Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Laba diena,

Mes dar tik dvi dienas lankom šį darželi, taigi negaliu daug pasakyt, bet kol kas viskas liuks thumbup.gif ir man, ir mažei patinka. O tai yra svarbiausia.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal kuri galite parasyti savo atsiliepimus apie "Peledziuku" grupes aukletojas? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, jau antra savaitė, kaip mes pratinamės su sūnum eiti į lopselį ("Pumpurėlių" grupė).
Kolkas mums prastai sekasi priprasti... smile.gif Pabūnam kelias valandas... Puiku, jei nuo pusryčių iki pietų miego pabūnam...
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi ir įspūdžiais, kaip jums sekėsi adaptacijos laikotarpiu. 4u.gif
Įtariu, kad kitiems truputį paprasčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2008 09 25, 21:13)
Sveikos mamytes,
Gal kuri galite parasyti savo atsiliepimus apie "Peledziuku" grupes aukletojas?  ax.gif

O kokie aukletoju vardai?
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2008 09 30, 09:03)
Laba diena, jau antra savaitė, kaip mes pratinamės su sūnum eiti į lopselį ("Pumpurėlių" grupė).
Kolkas mums prastai sekasi priprasti... smile.gif Pabūnam kelias valandas... Puiku, jei nuo pusryčių iki pietų miego pabūnam...
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte savo patirtimi ir įspūdžiais, kaip jums sekėsi adaptacijos laikotarpiu.  4u.gif
Įtariu, kad kitiems truputį paprasčiau  g.gif

Čia kaip kam mirksiukas.gif . Nors mano abu pradėjo 3m turėdami jau, ale patirtis dvejopa:dukra priprato nuo pat pirmų dienų, o sūnų dar dabar kartais su ašarėle palieku. mirksiukas.gif
Užtai jau ne kartą džiaugiuosi protingomis auklėtojomis.
Atsakyti
QUOTE(jolituze @ 2008 10 03, 14:25)
O kokie aukletoju vardai?

Viena Audrone, o kita- lyg Estera g.gif
Atsakyti
sveikos,taip norejau uz metuku leisti savo dukryte i si darzeli,nes prie pat gyvenam,o ir tvarkingas labai,ir pati ji lankiau,bet ner ten vietu,net po metu nebus blink.gif ,norejau mamyciu paklausti kiek jums reikejo laukti eileje?o gal reikejo man pinigeliu duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 10 22, 17:22)
sveikos,taip norejau uz metuku leisti savo dukryte i si darzeli,nes prie pat gyvenam,o ir tvarkingas labai,ir pati ji lankiau,bet ner ten vietu,net po metu nebus blink.gif ,norejau mamyciu paklausti kiek jums reikejo laukti eileje?o gal reikejo man pinigeliu duoti g.gif

Mes užsirašėm, kai suėjo mano mergytei metukai ir 2mėn. Tai iš kart pasakė, kad esam 12 (o į lopšelio grupę būtent tiek priima) ir patenkam.
Užsirašėm 2006m kovą, pradėjkom lankyt 2007 rugsėjo mėn.
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 10 22, 17:22)

Užrašėme, kai vaikui buvo 10 mėnesių.Papuolėm po 2 metų.
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2008 09 25, 21:13)
Sveikos mamytes,
Gal kuri galite parasyti savo atsiliepimus apie "Peledziuku" grupes aukletojas?  ax.gif

O ką, jūs į "Pelėdžiukus" einat?
Atsakyti
Kauno vet. tarnyba pranešė, kad keletas "Girinuko" vaikų lapkričio mėnesį susirgo salmonelioze. Tačiau man taip ir neaišku, ar vaikai susirgo dėl darželio maisto, ar užsikrėtė kažkur kitur. Gal parašytų mamytės, kurių vaikai lanko grupę su susirgusiais vaikučiais? Tiesiog įdomu, ar mano vaikas galėjo kažką netinkamo suvalgyti tenai, ar negalėjo.... į ką atkreipti dėmesį, jei blogai pasijaustų verysad.gif .. Manau normalus klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2008 11 20, 17:16)
Kauno vet. tarnyba pranešė, kad keletas "Girinuko" vaikų lapkričio mėnesį susirgo salmonelioze. Tačiau  man taip ir neaišku, ar vaikai susirgo dėl darželio maisto, ar užsikrėtė kažkur kitur. Gal parašytų mamytės, kurių vaikai lanko grupę su susirgusiais vaikučiais? Tiesiog įdomu, ar mano vaikas galėjo kažką netinkamo suvalgyti tenai, ar negalėjo.... į ką atkreipti dėmesį, jei blogai pasijaustų  verysad.gif .. Manau normalus klausimas 4u.gif

Keista g.gif .........nieko negirdėjau g.gif ......gal reiks auklėtojų paklausinėt....ale nelabai tikiu, kad taip tyliai gali praeit, juk sąmyšis vis tik turėjo kilt g.gif .
Atsakyti