją užsukti ax.gif
Atsakyti
Pinavija, thumbup.gif Aciu 4u.gif 4u.gif
Lauksim jos nuomones.
Atsakyti
Aš lankiau Gera-sveikata Ukmergės g., Vilniuje. Ten daro su tokiu aparatu-siurbliu biggrin.gif Stiprumą galima reguliuoti. Buvo tada kažkokia akcija, jau nebeprisimenu.. Mokėjau po 99 Lt, o imant daugiau procedūrų, duodavo nemokamą procedūrą arba nemokamą kostiumėlį ir porą procedūrų.
Šiaip gal ir nieko, tik aš jokio stebuklingo poveikio nepamačiau.. Geriau operacijai tuos pinigus atsidėjus būčiau.

Šiaip ten ir masažų rankomis pasirinkimas nekuklus, imant 10 masažų, visi būdavo už pusę kainos. Ir medaus, ir liekninamasis, ir anticeliulitinis ir dar visokių..
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 22, 13:02)
o kuo ypatingas pooperacinis? švelnesnis? pas mus kartais užeina viena masažistė, naura14 atrodo nickas, gal pakomentuotų?  g.gif

Sveikos mergaites,
uzeidavau cia del savo pilvo blush2.gif , kaip sakant, batsiuvys be batu, bet mielai pakonsultuosiu del limfodrenazo, klauskite, kas domina. Vaiksciojo pas mane jau ne viena mergaite po pilvo plastikos, kazkoks siaubas mane sueme, paklausius, kaip gydytojai nieko nepaaiskina, kaip priziureti randa, kaip ji masazuoti, kad nebutu toks kietas ir t.t. Ziuriu vienintele gydytoju beda, paaiskinti, kad po didziosios operacijos po to su nuolaida galima pasidaryti rando korekcijos operacija doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Kas liecia limfodrenaza, ji galima daryti, net problemu turincioms, o po operacijos galima jau sekancia diena daryti. As darau ir rankomis ir aparatu visam kunui su infraraudonaisiais spinduliais. Taip, masazo esme pagerinti limfos tekejima, tuo paciu ir minkstinant randa. Limfos tekejmas gerinamas ne tik rando srityje, bet ir i kojas.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 01 21, 23:05)

Del odos pertekliaus daznai susimastau, nuo ko gi tai priklauso g.gif Paziuriu i savo dukra, nors maza dar, bet daznai galvoju apie tai, koks bus jos pilvukas blush2.gif
Kaip jums atrodo, del ko musu tokie pilvai ir ar galima buvo to isvengti? Nei viena is mano draugiu ir pazistamu neturi tokio pilvo. Sioje temoje musu daug, o realiam gyvenime tokiu pilvuku nemaciau schmoll.gif

Tikrai realiam gyvenime ir as nesu maciusi nei vienos jaunos su tooookiu pilvu, kaip senes. Ir net negalvoju kad man taip bus, na nebent po kokiu keturiu gimdymu, o vat pasirodo uzteko ir vieno.

QUOTE(ingutia @ 2012 01 21, 23:27)
Mano pirmasis buvo labai didelis, 4380 g ir 58 cm, o aš pati maža ir smulkių kaulų. Pilvas plyšti pradėjo nuo 7 mėnesio, niežėjo siaubingai doh.gif Nors, aišku, daug ir priaugau - apie 21 kg.. Neįmanoma to išvengti, čia priklauso nuo odos elastingumo. Ir mano draugių rate nėra tokių pilvų.. Aišku, nei vienos vaikas nebuvo šitoks didelis.

mano pirmas buvo 4710 g, o svorio priaugau 18kg, bet visas svoris pas mane susidejo ant pilvo, nes i kelnes beveik galedavau ilist tas pacias kaip pries nestuma nesiojau. Tai pilvas ir plyso nuo to storejimo.. O su antru jau nesukau galvos kiek svorio priaugsiu, jau striju pilvas pilnas, tai nieks nepasikeis. Priaugau 23kg, o antras mazesnis jau buvo, tik 4400g smile.gif

styte tau jau rytoj taip laukta diena smile.gif

O kaip jus parodet savo kraujo rezultatus gydytojui? Vaziavot i kauna ar tel pasaket ar nuskanavot ir nusiuntet? Jis juk turi ivertinti rezultatus dar pries OP, nes jeigu kas negerai, tai nedarys operacijos. Kazkaip nepaklausiau apie tai K.M.
Atsakyti
oj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 22 sausio 2012 - 16:33
Naura14, aciu jums labai 4u.gif Mane operavo Kaune, tai pasake gydytojas, kad rekomenduojama ir pilva masazuoti ir pati randa, tik neprivaziuosi is Vilniaus kiekviena diena doh.gif Dabar radom, kur kreiptis thumbup.gif Aciu Pinavijai, kad pakviete jus 4u.gif
Dzigute, man kraujo tyrimus dare poliklinikoj, jie ju nedave i rankas, surase viska ant lapo ir pasake, kad kontradikciju op nera 4u.gif Gydytojui primelavau apie bambos isvarza biggrin.gif
Atsakyti