Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(chiuncia @ 2007 06 04, 13:39)
ir kokia tu sansu kaina blush2.gif )

be šansų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 04 birželio 2007 - 20:30
o cia siaip jusu nuomone ax.gif ar faktais paremtas atsakymas (neiskaitant "girdejau", "drauges kaimynes pusseseres broliene sake") 4u.gif ?
Atsakyti
Rimtai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2007 06 04, 13:39)
sveikos mamytes ax.gif jauciu papuoliau i beda, per tuos savo baigiamuosius mokslus vis delsdama nueit i darzeli uzrasyt savo maziaus sad.gif zinojau, kad eiles buna, bet kad po metus ir ilgiau tai nei i galva neatejo. neisivaizduoju, ka daryt, nes nuo rugsejo lb reiktu pradet leist maziu i darzeli. ar yra kokiu sansu (ir kokia tu sansu kaina blush2.gif ) patekt i Girinuka nuo siu metu rugsejo? mano vaikiui bus 1m10men.
lb auciu uz atsakymus g.gif

na as ir per savo delsima i lopseli net jau nuo 2008 rugsejo nebepapulsime, nes i lopsi tik 12 vaikuciu priima, bet jau nuo 2009 birzelio arba rugsejo gales panele soliuoti i darzelinuku grupe lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš nedelsdama nuėjau į lopšelį užrašyti (vaikui 8 mėn) 2008-iems. Na ir kas, jokių šansų. Nes užrašo vaiką kai jam sukanka metukai. O jau dabar apie 30 užrašytų į 12-ką vietų verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Trecia savaite leidziu vaika i si darzeli.Kai reikia ryte isvesti doh.gif kazkoks kosmaras buna,staugia,plesosi,rekianti isvedu.Jis eina i skruzdeliuku grupe.Gal kuriai teko susidurti su tos grupes aukletojom?Seimininkute tai man tikrai nepatiko.Syki atejau netiketai,aukletojos nebuvo,uzgirdau,kad seimininkute bliauna ant vaiku,vienam berniukui ir i kupra pasiule.Pamacius mane,ji labai nesusipatogino.Pasakiau aukletojai apie tai,tai zinoma prasidejo visokie pateisinimai ir t.t.Noreciau kokiu komentaru apie sia grupe.Aciu smile.gif
Atsakyti
Laba.Esu pasipiktinus žinute apie ,,Girinuko,, darželio ,,skruzdeliukų,, grupę.Kaip galima nuspresti kokie žmonės dirba grupėje jei lankote tik kelias savaites.Sakote šeiminikė ,,bliovė,, ant vaikų,o pati niekada nebarat vaiko?Gal buvo dėl ko barti?Negalima taip nusiteikti prieš žmones juk jie dūšia mūsų vaikams atiduoda..Mes šitą grupę lankome jau tris metus.Buvau visokiausiose situacijose, bet apart pagirimų ir padėkos šitiems žmonėms tikrai nieko daugiau pasakyt negaliu..Nusiteikit pozityviai ir pamatysit, kad labiau pasisekti ir negalėjo..Na o jei taip nepatiko, tai eikit kitur, juk Kaunas didelis miestas ir tikrai rasit sau priimtinus žmones.Ir jums ir mums tai bus i naudą..Linkiu sekmės..
Atsakyti
QUOTE(Renatele31 @ 2007 06 20, 15:48)
Laba.Esu pasipiktinus žinute apie ,,Girinuko,, darželio ,,skruzdeliukų,, grupę.Kaip galima nuspresti kokie žmonės dirba grupėje jei lankote tik kelias savaites.Sakote šeiminikė ,,bliovė,, ant vaikų,o pati niekada nebarat vaiko?Gal buvo dėl ko barti?Negalima taip nusiteikti prieš žmones juk jie dūšia mūsų vaikams atiduoda..Mes šitą grupę lankome jau tris metus.Buvau visokiausiose situacijose, bet apart pagirimų ir padėkos šitiems žmonėms tikrai nieko daugiau pasakyt negaliu..Nusiteikit pozityviai ir pamatysit, kad labiau pasisekti ir negalėjo..Na o jei taip nepatiko, tai eikit kitur, juk Kaunas didelis miestas ir tikrai rasit sau priimtinus žmones.Ir jums  ir mums tai bus i naudą..Linkiu sekmės..

