Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

sveikinimai visoms kas jau apsigyne thumbup.gif

kam dar laukia gynimas, palinkesiu ramybes ir susikaupimo... svarbiausia nesijaudinti,nes tada nesamoniu prisneketi gali....

taigi..pagaliau...ta laukta pabaiga ir atostogos... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2012 06 05, 19:54)
Pas mane klausimų nebuvo, tik pastabos.
Pagaliau pabaiga thumbup.gif . Sėkmės kas dar neapsigynė
Papildyta:

Sveikinimai ploja.gif
QUOTE(SAMANTA_ @ 2012 06 05, 21:50)
sveikinimai visoms kas jau apsigyne thumbup.gif

kam dar  laukia gynimas, palinkesiu ramybes ir susikaupimo... svarbiausia nesijaudinti,nes tada nesamoniu prisneketi gali....

taigi..pagaliau...ta laukta pabaiga ir atostogos... thumbup.gif

Sveikinimai ploja.gif

Ramybe pas mane nei iš tolo nekvepia - technika lūžta - nebeatlaiko bakalauro rašymo krūvio doh.gif . Neužtenka, kad prieš du mėnesius keičiau procesoriu, dabar likus kelioms dienoms iki pridavimo - nusprogo monitorius, o vakar - spausdintuvas, kai ryt jau reikia darbą pristatyti cry.gif . Tai dėl pačio bakalauro darbo nėra kada ir nervuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 06, 07:57)
Sveikinimai ploja.gif

Sveikinimai ploja.gif

Ramybe pas mane nei iš tolo nekvepia - technika lūžta - nebeatlaiko bakalauro rašymo krūvio doh.gif . Neužtenka, kad prieš du mėnesius keičiau procesoriu, dabar likus kelioms dienoms iki pridavimo - nusprogo monitorius, o vakar - spausdintuvas, kai ryt jau reikia darbą pristatyti cry.gif . Tai dėl pačio bakalauro darbo nėra kada ir nervuotis doh.gif

sėkmės ir stiprybės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2012 06 05, 19:54)
Aš bandyčiau rudenį ax.gif

Aš irgi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 06 06, 11:07)
Aš irgi  blush2.gif  ax.gif

na žiūrėsiu ką sakys dekanatas ax.gif
Atsakyti
sveiki,

galetumete kas nors pasakyti, kaip prisijungti prie ziniu vadybos moodle?
Atsakyti
QUOTE(mrs1ingri @ 2012 06 07, 11:36)
sveiki,
galetumete kas nors pasakyti, kaip prisijungti prie ziniu vadybos moodle?

kodas Zv2012
Papildyta:
Labas merginos dideli sveikinimai kurios jau baige ir apsigyne diploma. AS jau baigiau ketvirtaji kursa ir emigruoju taciau pries akis diplominis ir tai man kelia nerima todel noreciau isklausyti tu paneliu kurios sugebejo baigti ir apsiginti diploma gyvendamos usienyje. i ka tureciau labai kreipti demesi ar imanoma per atstuma prie diplominio dirbti su vadovu. žinau naujove jog jei neini laikyti kokio kolio laiku tai per sesija reikia moketi. rasykit patarinekit lauksiu nuomoniu. atene.lisisinas54@gmail.com. aciu jums
Atsakyti
Na va ir aš jau galiu pasidžiaugti pagaliau apsigynus diplominį darbą... Jėga - jausmas nerealus assa.gif assa.gif assa.gif Ale vis dar atrodo kad kažką dar turi padaryti, pataisyti ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 13, 17:53)
Na va ir aš jau galiu pasidžiaugti pagaliau apsigynus diplominį darbą... Jėga - jausmas nerealus  assa.gif  assa.gif  assa.gif  Ale vis dar atrodo kad kažką dar turi padaryti, pataisyti ir t.t biggrin.gif

sveikinu,brangioji,tu to verta
user posted image
per diplomu iteikimus isvis nerealu bus biggrin.gif
Papildyta:
gal kokiu uzrasu 6 kursui reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 06 13, 19:42)
sveikinu,brangioji,tu to verta
user posted image
per diplomu iteikimus isvis nerealu bus biggrin.gif
Papildyta:
gal kokiu uzrasu 6 kursui reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, ačiū už sveikinimus smile.gif . Su tavo pagalba tie 5 metai gerokai lengviau praėjo wub.gif AČIŪ tau ir visoms kitoms padėjusioms šį penkmetį friends.gif aciuks.gif
O 6 kursui, ačiū tikrai nieko nereikia - viską darysiu savarankiškai: miegosiu, skaitysiu knygas ir t.t. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 13, 19:21)
Ačiū, ačiū už sveikinimus smile.gif . Su tavo pagalba tie 5 metai gerokai lengviau praėjo wub.gif AČIŪ tau ir visoms kitoms padėjusioms šį penkmetį friends.gif aciuks.gif
O 6 kursui, ačiū tikrai nieko nereikia - viską darysiu savarankiškai: miegosiu, skaitysiu knygas ir t.t. hihihi.gif

lotuliukas.gif i magistra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 06 13, 21:08)
lotuliukas.gif i magistra biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti