Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Sveikos, mamytės,

Gal kas galite parašyti kokius atsiliepimus apie Kankorėžiukų, Boružėlių ir Giliukų grupes? Turiu pasirinkti į kurią grupę užrašyt savo kruopą ir ooiiiii kaip sunku apsispręst blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrazaa @ 2012 05 28, 13:14)
Sveikos, mamytės,

Gal kas galite parašyti kokius atsiliepimus apie Kankorėžiukų, Boružėlių ir Giliukų grupes? Turiu pasirinkti į kurią grupę užrašyt savo kruopą ir ooiiiii kaip sunku apsispręst  blink.gif

kiek zinau i giliukus pereis visi lopselinukai,tai nezinau kiek ten vietos bus.kankoreziu,tai girdejau ,kad grieztos aukletojos.i giliukus eis mano madam,o apie boruzeles nieko negaliu pasakyt
Atsakyti
sveikos,
gal kas galit pasidalint įspūdžiais apie "Pelėdžiukų" grupės auklėtojas? nes visos giria šį darželį, nu bet man kažkodėl neramu dėl šios grupės unsure.gif net nežinau kodėl, bet pirmas įspūdis buvo nelabai koks. Bet gal čia tik man taip atrodo? gal aš tiesiog nepasiruošus, kad mano vaikas eitų į darželį lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 06 11, 13:38)
sveikos,
gal kas galit pasidalint įspūdžiais apie "Pelėdžiukų" grupės auklėtojas? nes visos giria šį darželį, nu bet man kažkodėl neramu dėl šios grupės  unsure.gif net nežinau kodėl, bet pirmas įspūdis buvo nelabai koks. Bet gal čia tik man taip atrodo? gal aš tiesiog nepasiruošus, kad mano vaikas eitų į darželį  lotuliukas.gif  doh.gif

o kas ten jums buvo ne taip? kazkaip net idomu pasidare? blush2.gif
Atsakyti
nu kažkaip gal tiesiog sunkus pirmadienis auklėtojai pasitaikė unsure.gif bet kažkaip išeinant net neleido su vaiku normaliai atsisveikint, pasakyt, kad dabar aš išeinu bet greitai grišiu, tipo įsiverks paskui ir neišeisit (nes šiaip į grupę tai nuėjo noriai). Po to skambinausi paklaust kaip sekasi, tai auklėtojos grupėj nebuvo, atėjus vaiko pasiimt - auklėtojos irgi nebuvo, vaikai susodint palei sieną ant grindų ir nieko neveikia, šeimininkė (ar kas ten per moteriškė buvo nežinau, nes auklėtoja nepristatė) šūkalioja, kad ramiai sėdėtų ir niekur neitų. Tai vaikas net nedrįso pas mane iki durų ateit unsure.gif Paklausus vaiko ką veikė, sako 'nieko, ant grindų sėdėjom', sakau, o ką dar veikėt 'pusryčius davė', o po pusryčių klausiu ką veikėt ir vėl 'nieko'. Tai pirmas įspūdis toks kažkoks slogus buvo. Aišku, aš neturiu iliuzijų, kad vaikas ten individualiai gaus tiek pat dėmesio kiek ir namuose ar kad ten su kiekvienu vaiku atskirai užsiiminės. Pagaliau, darželio ir paskirtis yra kita. Ir tikrai pritariu, kad turi būti tvarka, kurios visi vaikai turi laikytis. Tik va metodai visiems šiems tikslams pasiekti būna įvairūs, o tai ką mačiau ir sukėlė abejonių unsure.gif nu, pagyvensim pamatysim kaip toliau seksis, norėčiau tikėt, kad čia tiesiog pasitaikė tokia visapusiškai netipinė diena tiek auklėtojai tiek mums.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 06 13, 10:00)
nu kažkaip gal tiesiog sunkus pirmadienis auklėtojai pasitaikė  unsure.gif bet kažkaip išeinant net neleido su vaiku normaliai atsisveikint, pasakyt, kad dabar aš išeinu bet greitai grišiu, tipo įsiverks paskui ir neišeisit (nes šiaip į grupę tai nuėjo noriai). Po to skambinausi paklaust kaip sekasi, tai auklėtojos grupėj nebuvo, atėjus vaiko pasiimt - auklėtojos irgi nebuvo, vaikai susodint palei sieną ant grindų ir nieko neveikia, šeimininkė (ar kas ten per moteriškė buvo nežinau, nes auklėtoja nepristatė) šūkalioja, kad ramiai sėdėtų ir niekur neitų. Tai vaikas net nedrįso pas mane iki durų ateit  unsure.gif  Paklausus vaiko ką veikė, sako 'nieko, ant grindų sėdėjom', sakau, o ką dar veikėt  'pusryčius davė', o po pusryčių klausiu ką veikėt ir vėl 'nieko'. Tai pirmas įspūdis toks kažkoks slogus buvo. Aišku, aš neturiu iliuzijų, kad vaikas ten individualiai gaus tiek pat dėmesio kiek ir namuose ar kad ten su kiekvienu vaiku atskirai užsiiminės.  Pagaliau, darželio ir paskirtis yra kita. Ir tikrai pritariu, kad turi būti tvarka, kurios visi vaikai turi laikytis.  Tik va metodai visiems šiems tikslams pasiekti būna įvairūs, o tai ką mačiau ir sukėlė abejonių  unsure.gif nu, pagyvensim pamatysim kaip toliau seksis, norėčiau tikėt, kad čia tiesiog pasitaikė tokia visapusiškai netipinė diena tiek auklėtojai tiek mums.

