Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

acha, zinau apie virtuve - tas tai gerai. Bet gal galima buvo ta virtuve ir nuo pirmadienio pradet tvarkyti... Ai nu yra kaip yra

jau truputi atslugau ax.gif

laabai laaabai tikiuosi, kad kitamet tik menesiui uzdarys
Atsakyti
liuksiškas darželis thumbup.gif taip sakau todėl, kad darželio vedėja mano teta ir žinau kaip yra rūpinamasi kiekvienu vaiku, dėl eilių tai taip.daug norinčių patekti. smile.gif savo mažąją leisiu būtinai tik į šitą darželį. smile.gif
Atsakyti
Uzsiraseme i si darzeli nuo 2008 metu rudenio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau kaip laukiu, kada prasides vel darzelio veikla... ir vaikas nori eit.
o kaip jusiskiai? idomu, pastate viruve nauja?
Atsakyti
QUOTE(Greta @ 2006 10 13, 11:00)
užrašiau šiandien savo mažių. Labai šaunus darželis. Mano vyresnioji lankė nuo 3 metų, buvom labai patenkinti, tiek su vaiku tikrai niekas neužsiimtų namie kaip tenai. 4 metelius mergiotė pralankė, šiandien buvau į svečius pas jos auklėtojas užlėkus, taip pasijutau...kaip laukiamiausia viešnia. Ir dukra labai šiltai apie darželį kalba, sakė brolį būtinai tik į "Girinuką" leisim. Labai smagu, kad šalia namų yra toks puikus darželis.

QUOTE(Zydrulyte @ 2006 11 28, 15:32)
mes ir uzrasem savo atzaleli  smile.gif  eile ilgoka, tai mes papuolam tik nuo 2008 rugrejo 1 d. bus tada mums beveik 3 metukai  ax.gif 
tiesa, o kiek reikia moketi uz darzeli?

Sveikos abi,
turbūt ir mes eisim į Pelėdžiukus arba Meškiukus. g.gif šian kalbėjau su direktore, su vyru visad mąstėm leist ton pačion grupėn, kur ėjo vyresnėlė pas Giliukus thumbup.gif , ale dabar mislinu, kad leisiu su vienmečiais. Taigi greičiausiai susitiksime drinks_cheers.gif . Tik pradėsim anksčiau, nuo kovo mėn, dar pas dičkius.
Atsakyti
Mes jau savaitė einam į Skruzdėliukų grupę, ir kol kas viskas labai, labai patinka. Noriai eina, VISKĄ valgo, tik ryte sunkokai keliasi. smile.gif
Šiaip trūkumų kol kas nepastebėjau, bet aš juos labai sunkai pastebiu biggrin.gif.
Atsakyti
As noreciau paklausti mes uzsirase i si darzeli nuo 2008metu birzelio menesio,bet ar niekada niekam nebuvo sitam darzeli kad tokia eile atstoveje ir nueje sutartu laiku neranda laisvos vietos nes i ta jusu vieta kazkas su pinigeliais anksciau ilindo?Nes kituose darzeliuose ir taip buna tad pradedu kazkaip mastyti,ka reiks daryti jei taip bus?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 09 28, 13:03)
As noreciau paklausti mes uzsirase i si darzeli nuo 2008metu birzelio menesio,bet ar niekada niekam nebuvo sitam darzeli kad tokia eile atstoveje ir nueje sutartu laiku neranda laisvos vietos nes i ta jusu vieta kazkas su pinigeliais anksciau ilindo?Nes kituose darzeliuose ir taip buna tad pradedu kazkaip mastyti,ka reiks daryti jei taip bus?

Mes kai užsirašėm į šį darželį buvom 12, kai atėjo eilė, taip ir likom 12.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 09 28, 15:52)

Labas Jovka,
į kokią grupę Aistutė eina? Į lopšelinukų ar darželinę jau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 09 28, 13:52)

Seip kai pasnekejau su direktore sio darzelioji man pasirode zodzio zmogus bet zinote juk siam pasauly visko buna tad pamasciau o jei nebebus vietos?I kita darzeli?Bet kituose taip pat eiles dideles.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 09 29, 10:08)
Labas Jovka,
į kokią grupę Aistutė eina? Į lopšelinukų ar darželinę jau? mirksiukas.gif

Lopšelinukų. smile.gif
O tu gal irgi leidi Domuką į darželį?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2007 10 01, 08:10)
Lopšelinukų. smile.gif
O tu gal irgi leidi Domuką į darželį?

Domas eis nuo kitų metų į darželio grupę. Tik dar nežinau, kurią. g.gif Renkuosi, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 01 spalio 2007 - 15:00