Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179
Atsakyti
QUOTE(prisijungusimama @ 2010 11 06, 16:47)
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179

Sveika,

labai butu idomu, bet neatidaro sad.gif puslapio nuorodos. Kazin kodel neatidaro? unsure.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, įdėsiu mūsų darželio interneto svetainės nuorodą.
http://www.girinukas.kaunas.lm.lt/lt
Atsakyti
QUOTE(Pekutis* @ 2010 11 30, 13:43)
Jei kam įdomu, įdėsiu mūsų darželio interneto svetainės nuorodą.
http://www.girinukas.kaunas.lm.lt/lt

ten daug pasenusios informacijos- galetu ir atnaujinti tuos visus irashus.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 05, 00:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 04, 23:06)

Mieliosios mamytės, apie pasenusius įrašus svetainėje www.girinukas.kaunas.lm.lt rašote kažką ne taip. Gal ne ten ieškote?
Domiuosi svetaine nuo pat jos atsiradimo, nes šį darželį lanko mano du vaikai.
Taigi paskutinis įrašas naujienose yra š.m. lapkričio 23 d.
P.s. ieškokite ir rasite...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2010 12 15, 12:50)
Mieliosios mamytės, apie pasenusius įrašus svetainėje www.girinukas.kaunas.lm.lt rašote kažką ne taip. Gal ne ten ieškote?
Domiuosi svetaine nuo pat jos atsiradimo, nes šį darželį lanko mano du vaikai.
Taigi paskutinis įrašas naujienose yra š.m. lapkričio 23 d.
P.s. ieškokite ir rasite...

buvo labai pasenus info, bet pries koki deshimt dienu atnaujino smile.gif
Atsakyti
mamytės o ką galite pasakyti apie darželį Etiudas? ar Girinukas pranašesnis už jį?
Atsakyti

Sveikos, prieš Šv. Kalėdas vykdome akciją, ieškome darželinio amžiaus vaikų, kurių abu tėvai arba vienas iš tėvų yra emigrantas, laukia siurprizai ir dovanėlės (nemokanai smile.gif ), smulkesnė informacija per AŽ 4u.gif

Veiksmas Kauno mieste 4u.gif
dar noriu patikslint, kad EMIGRANTAS tai lietuvių tautybės asmuo dirbantis užsieny, kiti galvoja, kad turi būtų vienas iš tėvų kitos tautybės.

Atsakyti
sveikos mamytes norejau pasiklaust ka man dabar daryt 4u.gif nuejau i girinuka ir pas pavaduotoja uzpildziau prasyma, pradejus kalbet apie prioriteto lygi, pasakiau kad esam socialiai remtini, bet ji to nezimejo esa neaisku kaip bus po tu 9menesiu. baigaint tvrarkyt dokumentus ji saltu veidu pareiskia jog seis metais i darzeli nepakliusim. na susitaikius su tuo einu i sekanti darzeli, taciau ten priima tik nuo 2,5metu, nebeturedama vilties uzpildau dokumentus, ir vel tas pats klausimas apie ta pririoteta, leptelnu, jog esam socialiai remtini ji tai pazymi ir pasako kad iskart kylam i virsu. nesuprantu ar girinuke kitokia tvarka, ar mane apgavo ir galiu skambinti direktoriai ir apskusti ja? g.gif
Atsakyti
wink.gif+2011 01 15, 23:43-->
QUOTE(Mažulėwink.gif @ 2011 01 15, 23:43)
sveikos mamytes norejau pasiklaust ka man dabar daryt 4u.gif  nuejau i girinuka ir pas pavaduotoja uzpildziau prasyma, pradejus kalbet apie prioriteto lygi, pasakiau kad esam socialiai remtini, bet ji to nezimejo esa neaisku kaip bus po tu 9menesiu. baigaint tvrarkyt dokumentus ji saltu veidu pareiskia jog seis metais i darzeli nepakliusim. na susitaikius su tuo einu i sekanti darzeli,  taciau ten priima tik nuo 2,5metu, nebeturedama vilties uzpildau dokumentus, ir vel tas pats klausimas apie ta pririoteta, leptelnu, jog esam socialiai remtini ji tai pazymi ir pasako kad iskart kylam i virsu. nesuprantu ar girinuke kitokia tvarka, ar mane apgavo ir galiu skambinti direktoriai ir apskusti ja? g.gif

Na, kiek man zinoma, tai musu direktore neskirsto zmoniu pagal ju turtine padeti. O pavaduotojos tiap pat labai malonios. Gal kazka ne taip supratot... Beje, eiles ten tikrai dideles, ir reikia laukti. O jei grupe jau sudaryta, tai nesvarbu kokios jusu pajamos, nepkaliusit. Girinuke yra tvarka, nedaro grupiu perpildytu be skaiciaus.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2011 01 16, 12:45)
Na, kiek man zinoma, tai musu direktore neskirsto zmoniu pagal ju turtine padeti. O pavaduotojos tiap pat labai malonios. Gal kazka ne taip supratot... Beje, eiles ten tikrai dideles, ir reikia laukti.  O jei grupe jau sudaryta, tai nesvarbu kokios jusu pajamos, nepkaliusit. Girinuke yra tvarka, nedaro grupiu perpildytu be skaiciaus.

As direktores tada nei nemaciau, tai negaliu nieko sakyti. del eiliu, zinau jos gana ilgos... grupes sudarinejamos kiek man teko girdeti tai balandi, laiko dar yra, o kiek dabar domejausi tai jai socialiai remtini turetumem siek tiek pakilti i virsu ir grupes neperpildyti. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulė;): 16 sausio 2011 - 18:56