Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(snickers @ 2009 09 16, 20:42)
Gal kuri mama pasakys , kada planuojamas susirinkimas?

QUOTE(jurgutė.lt @ 2009 09 17, 08:37)
Bent mums auklėtoja sakė, kad 28d. g.gif

Tai, kad šaindien mums sakė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 09 16, 20:42)
Gal kuri mama pasakys , kada planuojamas susirinkimas?

Pas mus buvo vakar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzyte2 @ 2009 09 09, 21:40)
As leidau savo vaika i konkoreziuku grupe,  as nematau jokio stebuklo Girinuko darzelyje, nezinau kodel ji ten taip giria visi, as net nusivyliau, ir beje ne as viena, kai pasikalbi su mamom, daug tokiu yra kurioms jis nepatinka  schmoll.gif Aukletuju poziuris i tevus jei ko paklausi, vaikai labai grieztai draudziami, kas biski kur ir is kart negalima, vaikas kaip konservu dezutei  blink.gif Grupe labai maza, toje pacioje grupeje ir miega, istiesia lovas, vos i stalus nesiremia  blink.gif O apie tai kad vaikas nenori miegot, net kalbos nera, turi miegoti ir taskas...

Jei norit, kad miegotų atskirose patalpose, darželis turėtų būti dvigubai didesnis, juk nėra tokių patalpų.Kur siūlytumėt vaikus suguldyti, tik lopšeliai turi atskirus miegamuosius.Dėl privalomo miego...Kur nemiegančius vaikus dėti, priimti dar vieną auklėtoją, kuri asmeniškai jūsų vaiką dabotų? Jei vienas nemiegos, tai ir kitus prikels barškindamas su žaislais. Be to,ikimokyklinio amžiaus vaikai turi pailsėti dieną, turbūt, pačios matom, kas būna vakare, kai vaikas visą dieną nemiegojęs.
Atsakyti
QUOTE(Jorinita @ 2009 09 17, 23:58)
Jei norit, kad miegotų atskirose patalpose, darželis turėtų būti dvigubai didesnis,

Paskui vėl galėtų plūstis, kad eilės ilgiausios, neįmanoma į darželį papult (jei per pusę sumažintų grupių dėl atskirų patalpų miegui)... lotuliukas.gif Dabar žmonėm svarbu papykt ir dar svarbiau, kad būtų tą pyktį ant ko išliet...Man atrodo, kad visai normaliai ten yra.Nejaugi namuose vaikui įrengiate 2 kambarius - vieną tik žaisti, kitą tik miegoti? g.gif Man kaip tik atrodo gerai, kad aplinka artima namams... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Mylia-: 18 rugsėjo 2009 - 13:47
oi, vargeli su ta rudenelio svente doh.gif
kaip supratau butinai reikia kazka sumeistravot ax.gif visa vakara darzoves gadinom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 09 22, 22:38)
oi, vargeli su ta rudenelio svente doh.gif
kaip supratau butinai reikia kazka sumeistravot ax.gif visa vakara darzoves gadinom lotuliukas.gif

Nebūtinai.Bet vaikui smagu, kai ir jis turi parodyt ką nors savo draugams. Ne tik kitų grožio pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 09 23, 13:12)
Nebūtinai.Bet vaikui smagu, kai ir jis turi parodyt ką nors savo draugams. Ne tik kitų grožio pažiūrėt.

drinks_cheers.gif tai ir gaunasi "butinai" lotuliukas.gif Bet uz tai kokiu groziu pridaryta bigsmile.gif ypac peleda is arbuzo nereali thumbup.gif net neisivaizduoju kaip tokia ishskaptuot imanoma g.gif ketinau nufotkint, bet vis pamirstu aparata pasiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 09 24, 10:19)
drinks_cheers.gif  tai ir gaunasi "butinai" lotuliukas.gif  Bet uz tai kokiu groziu pridaryta  bigsmile.gif ypac peleda is arbuzo nereali thumbup.gif  net neisivaizduoju kaip tokia ishskaptuot imanoma g.gif  ketinau nufotkint, bet vis pamirstu aparata pasiimt  doh.gif

Man tai vežimas iš moliūgo ar kažko panašaus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 09 24, 15:20)
Man tai vežimas iš moliūgo ar kažko panašaus.  thumbup.gif

na matyt tėveliai stengiasi vienas kitą "perspjauti" biggrin.gif MAn mieliau rasti nuėjus mažiaus kleckavonę, nei kažkurios mamos meno šedevrą.....šūdina mama pasijuntu tokiais atvejais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 24 rugsėjo 2009 - 19:27
QUOTE(snickers @ 2009 09 24, 20:21)
na matyt tėveliai stengiasi vienas kitą "perspjauti" biggrin.gif MAn mieliau rasti nuėjus mažiaus kleckavonę, nei kažkurios mamos meno šedevrą.....šūdina mama pasijuntu tokiais atvejais.

viens kitam netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 09 24, 20:21)

Čia dabar? g.gif O kas blogo tame, kad yra žmonių, kurie moka tokius grožius padaryt? Aš taip pat pirmą kartą dariau, gavosi kažkokia kleckavonė, bet smagu pažiūrėt, kad kiti moka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 09 25, 11:07)
Čia dabar?  g.gif O kas blogo tame, kad yra žmonių, kurie moka tokius grožius padaryt? Aš taip pat pirmą kartą dariau, gavosi kažkokia kleckavonė, bet smagu pažiūrėt, kad kiti moka.  smile.gif

ne tai, kad blogo; as supratau, kad snikers nesmagiai jauciasi, kad nedare darbelio ax.gif man pvz nera tikslo "kazka perspjauti". bet grazus darbai tiesiog traukia sustoti biggrin.gif
Atsakyti