As pries zmones nenusiteikineju.As atidaviau savo vaika svetimon globon.Tai ar turiu teise zinoti kam atiduodu ji ar ne?Neturiu nieko pries nei pries aukletojas,nei pries seimininkute.Didele pagarba joms jauciu uz tai,kad sutvarko mano vaika taip,kaip net as nesutvarkau.
Aisku,Kaunas didelis miestas,daug tu darzeliu.Bet mes pasirinkom sita darzeli,ir ar kam patinka ar ne,mes eisim i ji.
Atsakyti
QUOTE(Ainiukas @ 2007 06 23, 20:06)
As pries zmones nenusiteikineju.As atidaviau savo vaika svetimon globon.Tai ar turiu teise zinoti kam atiduodu ji ar ne?Neturiu nieko pries nei pries aukletojas,nei pries seimininkute.Didele pagarba joms jauciu uz tai,kad sutvarko mano vaika taip,kaip net as nesutvarkau.
Aisku,Kaunas didelis miestas,daug tu darzeliu.Bet mes pasirinkom sita darzeli,ir ar kam patinka ar ne,mes eisim i ji.

Ir siulau eiti i sita grupe thumbup.gif
Turiu ne viena vaika, ir visi jie lanke/lanko "Girinuka". Neturiu jokio blato nei su viena aukletoja ar direktore - esam eiliniai zmogeliai, kuriu tevai net negyveno Kaune.

Pirmaji vaika auginant ir man visokie "baubai" vaidenosi. Ir iki siol esu dekinga lopseliuku grupes aukletojai, kuri mane "paauklejo": "Mamyte, eikit, kur jums reikia, jei norit paziurekit, ka jusu vaikas veikia per langa is kitos puses. Nespesit apeit aplink darzeli, o vaikas jau nusiramins ir zais su kitais". Skaudancia sirdim isejau, vaikas verke, as irgi asarojau. Bet taip ir buvo, kaip sake aukletojos. Vaikui reikia suprasti, kad cia kita aplinka. Ir nervinimasis, asarojimas, lakstymas i darzeli yra ne vaiko, o TEVU PROBLEMA. Pastebekit, kad vaikas prie tevu elgiasi vienaip, o nesant tevu - visiskai kitaip. Ir negaleciau pasakyti nei apie viena "Girinuko" aukletoja (o pazistu tikrai ne vienos ir ne dvieju grupiu!), kad vaiko nepriziuri, nepamaitina, neaprengia. 4u.gif

Juokinga, kai girdi is ryto: mano vaiko neveskit i lauka - kosti, mano vaika silciau aprenkit - sloguoja. Ir vel cia TEVU PROBLEMA - aukletojos turi teise tokio sirguliuojancio vaiko visai nepriimti i grupe!!! O likusieji 19 grize is lauko tures grize is lauko buti nevedintoj grupej????? Kaip jaustis kitu vaiku tevams, girdint tokias kalbas????

O kad kiekviena mama linki savo vaikui kuo geriausio - naturalu ir zmogiska. Tai labai aiskiai matyti ypac rugseji - kai is ryto pasipila asarojancios mamos. Bet tai vel MAMU PROBLEMA! Vaikai daug ka supranta. Ir jei mama asaros prie vaiko, manys, kad mama nuskriausta, nelaiminga - naturaliai vaikui kyla reakcija nusistatyti prie tuos, kurie jo mama skriaudzia. Tuomet ir vaikas tampa solidarus, kartu verkia, tuomet mamai dar labiau sirdi skauda - ir uzburtas ratas. Nesu psichologe, bet mano turimas issilavinimas (butent susijes su pedagogika) ir patirtis leidzia taip teigti (PAMASTYKIT LOGISKAI!!).

