Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

o maniskis grizo su noru buti lape... na padarem lapes kauke, vysim ziema hihihi.gif
Atsakyti
Na, pasibaige uzgavenes, sake mano mazius issigando lasininio ir kanapinio, lauke net i rateli nejo sokti, bet blynus ir riestainius lauke valge ir sake labai skanu... kaip sakiau, kad namie ateina cigonai(paskambindavo vaikai i duris) tai prase neleist ju.. na va, per mazas dar tokiems 'issgyvenimams'... nezinau, bijo i sale eit kur atvaziuoja spektakliai(paskutini kart Karlsono issigando, tiksliau jo kepures)... kazin kieno cia itaka, gal teliko? o kaip jusu maziai? ar turi baimiu?
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2006 02 28, 20:55)
Na, pasibaige uzgavenes, sake mano mazius issigando lasininio ir kanapinio, lauke net i rateli nejo sokti, bet blynus ir riestainius lauke valge ir sake labai skanu... kaip sakiau, kad namie ateina cigonai(paskambindavo vaikai i duris) tai prase neleist ju.. na va, per mazas dar tokiems 'issgyvenimams'... nezinau, bijo i sale eit kur atvaziuoja spektakliai(paskutini kart Karlsono issigando, tiksliau jo kepures)... kazin kieno cia itaka, gal teliko? o kaip jusu maziai? ar turi baimiu?

Baimiu turi ne mazai, bet kitokiu. O i sale spketalio ziureti ir vakarykstes uzgavenes manajaii labai patiko, bent jau namie pasakojo, tik kad jai Mores gaila buvo, vis vakare snekejo, kad Mores nebera, isejo... Dar sake, kad i grupe i svecius buvo atejes "dede su ragais, briedis". Taip taip supratau, kad velnias- nezinojo matyt, kas tas velnias, gal galvojo, kad elnias, bet pamirso ir pasake - briedis biggrin.gif
Atsakyti
Na va grįžom su voveraite iš sanatorijos, visiškai pasveikusios smile.gif Bet pastebėjau, kad mano voveraitė labai surimtėjo po šito sunkaus mėnesio, kartais tokiom "aukštom " frazėm ką nors nuskelia, kad man tik patylėti belieka. Nežinau ar čia gerai ar blogai g.gif , turbūt ligoninėje dėjo į savo galvelę ne tik vaikiškus pasisakymus, bet ir suaugusių žmonių pokalbius.
Labai pasiilgo namų, žaislų ir darželio.
Kaip gaila, kad mes nesudalyvavom šventėje. Mano voveraitei tikrai būtų patikę. Būčiau žinojusi kurią valandą ta šventė, tai tikrai būtume atsliūkinusios iki darželio pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
Vovere, tai smagu, kad jau namie jus...zinau, kaip sunku vaikams ligoninej...
o mano vaikis, irgi gailejo Mores-sako nukrito lauze jai galva, po to ranka...bet taip gailiai..ir maniskis pasamprotauja kartais taip-kad nesisypsot negali laugh.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes, turiu viena klausimeli, matot, l noreciau savo dukryte nuo rugsejo leist i "Girinuka", tada jai bus 1,5m. ar priimtu mus i lopseli?
Atsakyti
Į lopšelį priima tik nuo 2 metukų (na dar kartais be kelių mėn.), bet jei jums tada tik bus 1,5 metukų, tai manau, kad nepriims 4u.gif O beto yra nemažos eilės,reikia bent prieš metus užsirašyti ax.gif

Voverytės sweikos sugrįžusios wub.gif daugiau nesirkit ir sėkmės jums dideliausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MANO_manyte: 08 kovo 2006 - 19:59
Sveikos,

Arteja Balandis, paskui rugsėjis ir... darželis. Jau prieš metus užrašėm. Sakė balandį ateit pasikalbėt. Kadangi gyvenam netoliese, tenka pro šį darželį praeit. O tuomet kyla klausimų - ar taip visų išgirtas Girinukas iš ties toks geras?

Labai negatyvų įspūdų sudaro darželio tvoros ir tai, kad jo teritorijoje gali šunys "ganytis", chebrytes semkas spjaudyt ir pan. Gal lankančių vaikiukų mamytės žino kokius darželio planus tuo klausimu?

Kaip dažnai vaikučiai vedami į lauką (po kiek laiko būna?).

Ypač įdomi lopšelio grupė - gal kas gali apie ją ir jos auklėtojas labiau papasakot?

Kaip bebūtų - bet kokia info laukiama, nes kažkaip reiks ryžtis čia dukrytę leist.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nija, darzelio direktore ir pati suinteresuota apsitvert darzeli, bet siuo metu pinigu /lesu truksta. vaikai lauke jei nelyja ir neminusine(na ne -10) temperatura isbuna apie 1val., kai silciau gal ilgiau bus.
as labai patenkinta darzelio, tvarka, veikla, o apie lopselio grupes nieko patart negaliu, nes mes vyresni rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Ice_T smile.gif
As aukles paprasiau pavaiksciot lauke salia to darzelio. Ji sake, kad vaiku beveik nematyti. O jei ir iseina, tai 20min. Nu tas buvo ziema, bet tikrai nesalta.
Kaip bebutu, mes kito pasirinkimo manau nedarysim. Juolab kad ir balandis cia pat.
Beje, kai vaikiukai pradeda eiti birzeli - saket, kad leidzia ir teveliams is pradziu pabut. Mudu tai dirbam, ir tikiruasiai aukle pradetu vest. Kazi, jai leistu pabuti, na nors kiek? g.gif
Atsakyti
Kai negaledavau tai aukle buvo, viskas ok, leidzia ir net pataria pabut...labai direktore daug patare siuo adaptacijos klausimu ir aukletojos, zinoma
Atsakyti
Nuo biržejo 1d. vedu dukrytę į darželį smile.gif . Ji noriai eina, su džiaugsmu lekia į grupę žaist.
Pasirodo paskyrė mus ne į lopšelio, o į Kankorėžiukų grupę (gla dar iš jūsų kas lankėt/lankysit?). Auklėtojom patenkintos abi, nors mergina labiau žaislais rūpimnasi.

Tai "bandomasis" mėnuo. Dar kolkas auklė ją pasiima iš kart po pietų. Reiktų pabandyt ir pietų miegelį, nes kai pradės lankyt rugsėjo mėn., labai greit teks pereit prie "pilno" režimo.
Et.. tikiuos kad ir toliau nebus jai sunku daržely.

Džiaugiuos, kad tvorą sutvarkė, atplinka tvarkingesnė atrodo. thumbup.gif
Atsakyti