Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

Tai kad,zinokit tas taupymas-netaupymas tai,kaip ir viskas,lazda su dviem galais.

Pazystami turejo 2 kambariu buta,bet dabar pasistate nama-nes taip PIGIAU.ypac sildymo sezonu,bei apskritai,atsizvelgiant i komforto bei busto islaikymo santyki.

Aisku,pamirsau pamineti,kad su paskola "visam gyvenimui" .xD doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buda: 08 birželio 2012 - 21:33
QUOTE(buda @ 2012 06 08, 22:32)
Tai kad,zinokit tas taupymas-netaupymas tai,kaip ir viskas,lazda su dviem galais.

Pazystami turejo 2 kambariu buta,bet dabar pasistate nama-nes taip PIGIAU.ypac sildymo sezonu,bei apskritai,atsizvelgiant i komforto bei busto islaikymo santyki.
Aisku,pamirsau pamineti,kad su paskola "visam gyvenimui" .xD  doh.gif

Jūs geriau apie save parašykite, o ne apie kaimynus.

Būtų įdomiau wink.gif

Nebent neturite ką pasakyti.
Atsakyti
Ne apie kaimynus rasau.smile.gif

Apie save menkai galiu pasakyti-esu studente,tai tokios ten tos mano pajamos,bet gyvenimu nesiskundziu,bet jau dabar lauzau galva ir planuojuosi ateiti,nes nu atleiskit,bet po 1000Lt moketi uz komunalinius - tikrai ne mano svajone.xD
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 06 06, 22:25)
Na man dar tik 22m tai galiu kad ir 10 metų taupyt, skubos nėra, sklypui pinigai jau kaip ir sukaupti, kai rasim tinkamą pirksim, paskui taupysim ir mąstysim dėl namo smile.gif aš į gyvenimą stengiuosi žvelgti optimistiškai ir esu pakankamai taupi, kad vienaip ar kitaip įgyvendinčiau svajones, nes kol kas mano poreikiai maži, o vėliau matysim, gal tikslai ir norai keisis.

Vat kaip pritariu tokiam požiūriui drinks_cheers.gif žvelgdamas optimistiškai visada gali pasiekti savo tikslų, tik gal ne taip greitai kaip norėtųsi. Ant visko galima sutaupyti tik priklauso nuo to, kiek žmogus pasiruošęs save apriboti. Pažįstu keletą žmonių, kurie iš minimumo sugebėjo susitaupyti butui, o po to ir sklypui blink.gif nekalbu aš aišku apie karališkus apartamentus ir žemes prie ežerų. tačiau savas stogas bet kokiu atveju geriau nei svetimas. taip kad viskas įmanoma, tiesiog priklauso nuo pačio žmogaus užsispyrimo. Na aišku čia galima ginčytis, kad taupant iš minimumo nieko nematai, niekur neišeini ir panašiai,bet čia jau žmogus apsiprendžia individualiai kas jam gyvenime svarbiau. 4u.gif
Mes neseniai buvome susitaupę naujam mašiniukui wub.gif db kol kas nieko netaupom, nes vasarą norisi paišlaidauti, bet greitu metu žadu pradėti kaupti santaupas "juodai dienai", o taupant gal ir tikslas atsiras smile.gif
Atsakyti
taupaus busimo busto irengimui 4u.gif ir atostogoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 06 09, 18:50)
Ne apie kaimynus rasau.smile.gif

Apie save menkai galiu pasakyti-esu studente,tai tokios ten tos mano pajamos,bet gyvenimu nesiskundziu,bet  jau dabar lauzau galva ir planuojuosi ateiti,nes nu atleiskit,bet po 1000Lt moketi uz komunalinius - tikrai ne mano svajone.xD

dabar ziemos metu virs 1000 ir bute gyvenant reikia moket mokescius...
Atsakyti
Taupau atostogoms Paryžiuje wub.gif
Atsakyti
taupau gyvenamosios vietos pakeitimui
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 06 08, 17:14)
Man atrodo čia tokia tema: Kam jūs taupote? o ne pasityčiokime iš kitų norų ir siekių biggrin.gif

Beje dar nebuvo taip, kad nenueičiau kine į norimą filmą ar nesusipirkčiau parduotuvėje man patinkančio maisto, tad matyt gyvenu gerai  g.gif  Niekada nedejuoju ir nesiskundžiu, bet visada siekiu tai ko noriu  bigsmile.gif
Kiekvienas gyvena kaip jam geriau. Vienam gerai 1 kambario butukas, kitam reikia namo.

SUTINKU! Kiekvienas turi savo tikslą ar svajonę ir tas tam taupo.

Mes su MB šiuo metu taupome vestuvėms, vėliau ketiname taupyti nuosavam būstui. mes kas mėnesį nuo savo atlyginimų atsidedame panašiai trečdalį savo tikslui, bet tikrai pasiliekam pinigėlių ir pramogoms ir naujam rūbui ir atostogoms.
Atsakyti
As taupau visą gyvenimą.Turiu labai netaupų ir mažai uždirbanti vyrą,todel esu priversta taupyti.Mano vyras ir vaikai gyvena šia diena,visiškai negalvoja apie ateitį.Gyvenimas ismokė gudrumo perkant maisto produktus ir kitokiais budais taupyti.turiu daug ką nuo vyro nuslėpti,nes turiu išvengti nemalonumų.
Atsakyti
QUOTE(a1u1r1a @ 2012 07 12, 22:33)
As taupau visą gyvenimą.Turiu labai netaupų ir mažai uždirbanti vyrą,todel esu priversta taupyti.Mano vyras ir vaikai gyvena šia diena,visiškai negalvoja apie ateitį.Gyvenimas ismokė gudrumo perkant maisto produktus ir kitokiais budais taupyti.turiu daug ką nuo vyro nuslėpti,nes turiu išvengti nemalonumų.

Būtent todėl, kad pati nuo vyro slepiate, norėdama sutaupyti, tai atsisuka į jus pačią vyro ir jūsų vaikų išlaidumu. Gyvenimo dėsnis. Jei truputį pakeisite savo požiūrį į "išlaidumą", situacija šeimoje keisis. ax.gif
Atsakyti
taupom, kad galėtumėm įgyvendinti verslo įdėją, vėliau namo remontui thumbup.gif
Atsakyti