"Skruzdeliuku" aukletojos PUIKIOS!!!! Cia yra mano vertinimas. Mes visi zmones, ir tai, kas man patinka, kitam visiskai gali nei tikti, ne patikti. Birzeli tam ir rekomenduoja leisti vaika i darzeli, kad vaikas susipazintu su aplinka, tevai susipazintu su aukletojom. Ir sitoj situacijoj - tikrai gali buti, kad jums kazkas netinka. Todel galite pabandyti - jei nenorite keisti dazelio - paprasyti pakeisti grupe. Mes pries leisdami vaikus i darzeli (i visas grupes) turejom galimybe rinktis - kartu su vyru ir vaiku ejom i pora pasiulytu grupiu, apsiziurejom ir tik paskui nutarem. Leidziant jaunesniuosius tokiu klausimu nekilo - tiesiog viska vetinom per turima patirti. O kai pasikalbu su bendradarbem, tai sitas darzelis thumbup.gif

Patarimas - leiskit vaika i darzeli nuvesti teciui. Galbut pamatysit visai kitokia vaiko reakcija. Ir jums nereikes taip nervintis, o ir vaikui bus geriau. Tie vaiko klyksmai isbalansuoja ne tik pati vaika ir jo mama, o ir visa grupe bei aukletojas. Kiek jus pati ilgai tvertumete, jei jusu vaikas klyktu be paliovos????

Zodziu, linkejimai stiprybes ir kantrybes. Ir jei matot (per 3 savaites), kad kazkas ne taip - reikia susigriebt: jei kitiems naujokams tokiu problemu nekyla, tai gal visgi ne aukletojos ar ne seimininkute kalta? wub.gif

Jie bus kokiu konkreciu klausimu - rasykite AZ. Mielai atsakysiu.
Atsakyti
Labai dėkoju už nuostabia ir labai tikslią žinutę.Kad visi tėvai taip galvotu tai ir mums ir auklėtojoms lengviau būtų..Beto reik išmokti pirma žmonėse ir jų elgesyje pastebėti gerus poelgius bent penkis o tik poto porą nepatinkančių..Nejaugi nesimatė kad vaikas buvo prižiūrėtas,pamigdytas,gal ir pamaitintas..Myluoja jos,čiučiuoja tuos vaikus ir susitaria daug geriau kartais nei mes pačios..Vertinkime tai ką turime..O beto būtų keista jei vaikui daželyje būtų geriau nei namie su mama,jei nenorėtų namuose būti, o veržtusi kuo toliau nuo jos ir galėtų kiauras dienas mamos nepasiilgti...Linkiu visokeriausios sekmės ir tikrai tikiu, kad po kiek laiko jus raminsite kitas mamas ir sakysit tuos pačius žodžius kaip mes, kad sakome ,,JUMS LABAI PASISEKĖ...,,
Atsakyti
Gera tas mūsų darželis. Auklėtojos fainos, ypač mūsų - kitų nelabai pažįstu.

Bet šiandien tai jau labai supykau ant darželio - nuvedam mažąją šnd - ir mums pasako, kad jau ryt darželis nedirbs blink.gif Negana to, kad vasarą du mėnesius nedirba - o mus tai jau didelė problema, kur "dėti" vaiką du mėnesius. Vienintelis darželis Kaune užsidarantis dviem mėnesiams.
Ir dar iš vakaro pasako, kad ryt nedirbs. Tai kur man tą vaiką dėti? Juk į darželį ji eina dėl to, kad neturiu galimybės ją namuose laikyti - dirbam abu su tėčiu. Na bent iš anksčiau būtų įspėję, o dabar ...

Na jau tikrai pasiutus esu be galo...
Atsakyti
Sveikos,
nesinervuok, Tynka, uztat vaikai rugseji tures nauja virtuve.... wink.gif uzsidaro, nes remontai jos prasideda, gal ir zinai. mes tai suzinojom si pirmadieni, tai daugiau laiko moraliskai ruostis turejom. bet suprantu tavo pykti, as tai nors aukle turiu, bet moket reiks dvigubai sad.gif
Atsakyti