Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(kritulika @ 2010 04 30, 21:09)
Visur galima įžvelkti gerų dalykų reikia tik nusiteikti na o jai nori konfliktuoti tai kad ir kokia ta grupė bebutų gera tau visur bus blogai smile.gif  Svarbu vaikui turi būti gerai, o ne tėvam. Jie ten didžiają dienos dalį būna rolleyes.gif

Jei vaikui gerai, tai ir tėvams bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egjora @ 2010 04 08, 09:55)
Sveikos mamytes, kuriu vaikuciai lanko montesori grupe

Labai noreciau suzinot daugiau apie veikla sioje grupeje ir jos aukletojas.
Aciu

viena aukletoja nuo rugsejo keisis ax.gif
o siaip darzelis kaip darzelis - viskas gerai .
Atsakyti
mes nuo rugsejo pradesim lankyt Girinuka, Pumpureliu grupe smile.gif
Atsakyti
Mamytes nuo keliu metuku priima vaikus i si darzeli? Nes darzelyje vaikyste sako mamos kad geriau vaikas kad eitu nuo 3 metuku, nes grupese vaikuciu amziaus ivairove yra. O kaip cia, kaip suskirstytos grupes.
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 09 01, 09:24)
Mamytes nuo keliu metuku priima vaikus i si darzeli? Nes darzelyje vaikyste sako mamos kad geriau vaikas kad eitu nuo 3 metuku, nes grupese vaikuciu amziaus  ivairove yra. O kaip cia, kaip suskirstytos grupes.

Į darželį nuo 3 metų.Į lopšelį - nuo 2 metų.
Čia grupės suskirstytos pagal amžių.Ne mišrios. Berods, tik montesorinė grupė mišri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pekutis*: 01 rugsėjo 2010 - 08:41
Sveikinu visus vaikučius su Rugsėjo 1-aja smile.gif
siandien buvom nueje i darzeli papuolem i Vyturelio grupe, gal yra mamyciu kurios veda i ta grupe vaikucius, gal galit pasidalinti ispudziais apie aukletojas, seimininkute ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2010 09 01, 11:58)
Sveikinu visus vaikučius su Rugsėjo 1-aja smile.gif
siandien buvom nueje i darzeli papuolem i Vyturelio grupe, gal yra mamyciu kurios veda i ta grupe vaikucius, gal galit pasidalinti ispudziais apie aukletojas, seimininkute ir pan smile.gif

Nuomonės ne būtinai gali atspindėti realią situaciją. Apie mūsų grupės šeimininkutę temoje rašoma nekokių dalykų, o kiek mums teko susidurti, negaliu nieko blogo pasakyti. Tas pats ir apie auklėtojas - vieniems atrodo tinkamos ir priimtinos, kiti grupėje vaidus kelia, kad jos niekam tikę. Pabūsit, pamatysit. mirksiukas.gif Iš esmės visos šiame darželyje neblogos.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

