Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(ericute @ 2009 06 10, 19:14)
gal kas galit patarti nuo kada uzrasyti vaika i darzeli, mano dukrytei dar tik 3 savaites, bet plnuojam lankyti si dazreli. kazin kada verta eiti i eile uzsirasyti?

Aš tai jau eičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano merginai 2 mėn, vakar užrašiau į lopšelio grupę, tai buvom dešimti pagal eilę. Direktorė sakė, kad labai visi rašosi, taip kad patariu neatidėlioti. Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2009 06 10, 19:14)
gal kas galit patarti nuo kada uzrasyti vaika i darzeli, mano dukrytei dar tik 3 savaites, bet plnuojam lankyti si dazreli. kazin kada verta eiti i eile uzsirasyti?

kuo anksciau - tuo geriau ax.gif nes eilute kai susidaro, tai po to nepatekus gali tekti ir palaukti dar metelius kol patenki ax.gif juk jei kazkas pasikeis ir apsigalvosit - nieks varu nevarys kad lankytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutė.lt @ 2009 06 10, 20:35)
Mano merginai 2 mėn, vakar užrašiau į lopšelio grupę, tai buvom  dešimti pagal eilę. Direktorė sakė, kad labai visi rašosi, taip kad patariu neatidėlioti. Sėkmės wink.gif

Kaip anksti užrašė blink.gif Kiek girdėjau ir supratau iš pačios direktorės, tai užrašyt gali ateit tik suėjus metukui... Tik dažnai būna pavėluota ir eilė didelė susidarius.
Atsakyti
QUOTE(Aniukes mama @ 2009 06 18, 15:26)
Kaip anksti užrašė  blink.gif Kiek girdėjau ir supratau iš pačios direktorės, tai užrašyt gali ateit tik suėjus metukui... Tik dažnai būna pavėluota ir eilė didelė susidarius.

Direktorė sakė, kad anksčiau buvo tokia tvarka, kad tik metų galima užrašyti. Aišku, gal tokia tvarka ir buvo geresnė už dabartinę, kai vos gimus 2.gif reikia lėkti į darželį smile.gif
P.S. Vyresnėlis nuo birželio pradėjo eiti i lopšelio grupę - auklėtojos, aplinka, grupės vaikučiai - viskas super, labai patenkinti ir aš, ir sūnelis.
Atsakyti
Na ir mes parasysime kaip mums sekasi,mes va birzelio pradzioje is lopselinuku isejome i darzeli-juk mes jau juk dideli,ir isejome i Giliuku grupe,kuri yra labai jau grazi ir tvarkinga.
O aukletojoms is ties negailesiu komplimentu yra itin demesingos ir labai jau geros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir aisku mano sunelis esame labai jau patenkinti sia grupe ir nuostabiom aukletojom,,,,,,
Atsakyti
O as turiu dar viena klausima,mamytes kurios vede savo vaikucius i logopedines grupes parasykite savo nuomones apie jas,apie ju aukletojas ir t.t,,,,aciuks,,,,,
Atsakyti
Gal kuri galėtumėte parašyti "Girinuko" banko sąskaitos numerį, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Girinukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crafts @ 2009 07 22, 11:51)
Girinukui  thumbup.gif

O plačiau - už ką? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Mes nuo rugsejo 1 d. eisim i darzeli. Jorunei 3 m. 4 men. Zesim kaip seksis 4u.gif baisoka smile.gif
Atsakyti
Ar dar "girinuke" vis tokios eiles??? blink.gif maniau kad metams begant kas nors pasikeite,manoji taip ir uzaugo nenuejus i darzeli,nes isvykom ...o mazesnioji tai manau jei gryztume,kazin ar patektu,reiktu pakloti apvalia sumele kad priimtu doh.gif ,(beje mano viena tetule kuri dirba svietimo ministerijoj sake kad tokiu dalyku kaip eiles negali buti,jei gyveni tam rajone kur yra darzelis ir turi priimti) biggrin.gif
Atsakyti