QUOTE(meskos @ 2012 01 07, 13:29)
Glamour- kaip fainai, gal kleckas uzkibo

Kad tik nebutu uzdegimas, bet jei jie tau nedazni tai nebus tikekimes..
As vis dar nezinioj, turbut nesivengsiu priemoniu rimtesniu, cia svaime pas mane nieks nevyksta..
Meskos, nesu susidūrusi su tavo situacija, bet ... įtariu daktarai retai, kada patars kokių liaudiškų priemonių. O gal yra kokių. Pavyzdžiui arbatos, kurių mes, norinčios pastot, vengiame. Dabar tiksliai nepasakysiu, kurios bet skatina gimdos susitraukinėjimą, tai ypač nerekomenduojamos pradžioj ir gale nėštumo, pavyzdžiui čiobreliai, berods liepžiedžiai, gal dar raudonėlis. Kažkaip gal apsieitum be rimtesnių labai morališkai skausmingų procedūrų. Juk anksčiau senoliai tokiais būdais irgi sutvarkydavo tokias bėdas.
Mano naujienos tokios. Šiandien 12 DPO - NT neigiamas. Pilvą jau tik vos vos kartais tempia, jau galima ir ignoruot. Visą dieną lovoj gulinėju, arbatėles gerinėju. Temperatūra buvo 37.1, nuėjau tik vakarop pelenus išvalyt, pečių pakurt ir temperatūra pakilo iki 37.3 Jokių ligos požymių išskyrus galvos pamaudenimą, silpną prakaitavimą , bendrą silpnumą nėra. Nesuprantu - man taip nėra buvę
Meskos, aš uždegimų išvis nesu turėjusi, išskyrus pienligę. Nuo jos niekad temperatūra nekildavo ir neskaudėdavo pilvo.