su rugsejo 1aja nors ir paveluotai smile.gif. Siandien pirmakart pasizvalgiau sioje temoje, nors mano vaikas i si darzeli eina jau tris metus. Galiu pasakyti - darzelis tikrai super. Direktore taip pat be priekaistu. Labai ukiska, labai tvarkinga ir reikli, todel ir darzelio aplinka, ir vidus daugeliu atveju nepalyginama su kitu darzeliu. Virtuve maciau pati, stovi naujausia konvekcine krosnis, o jau apie tvarka nekalbu - ideali. Viskas blizga, naujas remontas. Ir beje, dar del pakisu. Radau temoje pasisakymu, kad ima kysius. Tikra netiesa ir nesmeizkite zmogaus. MAno drauge nuejo su vokeliu, na, tipo, gal pagalbos finansines darzeliui reikia, tai mandagiai pasake, kad kai eisite, tada galesite savo nuoziura padet, jei kur reikes, o dabar aciu, nereikia nieko. Taigi, tikrai kysiu NEIMA. Na, zodziu, be priekaistu.
Dabar apie grupes. Galiu daugiau pasakyti apie skruzdeliuku grupe, kuria mano vaikas lanke. Aukletojos super - tiek Virginija, tiek Daiva (kuri siuo metu vaikucio prieziuros atostogose). Labai rupestingos, sugeba suvaldyti grupe, kulturingai bendrauja tiek su vaikais, tiek su tevais. Sugeba suorganizuot puikias isvykas grupei ir moka suburt kolektyva. Niekada nepasake, kad mano darbo valandos jau baigesi (zinoma, nereik veluot atsiimt vaika valanda). Aukletojos irgi zmones ir jas reikia gerbti. Juk jos dirba su musu vaikais, ir netgi praleidzia ko gero didesne dali laiko su jais nei mes patys. Auklyte Danguole taip pat super - tvarkinga, rupestinga. NA, zodziu, galiu tik padekoti joms visoms uz rupesti ir varga dirbant su mano, tikrai ne flegmatisku vaiku.
O dabar mano klausimas - gal kas lanket spinduliuku grupe? kaip ten aukletojos? tvarka? jei nepatoginates rasyt i foruma, malonekit i az. LAbai buciau dekinga, nes man truputi ta grupe kelia nerima.
Dekoju is anksto ir visoms mamoms ir ju vaikuciams sekmes lankant GIRINUKo darzeli
Atsakyti
Aciu labai, toms, kurios parase man i az. Smagu, kad atsiliepimai geri. Is tiesu, viskas gerai. Svarbiausiai man, kad mano vaikas patenkintas, miega pietu miegelio, yra paraginamas valgyti (jam paciam kartais atrodo, kad valgyti nebutinai smile.gif). Sake, kad aukletojos geros, sake, idomi veikla. O man svarbu, kad butu tvarka, panasu, kad taip ir bus. Sekmes visoms mamytems ir vaikuciams. Ištvermes aukletojoms dirbant su musu isdykeliais smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.is ties ir as galiu apie si darzeli parasyti tik gerus atsiliepimus,darzelis tvarkingas,svarus ir is ties jauciama kad yra geras zmogus direktoriaus vietoje(musu direktore sio darzelio is ties puikus vadovas:).)
Del grupiu tai yra viena grupe dvimetinuku tai -pumpureliu grupe,kurioje dirba aukletojos thumbup.gif ,o misrios grupes yra trys-tai montesorine ir logopedines dvi grupes.
Mano sunelis eina i viena is logopediniu ir mes esame labai labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audringas-sokis @ 2010 10 24, 16:21)
Sveikos mamytes.is ties ir as galiu apie si darzeli parasyti tik gerus atsiliepimus,darzelis tvarkingas,svarus ir is ties jauciama kad yra geras zmogus direktoriaus vietoje(musu direktore sio darzelio is ties puikus vadovas:).)
Del grupiu tai yra viena grupe dvimetinuku tai -pumpureliu grupe,kurioje dirba aukletojos  thumbup.gif ,o misrios grupes yra trys-tai montesorine ir logopedines dvi grupes.
Mano sunelis eina i viena is logopediniu ir mes esame labai labai patenkinti mirksiukas.gif

kiek vaikuciu yra logopedinese grupese?
ar yra dvi patalpos grupeje (zaidimui ir mieguciui) ar viena?
siek tiek aktualu , nes gal eitume i logopedine grupe ax.gif

P.S. na, bet laiptai prie iejimo tai zudikiski - pasnigus tinkami tik pakaushiam skaldytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 24 spalio 2010 - 16:39
jau padeti kilimeliai, kad pakausiai butu sveiki.
mes lankome pumureliu grupe ir niekuo nesiskundziame.viskas tinka ir patinka, tik kad vaikas sunkiai pripranta ir adaptuojasi, bet cia jau kita tema:)
direktore tai super.o aukletojos du kart super
Atsakyti