Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(ICE-T @ 2005 11 30, 20:02)
O, sveika, Tynka, tik dabar is avataro tave prisiminiau, kaip pasakei, kad kartu susirinkime buvom....as ta jei prisimeni, su oranziniu megztiniu sedejau, abi naujokes wink.gif
man ir neiseina visiems tevams pasakyt, gal tikrai reik susirinkimo?... o po to aukletojoms pasakyt, kad yra temu svarbiu be ju  rolleyes.gif

as tai tave po susirinkimo atkapsciau... Vat as irgi apie ta susirinkima panasiai galvoju
Atsakyti
Alioooo, "Pelėdienės" , "Meškienės" ir t.t. , kaip laikotės, kur dingusios. .......Ką aš čia klausinėju kvailų dalykų, turbūt karnavalinius kostiumus siuvate biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 08 gruodžio 2005 - 19:50
Vovere - thumbup.gif
na o mes sergam...nieko gero, kosulys nepraeina, sloga, prie to dar ir kirsnies isvarza vaikas isitaise, tai kai pasveiksim opruosimes...zodziu smagu. bet visitiek noriu, kad vaikas i darzeli eitu- nors ir ligos, bet naudos tris kart daugiau
pupita, kaip musu grupej reikalai, visai atsilikus jauciuos, kai neinam i darza
Atsakyti
ICE-T mirksiukas.gif biggrin.gif

Jau žinau ką padarysiu iš savo voverės doh.gif Ogi katę. Pasipaišiau kaip tai turėtų atrodyti, o dabar bandysiu įgyvendinti realybėje. Nesu aš prie tų "iš darbščiųjų rankų būrelio" , bet kažkaip stengsiuosi tongue.gif Tikiuosi niekas nepasakys : - OI KOKS GRAŽUS KROKODILAS laugh.gif

Ai, o aš pasigirsiu.................bet iš tikrųjų tai bijau girtis, nes paskui viskas aukštyn kojom apsiverčia doh.gif .........bet pasigirsiu.........PAGALIAU MANO VOVERĖ ATSIKĖLUSI RYTE IŠSIGANDUSIU BALSU NEBEKLAUSIA "AR EISIM Į DARŽELĮ wacko.gif? " VIENU ŽODŽIU, DARŽELIS JAU PRADĖJO PATIKTI notworthy.gif , nors dar mažumėle "cirkinasi" su maistu ir miegu doh.gif
Tai va, reikėjo daug kantrybės ir man, ir auklėtojoms. Tikiuosi Kalėdų Senelis visa tai užfiksavo laugh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2005 12 08, 22:50)
Ai, o aš pasigirsiu.................bet iš tikrųjų tai bijau girtis, nes paskui viskas aukštyn kojom apsiverčia  doh.gif .........bet pasigirsiu.........PAGALIAU MANO VOVERĖ ATSIKĖLUSI RYTE IŠSIGANDUSIU BALSU NEBEKLAUSIA "AR EISIM Į DARŽELĮ wacko.gif? "  VIENU ŽODŽIU, DARŽELIS JAU  PRADĖJO PATIKTI notworthy.gif , nors dar mažumėle "cirkinasi" su maistu ir miegu  doh.gif
Tai va, reikėjo daug kantrybės ir man, ir auklėtojoms. Tikiuosi Kalėdų Senelis visa tai užfiksavo laugh.gif  mirksiukas.gif

Ir aš jau galiu pasidžiaugti, kad mažiukė nebesicirkina eidama į darželį. Dar truputuką paniurzgia, bet visumoje tai jau viskas liuks smile.gif Įdomu, kaip ji jausis per Kalėdų šventę darželyje - labai tikiuosi, kad man kartu su ja vaikų ratelyje nebereikės šokti cool.gif
Atsakyti
na gali reiketi... ir ne tik tau, bet ir kitiems teveliams
bent jau pas mus sake, kad teveliai su vaikuciais soka..
Atsakyti
Na ką bigsmile.gif Šventės praėjo puikiai biggrin.gif Pastraksėjom visi biggrin.gif
Man tai Kalėdų senis patiko, toks ne senis, o seneliukas biggrin.gif
O štai mūsų pelėdžiukai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, tai kaip laikosi musu maziukai, nesergat? kaip darzelio sventes praejo? va Vovere grazia nuotraukele idejo...mes kaip nedalyvavom sventej, tai idomu butu paklausyt santa2.gif
Atsakyti
Labas,
na sventes praejo gerai. Bent jau mums. Labai fainas senelis buvo - manoji vakar paklausta, ko nori, kad ateitu i svecius (cia visai apie ka kitka kalbejom)- isreze "kaledu senelis" biggrin.gif . Ir siaip svente tokia smagi, miela
Manoji savaite paejo ir apsisnargliojo, tai vat neleidau kelias dienas (kol yra galimybe del slogos neiti - naudojames), bet gal jau ryt zygiuos.

O tavasis eina i darziuka?
Atsakyti
Mano po svenciu paejo savaite ir vakar ausi suskaudo, tai siandien neinam...kada praeis tas ligu sezonas?.....
Atsakyti
Mano voveraitė irgi sirgo, tai pasveikus galvojau rasiu iškritusius vaikus, nes visi aplinkui labai serga.......ir žinot ką.....sakot ligų sezonas, o jūs nepatikėsit , mūsų grupė pilnutėlė doh.gif ir ir visi tokie žvalūs, gyvenimas ten virte verda bigsmile.gif kad tik neprišnekėčiau............tfu tfu ftu rolleyes.gif

O aš tai pasigirsiu tongue.gif .....karnavalui kaukę dariau pati ir dėl įdomumo sudalyvavom su ta kauke konkurse. Ir žinot ką bigsmile.gif .........laimėjom pagrindinį prizą - Čili picerijos 100 litų sąskaitą tongue.gif ir krūvą saldainių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 12 sausio 2006 - 14:51
Ocho, Vovere, saunuoles jus!
o tavo voveraite lyg kate apsirengusi... ar kita?
Atsakyti