Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 23, 17:54)
Na ir mes nuo birzelio 01dienos pradesime zingsniuoti i si darzeli,tikiuosi mano suneliui ten patiks thumbup.gif
Na o dabar visas mamytes su Sv.Velykom
user posted image

Sveika,
būtinai parašyk į kurią grupę žingsniuosite. ax.gif
Atsakyti

O aš irgi pasiėmiau saviškį šian po pirmų valandų rolleyes.gif , tik iš kitos grupės. Jis buvo šiandien grupės lepūnas.
Jo, lovos tokios ištraukiamos, nieko nepadarysi, maniškis dar šian nemiegojo, bet išsirinko patinkančią lovą, gal jau ryt liks biggrin.gif (optimistė aš). O auklėtojos tai laiko išbandytos, antrą vaiką vedu pas tas pačias- vertinu, kai turi sveiką požiūrį į vaiką: blogai- pasako, sudraudžia, gerai- pagiria.
.....kad tik žolių ir dulkių rasčiau.....jarunda.
Atsakyti
QUOTE(_Lapė_ @ 2008 06 03, 11:54)
O siandien nuejus radau verkianti.Nevalgo darzelyje nors tu ka.

Mes nešėmės savo šaukštą wink.gif
Atsakyti
smagu, kad tema truputuka atgijo, nes laukiame eileje i sita darzeli, o visi aptarimai/nuomones/atsiliepimai kazkaip aptile g.gif
bent jau bendras vaizdas tai man darzelio visai neblogas pasirode, ir aplinka grazi, ir viduje tvarkinga, ir direktore labai maloni ax.gif
Atsakyti
Na, Lape, nepanikuok, ko tu nori, vaika pradejai leist i darzeli, nauja aplinka, negali jis taip greit adaptuotis. As saviski nuo 3 metu tik leidau, nuo rugsejo, tai per 2-3sav. apsiprato, susitaike, kad taip bus ir viskas. eina iki siol ir su dziaugsmu, nori susitik su draugais. Mamai visada baisiau, atrodo, kaip tas vaikas ten bus ir pan....
O direktore mums maloni jau 3 -cius metus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita pasipiktinusi @ 2008 06 09, 11:51)
Aš esu negyvai pasipiktinusi tos ponios lapės pasisakymais.

Nu ko čia piktintis... Išsakė mama savo nerimą. Tiesiog jei vaikutis sunkiau adaptuojasi, gal reikėtų pradžioje atvesti po pusryčių ir pasiimti prieš pietus. Aš net nesitikėjau, kad maniškis valgytų pirmas savaites. Ateidavome sočiai papusryčiavę namie, tik žiūrėdavo, kaip vaikai valgo. Per pietus bėgdavome namo. Prie stalo manasis atsisėdo po gerų poros savaičių.
Adaptuosis mažiukas ir bus patenkinti abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lapė_ @ 2008 06 06, 14:41)
Jis ten tiek siautėja kartu su penkiamečiais, kad pervargsta negyvai

o kodel su penkiameciais? g.gif
cia gal ta montesorine grupe kur ivairaus amziaus vaikuciai?
Atsakyti
Ne, nuo birzelio sujunge mazius su bebaigiancias darzelio 3 metus 5-6-meciais.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2008 03 27, 09:33)
Sveika,
būtinai parašyk į kurią grupę žingsniuosite. ax.gif

Senai kada buvau uzsukusi bet mes jau nuo birzelio 02dienos einame i darziuka,aisku su pertraukom,nes snargliavome o dabar musus tetis atostogauja tad ir mes namie savaite,bet seip kol as dar su juo darzelyje jis jauciasi saugus ir labai jam patinka va po atostogu eisim ir paliksiu ji porai valandu viena ziuresim kaip cia gausis nes mes nemiegam pietu darzelyje ir visa birzeli ir liepa mes be vakarienes nes pavalgom namie-----einame i PUMPURELIU grupe,,,,,,aukletojos labai superines ir seip esu laaaabai patenkinta darzeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukra lanko šį darželį, o anksčiau sūnus lankė, tai esu viskuo patenkinta thumbup.gif . Auklėtojos geros, aplinka graži, maistas manau irgi geras. Nors maniškiai tai abu prastai valgė, bet jie ir namie mažai valgo. Dukros auklėtoja tik stresuoja dėl to, kad ji nevalgo, bet čia jau nieko nepakeisi toks vaikas (gal manekenė bus lotuliukas.gif )
Atsakyti
Laba diena. Norejau paklausti gal zinot pries kiek laiko reikia uzrasyti vaika i darzeli? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Mes eileje stovim. Leisim nuo kitu metu rugsejo. As registravau, kai vaikui nebuvo metuku, berods 11 menesiu, tai sake kad sunkiai telpam pagal tuometinius sarasus, bet tilpsim atejus laikui tikrai, nes daug tevu persigalvoja ir nepranesa ir atejus laikui nera kam eiti. Tai va, buvo planas leisti nuo 2,5 metuku, reikia skambinti balandzio pr patviryinimui, nes butent tada sarasus perziuri. Taip man sake. Bet mes nusikelem dar metams, nuo 3,5 metuku gausis.. Laukiam balandzio men, kad patvirtintume. 4u.gif
Atsakyti