QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 13:54)
Mergaites, nors cia ir endo skyrelis, bet gal kur esat turejus reikalu su refliuksu? Uzpuole jis mane vasara ir neatsikratau, o snd taip isede gerkle kad nebezinau kuom gelbetis
Einu uzginos su pietuciais ikalsiu
as ir turiu sia beda ir ji niekada sake neisnyks, tad reikes save stebeti ir pamatysi kas tau netinka. man tai negalima aktyviai sportuoti nes tada jau ir rugstim vempt pradedu, pripratau miegot su aukstesne pagalveman taip gydytoja patare, nes as pastoviai jausdavau rugsti gerklej sake taip galima ir isdegint gerkle ,prigasdino tad pripratau... daug ko nevalgau pvz kecupu, rukytu gaminiu, konservuotu produktu, obuoliu sulciu .... na kartais sugriekiju ,bet nedaznai ir tiesiog save stebiu kas netinka to nevalgau, bet kaip keista pomidorus galiu valgyt jie man nekelia rugsties o jie man skaniausi.... tad reikes paciai atsirinkti kas tau tinka kas ne nes kiek matau visom skirtingai, nes pavz man tai miltiniai patiekalai tikrai nieko nedaro

yra visokiu vaistuku patarciau nubegt pas gydytoja israsys nusipirksi ir visad turesi kai reikes, bet man gerai ir raniberl kai reikia ...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 06, 13:59)
Sveikos
man taip liūdna, kad negaliu. Atrodo taip laukiau, kad pastočiau, tai tikėjausi, o dabar...Iš lovos išlipti negaliu, sergu baisiai, ir gydytis normaliai negaliu. o šiandien ryte vėl pakraujavo. Paskambinau gydytojui, liepė gulėti toliau, ir nieko padaryti negalima, išsilaikys žirniukas arba ne. Žodžiu vieni nervai, gyvenimas sustojęs. Nesitikėjau kad šitaip...Su pirmąją gyvenimas nesikeitė, puikiai visada jaučiausi...
oi mazute tik neliudek zinok tavo mazasis pilvelio gyventojas viska jaucia, svarbiausia jokio streso . jei reikia gulet tai ir gulek, juk tai netruks amzinai. pati esi sakius, kad negauni atostogu, tad pasilepink bent dabar, pagulinek , paskaitinek, filma koki paziurek. aisku sunku isguleti, bet cia del svento reikalo juk buna mergaites ir visa nestuma isguli

na tikekimes kad tau greit pageres ir galesi toliau skraidyti padebesiais ir demonstruoti savo pilveli

beto dabar virusu aplink pilna tad tik ir buti namie reikia
tik nesuprantu kodel neskyre jokiu vaistuku

juk yra ten visokiu progesteronui padidint, bent proesterona liepe pasidaryt, gal tiesiog jo trukumas

mano draugei su pirmu taip buvo tepliojo, bet jai jau su krauju, tai nieko neskyre ir persileido, as nezinojau, kad laukesi, bet tada jai pasakiau, kad yra vaistuku ir galejo skirti. tai jau si syki kai nestumo pradzia buvo ir tepliojo paprase vaistu israsyt ir ka dabar jau 21 savaite ir viskas gerai, o gydytoja po 8 savaiciu galvojo kad ji jau nesugris , bet va padejo. na bet matyt cia nuo situacijos priklauso .labai tikiu kad viskas tau bus mazute gerai tik turek kantrybes .