QUOTE(*Indra* @ 2012 06 06, 22:25)
Na man dar tik 22m tai galiu kad ir 10 metų taupyt, skubos nėra, sklypui pinigai jau kaip ir sukaupti, kai rasim tinkamą pirksim, paskui taupysim ir mąstysim dėl namo

aš į gyvenimą stengiuosi žvelgti optimistiškai ir esu pakankamai taupi, kad vienaip ar kitaip įgyvendinčiau svajones, nes kol kas mano poreikiai maži, o vėliau matysim, gal tikslai ir norai keisis.
Vat kaip pritariu tokiam požiūriui

žvelgdamas optimistiškai visada gali pasiekti savo tikslų, tik gal ne taip greitai kaip norėtųsi. Ant visko galima sutaupyti tik priklauso nuo to, kiek žmogus pasiruošęs save apriboti. Pažįstu keletą žmonių, kurie iš minimumo sugebėjo susitaupyti butui, o po to ir sklypui

nekalbu aš aišku apie karališkus apartamentus ir žemes prie ežerų. tačiau savas stogas bet kokiu atveju geriau nei svetimas. taip kad viskas įmanoma, tiesiog priklauso nuo pačio žmogaus užsispyrimo. Na aišku čia galima ginčytis, kad taupant iš minimumo nieko nematai, niekur neišeini ir panašiai,bet čia jau žmogus apsiprendžia individualiai kas jam gyvenime svarbiau.
Mes neseniai buvome susitaupę naujam mašiniukui

db kol kas nieko netaupom, nes vasarą norisi paišlaidauti, bet greitu metu žadu pradėti kaupti santaupas "juodai dienai", o taupant gal ir tikslas atsiras
Nėra nepasiekiamų tikslų ir svajonių, yra tik silpni charakteriai ir per mažai pastangų.