nu jus cia man irnaujienu pazeret blink.gif Mano dukra ta grupe lanko,bet nieko panasaus man nepasakojo g.gif reikes ja smulkiau paklausineti ka veikia:)
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2012 06 14, 11:11)
nu jus cia man irnaujienu pazeret blink.gif Mano dukra ta grupe lanko,bet nieko panasaus man nepasakojo g.gif reikes ja smulkiau paklausineti ka veikia:)

nu kaip ir sakiau, matyt diena buvo netipinė rolleyes.gif dabar jau lengviau atsipūčiau ax.gif vakar iš viso faina matyt diena, nes ėjo į salę, kažkokios dainelės sakė buvo, tai laimingas vaiko buvo thumbup.gif Tai kaip man palengvėjo, kad jūs žinotumėt blush2.gif nors dabar šeimininkė serga, tai auklėtojos vienos su jais tvarkosi, tai man iš viso kosmosas kaip viena auklėtoja su tokiu būriu susitvarko ir dar kažkokią veiklą sugeba suorganizuot blink.gif belieka tik atsiprašyt ir žemai nulenkt galvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 06 15, 22:20)
nu kaip ir sakiau, matyt diena buvo netipinė  rolleyes.gif dabar jau lengviau atsipūčiau  ax.gif vakar iš viso faina matyt diena, nes ėjo į salę, kažkokios dainelės sakė buvo, tai laimingas vaiko buvo  thumbup.gif Tai kaip man palengvėjo, kad jūs žinotumėt  blush2.gif nors dabar šeimininkė serga, tai auklėtojos vienos su jais tvarkosi, tai man iš viso kosmosas kaip viena auklėtoja su tokiu būriu susitvarko ir dar kažkokią veiklą sugeba suorganizuot  blink.gif belieka tik atsiprašyt ir žemai nulenkt galvą  blush2.gif

Na va kaip gerai:) nes maniske kazkaip niekada nesiskunde kad jai ten negerai kas nors,visada laiminga pasiimu:)o ir pripratom labai lengviai sakyciau,patinka jai darzeli smile.gif
Atsakyti
Nuo birželio mėn. pasipratinimui pradėjom leisti vaiką į Kankorėžiukų grupę. Kaip supratau, mes nuo rugsėjo ją lankysim ir pastoviai.
Pritariu aukščiau mamytės išsakytai nuomonei - nors ir nedaug laiko praėjo, o dar dabar ir mišri grupė, bet auklėtojos tikrai pasirodė griežtos, tvarka kaip armijoj. Nežinau, ar gerai, ar blogai... g.gif Bet man irgi neramu.
Atsakyti
sveikos mamytes,
papasaosiu ir gal kiek nuraminsiu jus apie sia grupe, nes zinau labai daug.
Mano dukra joje augo. Jei aukletojos nesupyks tai jas galima vadinti Mamomis.Taip grupeje nera betvarkes, joms ne tas pats kaip vaikas rengiasi ir valgo, grupeje visada labai svaru ir jauku, silta.Dukrai augant neturejome pastoviu ligu, pas jas viskas viskas suziureta. Ugdymas ir auklejimas ,jos i tai ideda labai daug saves, pas jas nera blogu vaiku, jos juos visus myli ir vienodai glaudzia.
Tikrai nusiraminkite ir pasitikekite jomis, tirai pakliuvote pas gerus zmones ir po keliu metu kai reikes atsisveikinti vers ne tik vaikai , bet ir tevai, taip buvo ir musu grupeje.
jei kam dar neramu rasykite butinai AZ atrasysiu.
Atsakyti
Ačiū labai Kruopa Perline už išsakytas mintis, tikrai nuraminot.
O dabar klausimas iš esmės - kaip daržely švenčiama rugsėjo 1-oji? O tai aš jau ruošiausi pirmadienį iš ryto vesti vaiką kaip visada, o čia pasirodo bus kažkokia šventė bigsmile.gif gal galima plačiau? nes neturiu jokio supratimo kas ten bus ax.gif nu, kad gėlytę reik turėti tai suprantu, bet ką dar reiktų žinoti?
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 08 31, 10:35)
Ačiū labai Kruopa Perline už išsakytas mintis, tikrai nuraminot.
O dabar klausimas iš esmės - kaip daržely švenčiama rugsėjo 1-oji? O tai aš jau ruošiausi pirmadienį iš ryto vesti vaiką kaip visada, o čia pasirodo bus kažkokia šventė  bigsmile.gif gal galima plačiau? nes neturiu jokio supratimo kas ten bus  ax.gif nu, kad gėlytę reik turėti tai suprantu, bet ką dar reiktų žinoti?

Šventė vyksta vaikams po pusryčių. Jei geras oras lauke tai lauke, jei lyja salėj smile.gif Toliau viskas kaip įprasta. Tik tiek, kad aš saviškių tą dieną niekad nepalikdavau visai dienai. Kad būtų šventė joms.
Gėlytes tai mes nešdavom ne tik auklėtojom, bet ir šeimininkei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 31 rugpjūčio 2012 - 14:28