nu kažkaip gal tiesiog sunkus pirmadienis auklėtojai pasitaikė

bet kažkaip išeinant net neleido su vaiku normaliai atsisveikint, pasakyt, kad dabar aš išeinu bet greitai grišiu, tipo įsiverks paskui ir neišeisit (nes šiaip į grupę tai nuėjo noriai). Po to skambinausi paklaust kaip sekasi, tai auklėtojos grupėj nebuvo, atėjus vaiko pasiimt - auklėtojos irgi nebuvo, vaikai susodint palei sieną ant grindų ir nieko neveikia, šeimininkė (ar kas ten per moteriškė buvo nežinau, nes auklėtoja nepristatė) šūkalioja, kad ramiai sėdėtų ir niekur neitų. Tai vaikas net nedrįso pas mane iki durų ateit

Paklausus vaiko ką veikė, sako 'nieko, ant grindų sėdėjom', sakau, o ką dar veikėt 'pusryčius davė', o po pusryčių klausiu ką veikėt ir vėl 'nieko'. Tai pirmas įspūdis toks kažkoks slogus buvo. Aišku, aš neturiu iliuzijų, kad vaikas ten individualiai gaus tiek pat dėmesio kiek ir namuose ar kad ten su kiekvienu vaiku atskirai užsiiminės. Pagaliau, darželio ir paskirtis yra kita. Ir tikrai pritariu, kad turi būti tvarka, kurios visi vaikai turi laikytis. Tik va metodai visiems šiems tikslams pasiekti būna įvairūs, o tai ką mačiau ir sukėlė abejonių

nu, pagyvensim pamatysim kaip toliau seksis, norėčiau tikėt, kad čia tiesiog pasitaikė tokia visapusiškai netipinė diena tiek auklėtojai tiek mums.