Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(labamba @ 2012 06 02, 22:16)
atsidek kitiems metams ir bus ramu,per vasara turesi daugiau laiko parasyti,pasitarti.daugelis darbus atsideda kitiems  metams ir sekmingai apsigina,eina vel su visais kartu,o ne rudeni kaip kokie skolininkai nespeja pristatyti darbus arba juos neapsigyne 4u.gif

ta prasme, sakot, kad kita pavasari bus paprasčiau? man irgi gal smagiau būtų ne vienai o su visais unsure.gif
ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 03, 08:54)
ta prasme, sakot, kad kita pavasari bus paprasčiau? man irgi gal smagiau būtų ne vienai o su visais unsure.gif
ačiū už patarimus mirksiukas.gif

na man taip atrodo,as nezinau kaip ten buna,nes as suprantu per perlaikyma eina tie kurie gynesi ir neapsigyne ir tie kurie laiku darbo nepristate arba tie,kurie del kazkokiu priezasciu neatvyko i gynima(liga,nelaime ir t.t.),tai as suprantu ziuri i tokiu kaip i skolininkus biggrin.gif
o kitais metais vel su visais 5kursiais giniesi normalia tvarka,mano grupiokas atsidejo taip ir siais metais gynesi finansu bakalaura ir 9 gavo,o nebuvo is moksliuku lotuliukas.gif va ka reiskia rasyti per visus metus diplomini neturint paskaitu,sesiju,egzaminu biggrin.gif
tik nezinau kaip del mokescio g.gif man atrodo reikia kazkiek pinigeliu moketi g.gif
Atsakyti
750 Lt atrodo
Atsakyti
vaida tikrai atsidek:) bent neakivaizdiniu musu apskaitoj tai tikrai nestipri grupe, dauguma toje srityje nedirbantys, todel taip ir yra manau. ateisi, busi ruosusis visus metus, parodysi lygi:)
juokauju, siaip aisku gaila metam atsidet, bet gal viska geriau ramiau, nei per galva verstis ir nervus gadinti, nebent labai reikia to diplomo.
Atsakyti

QUOTE(labamba @ 2012 06 02, 22:13)
lotuliukas.gif kaaaaaaaaaaa??????????? atsisesi darbe,kavos puodas,knyga rankoj,M-1 groja,saldainiai burnoj tirpsta lotuliukas.gif netures ji matai ka veikti lotuliukas.gif dziaugsies brangioji,as dabar kai prisimenu,kad kiekviena birzeli 5 metus sesijoj sedejau blink.gif OMG koks relaksas dabar,kiek laiko vaikams lieka,saves relizavimui,galu gale vasaros atostogoms lotuliukas.gif

Nu va veiksmų planas jau ir sudarytas po mokslų lotuliukas.gif . Iš tiesų tai tavo tiesa - vaikams dėmesys - minimalus, knygą savo malonumui skaičiau tik vasarą ... Namai laukia generalinės tvarkos doh.gif . Nu žodžiu... Dar gal teises reiks bandyt laikytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 03, 12:34)
Nu va veiksmų planas jau ir sudarytas po mokslų  lotuliukas.gif . Iš tiesų tai tavo tiesa - vaikams dėmesys - minimalus, knygą savo malonumui skaičiau tik vasarą ... Namai laukia generalinės tvarkos doh.gif . Nu žodžiu... Dar gal teises reiks bandyt laikytis g.gif

Nu, va, matai kiek darbų dar laukia mirksiukas.gif Tikriausiai pas daugelį besimokančių namai generalinės tvarkos laukia, o ir vaikai, knyga...pasaka, o ne gyvenimas turėtų būti po šių penkių metų lėkimo...
Laukiu nesulaukiu tos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 03, 11:34)
Nu va veiksmų planas jau ir sudarytas po mokslų  lotuliukas.gif . Iš tiesų tai tavo tiesa - vaikams dėmesys - minimalus, knygą savo malonumui skaičiau tik vasarą ... Namai laukia generalinės tvarkos doh.gif . Nu žodžiu... Dar gal teises reiks bandyt laikytis g.gif

a kur leksi su tom teisem? musu kaima ir pestute apsukti galima lotuliukas.gif o jei rimtai tai thumbup.gif

QUOTE(rencė @ 2012 06 03, 22:46)
Nu, va, matai kiek darbų dar laukia mirksiukas.gif Tikriausiai pas daugelį besimokančių namai generalinės tvarkos laukia, o ir vaikai, knyga...pasaka, o ne gyvenimas turėtų būti po šių penkių metų lėkimo...
Laukiu nesulaukiu tos pabaigos smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 06 04, 00:39)
a kur leksi su tom teisem? musu kaima ir pestute apsukti galima lotuliukas.gif o jei rimtai tai  thumbup.gif

Nereikia jų man labai - dičkis jau po pusmečio tikiuosi turės, tai iš vis tėvukams bus atsipalaidavimas, ale va darbdavys jau antri metai mane spaudžia, o aš vis sakau kol šių mokslų nebaigsiu, tol jokių teisių biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 04, 08:08)
Nereikia jų man labai - dičkis jau po pusmečio tikiuosi turės, tai iš vis tėvukams bus atsipalaidavimas, ale va darbdavys jau antri metai mane spaudžia, o aš vis sakau kol šių mokslų nebaigsiu, tol jokių teisių biggrin.gif .

nebent darbui reikia g.gif vasara gerai mokytis 4u.gif tik musu kaime nelabai yra superiniu instruktoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 06 04, 09:55)
nebent darbui reikia g.gif vasara gerai mokytis 4u.gif tik musu kaime nelabai yra superiniu instruktoriu doh.gif

vasara lyg ir pasiilsėt nuo mokymosi norėčiau... unsure.gif , nu bus matyt.. cool.gif
Atsakyti
Mielos penktakurses,
Papasakokit kaip su tuo gynimu? pvz, ar bus galima pries gynima suzinoti kokiam baliui ivertino recenzentas? kokios jo pastabos?
Atsakyti
QUOTE(Tic-Tac @ 2012 06 04, 11:50)
Mielos penktakurses,
Papasakokit kaip su tuo gynimu? pvz, ar bus galima pries gynima suzinoti kokiam baliui ivertino recenzentas? kokios jo pastabos?

Galima. Man tai pasakė vadovė, bet šiaip pasiskambini į katedrą ir pasako
Atsakyti