Mes dar tik dvi dienas lankom šį darželi, taigi negaliu daug pasakyt, bet kol kas viskas liuks
Laba diena,
Mes dar tik dvi dienas lankom šį darželi, taigi negaliu daug pasakyt, bet kol kas viskas liuks
ir man, ir mažei patinka. O tai yra svarbiausia.
Laba diena, jau antra savaitė, kaip mes pratinamės su sūnum eiti į lopselį ("Pumpurėlių" grupė).
Kolkas mums prastai sekasi priprasti...
Pabūnam kelias valandas... Puiku, jei nuo pusryčių iki pietų miego pabūnam...
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi ir įspūdžiais, kaip jums sekėsi adaptacijos laikotarpiu.
Įtariu, kad kitiems truputį paprasčiau
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi ir įspūdžiais, kaip jums sekėsi adaptacijos laikotarpiu.
QUOTE(123OPA @ 2008 09 25, 21:13)
Sveikos mamytes,
Gal kuri galite parasyti savo atsiliepimus apie "Peledziuku" grupes aukletojas?
O kokie aukletoju vardai?
QUOTE(Kliockas @ 2008 09 30, 09:03)
Laba diena, jau antra savaitė, kaip mes pratinamės su sūnum eiti į lopselį ("Pumpurėlių" grupė).
Pabūnam kelias valandas... Puiku, jei nuo pusryčių iki pietų miego pabūnam...
Čia kaip kam
Užtai jau ne kartą džiaugiuosi protingomis auklėtojomis.
QUOTE(jolituze @ 2008 10 03, 14:25)
O kokie aukletoju vardai?
Viena Audrone, o kita- lyg Estera
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 10 22, 17:22)
sveikos,taip norejau uz metuku leisti savo dukryte i si darzeli,nes prie pat gyvenam,o ir tvarkingas labai,ir pati ji lankiau,bet ner ten vietu,net po metu nebus
,norejau mamyciu paklausti kiek jums reikejo laukti eileje?o gal reikejo man pinigeliu duoti 
Mes užsirašėm, kai suėjo mano mergytei metukai ir 2mėn. Tai iš kart pasakė, kad esam 12 (o į lopšelio grupę būtent tiek priima) ir patenkam.
Užsirašėm 2006m kovą, pradėjkom lankyt 2007 rugsėjo mėn.
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 10 22, 17:22)
sveikos,taip norejau uz metuku leisti savo dukryte i si darzeli,nes prie pat gyvenam,o ir tvarkingas labai,ir pati ji lankiau,bet ner ten vietu,net po metu nebus
,norejau mamyciu paklausti kiek jums reikejo laukti eileje?o gal reikejo man pinigeliu duoti 
Užrašėme, kai vaikui buvo 10 mėnesių.Papuolėm po 2 metų.
QUOTE(123OPA @ 2008 09 25, 21:13)
Sveikos mamytes,
O ką, jūs į "Pelėdžiukus" einat?
Kauno vet. tarnyba pranešė, kad keletas "Girinuko" vaikų lapkričio mėnesį susirgo salmonelioze. Tačiau man taip ir neaišku, ar vaikai susirgo dėl darželio maisto, ar užsikrėtė kažkur kitur. Gal parašytų mamytės, kurių vaikai lanko grupę su susirgusiais vaikučiais? Tiesiog įdomu, ar mano vaikas galėjo kažką netinkamo suvalgyti tenai, ar negalėjo.... į ką atkreipti dėmesį, jei blogai pasijaustų
.. Manau normalus klausimas
QUOTE(Arnika @ 2008 11 20, 17:16)
Kauno vet. tarnyba pranešė, kad keletas "Girinuko" vaikų lapkričio mėnesį susirgo salmonelioze. Tačiau man taip ir neaišku, ar vaikai susirgo dėl darželio maisto, ar užsikrėtė kažkur kitur. Gal parašytų mamytės, kurių vaikai lanko grupę su susirgusiais vaikučiais? Tiesiog įdomu, ar mano vaikas galėjo kažką netinkamo suvalgyti tenai, ar negalėjo.... į ką atkreipti dėmesį, jei blogai pasijaustų
.. Manau normalus klausimas 
Keista