Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

a, dabar jau aiškiau, bet nu tai gerai, kad paklausiau. Nes man kažkaip susišvietė, kad reik atvest tiesiai į šventę 10:30, o ne kaip įprasta prieš pusryčius doh.gif Bet auklėtoja tai vistiek būna iš ryto tik viena ar ne? ta prasme, gėlyčių reikia 2 ar 3 ?
Atsakyti
O jei eini i svecius, kur yra du vaikai, bet vienas is ju bus lauke, tai nesti 2 saldainius ar viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura_mazoji: 31 rugpjūčio 2012 - 20:05
QUOTE(Latifa @ 2012 08 31, 17:10)
a, dabar jau aiškiau, bet nu tai gerai, kad paklausiau. Nes man kažkaip susišvietė, kad reik atvest tiesiai į  šventę 10:30, o ne kaip įprasta prieš pusryčius  doh.gif Bet auklėtoja tai vistiek būna iš ryto tik viena ar ne? ta prasme, gėlyčių reikia 2 ar 3 ?

is ryto buna viena, bet mes vis tiek visad nešam abiem.
Nors tikrai mačiau kad kai kiti vaikai ateina su viena gėlyte. Kiekvienas daro, taip kaip jam priimtina, bet man kažkaip jei jau sveikint, tai visas. 4u.gif

Atsakyti
Mielos mamos,

norejau pasiteirauti, ar jusu vaikuciai dalyvauja kokiose nors kaledinese programelese darzelyje? Mano drauge is kito darzelio sake, kad niekas nieko neorganizuoja, tevai nenori mesti pinigu tokiems dalykams kaip kaukes ir pan?
Man taip keista, nes musu darzelyje skruzdeliuku grupeje tai buvo labai saunus vaidinimas, nuostabus kaledu senelis. Kaip pas jus grupese?

Tiesiog idomu palyginimui.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2012 12 19, 19:36)
Mielos mamos,

norejau pasiteirauti, ar jusu vaikuciai dalyvauja kokiose nors kaledinese programelese darzelyje? Mano drauge is kito darzelio sake, kad niekas nieko neorganizuoja, tevai nenori mesti pinigu tokiems dalykams kaip kaukes ir pan?
Man taip keista, nes musu darzelyje skruzdeliuku grupeje tai buvo labai saunus vaidinimas, nuostabus kaledu senelis. Kaip pas jus grupese?

Tiesiog idomu palyginimui.

Girinuke visada buna svente, kvieciamas Kaledu Senelis 4u.gif Is kitu darzeliu teko girdeti, kad neorganizuoja jokio vakarelio, nes tipo vaikai per mazi doh.gif doh.gif ir cia man pasakojo penkiamecio mama. As tai dziaugiuosi, kad vyksta tokia svente, vaikams juk koks dziaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, Kauno kolegijoje dirbu destytoja ir destau burnos higienistams apie vaiku burnos ligas. Musu studentams reikia praktikos darbams pacientu vaikučiu. Praeitais metais buvome darželyje “Pušaite”, Valdorfo pagrindinėje mokykloje ir Šančių pagrindinėje mokykloje, taip pat viename Šilainių darželyje. Studentai vaikučiams papasakoja apie dantuku priežiūrą, parodo tam skirtas įvairias priemones, taip pat apžiūri jų burnytes ir surašo rekomendacijas tėveliams. Jei jus sudomino ši informacija ir norėtumėte, kad į jūsų darželį ar mokyklą ateitų studentai( kartu su manimi) , parašykite man į až. Mes darbus turėsime vasario mėnesį ir pusę kovo mėnesio pirmadieniais ir ketvirtadieniais.
Atsakyti
QUOTE(bitukas77 @ 2012 06 26, 15:04)
Nuo birželio mėn. pasipratinimui pradėjom leisti vaiką į Kankorėžiukų grupę. Kaip supratau, mes nuo rugsėjo ją lankysim ir pastoviai.
Pritariu aukščiau mamytės išsakytai nuomonei - nors ir nedaug laiko praėjo, o dar dabar ir mišri grupė, bet auklėtojos tikrai pasirodė griežtos, tvarka kaip armijoj. Nežinau, ar gerai, ar blogai... g.gif Bet man irgi neramu.

