Sveikos mamytes,
su rugsejo 1aja nors ir paveluotai

. Siandien pirmakart pasizvalgiau sioje temoje, nors mano vaikas i si darzeli eina jau tris metus. Galiu pasakyti - darzelis tikrai super. Direktore taip pat be priekaistu. Labai ukiska, labai tvarkinga ir reikli, todel ir darzelio aplinka, ir vidus daugeliu atveju nepalyginama su kitu darzeliu. Virtuve maciau pati, stovi naujausia konvekcine krosnis, o jau apie tvarka nekalbu - ideali. Viskas blizga, naujas remontas. Ir beje, dar del pakisu. Radau temoje pasisakymu, kad ima kysius. Tikra netiesa ir nesmeizkite zmogaus. MAno drauge nuejo su vokeliu, na, tipo, gal pagalbos finansines darzeliui reikia, tai mandagiai pasake, kad kai eisite, tada galesite savo nuoziura padet, jei kur reikes, o dabar aciu, nereikia nieko. Taigi, tikrai kysiu NEIMA. Na, zodziu, be priekaistu.
Dabar apie grupes. Galiu daugiau pasakyti apie skruzdeliuku grupe, kuria mano vaikas lanke. Aukletojos super - tiek Virginija, tiek Daiva (kuri siuo metu vaikucio prieziuros atostogose). Labai rupestingos, sugeba suvaldyti grupe, kulturingai bendrauja tiek su vaikais, tiek su tevais. Sugeba suorganizuot puikias isvykas grupei ir moka suburt kolektyva. Niekada nepasake, kad mano darbo valandos jau baigesi (zinoma, nereik veluot atsiimt vaika valanda). Aukletojos irgi zmones ir jas reikia gerbti. Juk jos dirba su musu vaikais, ir netgi praleidzia ko gero didesne dali laiko su jais nei mes patys. Auklyte Danguole taip pat super - tvarkinga, rupestinga. NA, zodziu, galiu tik padekoti joms visoms uz rupesti ir varga dirbant su mano, tikrai ne flegmatisku vaiku.
O dabar mano klausimas - gal kas lanket spinduliuku grupe? kaip ten aukletojos? tvarka? jei nepatoginates rasyt i foruma, malonekit i az. LAbai buciau dekinga, nes man truputi ta grupe kelia nerima.
Dekoju is anksto ir visoms mamoms ir ju vaikuciams sekmes lankant GIRINUKo darzeli