Sakykit,tai vis del to nenusivylet aukletojom?Man tai kazkaip ne prie sirdies aukletoja Nijole,saukia ant vaiku,nei ka paklaust gali,tuoj pradeda balsa kelt.Lina aukletoja tai nieko visai,bet ka matau su kita ...tai bloga darosi,vaikas iki siol kiekviena ryta verkia,nenori eit,nezinau ka daryt ir kaip kalbet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asttute @ 2013 01 13, 06:33)
Sakykit,tai vis del to nenusivylet aukletojom?Man tai kazkaip ne prie sirdies aukletoja Nijole,saukia ant vaiku,nei ka paklaust gali,tuoj pradeda balsa kelt.Lina aukletoja tai nieko visai,bet ka matau su kita ...tai bloga darosi,vaikas iki siol kiekviena ryta verkia,nenori eit,nezinau ka daryt ir kaip kalbet? g.gif

o kodel jus nesnekate su aukletoja tiesiai? nors mes lankome kita grupe,bet apie kankoreziu daug nekokiu atsiliepimu teko girdeti blush2.gif . siaip jei pokalbis su aukletoja neduos norimo rezultato,tai siulyciau eiti pas direktore.ji jau tikrai tvarka padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asttute @ 2013 01 13, 07:33)

Mes irgi lankom konkoreziuku gr.
O jus pati girdejot, kad aukletoja sauke ant vaiku? kodel sauke?
Maniskis visada noriai eina i darzeli.

QUOTE(ericute @ 2013 01 13, 23:37)
o kodel jus nesnekate su aukletoja tiesiai? nors mes lankome kita grupe,bet apie kankoreziu daug nekokiu atsiliepimu teko girdeti blush2.gif . siaip jei pokalbis su aukletoja neduos norimo rezultato,tai siulyciau eiti pas direktore.ji jau tikrai tvarka padarys  biggrin.gif

Gal konkreciau papasakotumet, ka teko girdet apie sia gr. Labai idomu
Atsakyti
na pvz mano dukros grupeje yra teveliu,kuriu pirmieji vaikai ejo i kankorezius.tai maziuku jau ten neleido.o siaip girdejau,kad labai grieztos aukletojos,vaikai pagal mustra viska daryti turi.kol visko nesuvalgo,tai negali nuo stalo pakilti.jei rubine isplauna,tai vaikam neleidzia net nueiti megstuku pasiimti.cia as tokias snekas girdejau.bet kaip man viena mama pasake,kad aukletojos prasciausios butent kankoreziuose.kiek tame tiesos as nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 13 sausio 2013 - 23:18
Laba diena mamytes,as taip pat noreciau prisijungti prie sitos jusu "kankoreziuku:grupes diskusijos.
mes taip pat lankom sita grupe ir esu labai nusivylusi aukletojos Nijoles ugdymu.... schmoll.gif
nemoka ji elgtis su maziukais,neturi kantrybes-gal jau amzius netinkamas dirbti sita darba,gal laikas i pencija?
Bandziau su ja pakalbet asmeniskai,bet ji nepaiso tevu prasymu,o elgiasi savaip-yra lb grubi.lauke vaiku nesuvaldo,grupej elgiasi kaip virsininke...
as manau ,kad aukletoja turi buti kaip drauge,(jei tokio vyresnio amziaus,tada kaip mociute)kad vaikai noretu pas ja eiti,o ne verktu tarpdury,vos ne iki isteriju,kad nenori eiti i darza....
Apie aukletoja Linute negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio,puiki bendravimo su vaikais meistre.Jauciasi,kad darbas dar nepabodes-myli ji vaikus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes jai
o del Aukletojos Nijoles reikes eit pas direktores kalbet rimciau,darzelio keisti nenorim....
Atsakyti
as esu girdejusi,kad daug kas skusdavosi direktorei.bet gal neturi kuom jos pakeisti,kad ji vis dar dirba.nors zinote cia labai subjektyvu viskas.va kiek snekejau su adeles teveliu,tai jie labai labai patenkinti "kankoreziais" ,kita pazystama irgi veda mergaite i kankorezius.tai nei karto nieko blogo ner sakius g.gif
Atsakyti