netaupom niekam. iš lėto statomės namą, tai visi pinigai ten ir išeina, nespėjus net pagalvot apie taupymą

Gal ir keistai nuskambės, bet jau pradėjome taupyti kitų metų atostogoms

Taupau po 5 litus. Dedu į indą, neišleidžiu nei vienos monetos, jei tik ji įkrinta į mano piniginę. Taupau kam nors malonaus-išvykai, maloniam, gal ne būtiniausios paskirties daiktui-kol kas neapsisprendžiau

QUOTE(Mil@na @ 2012 07 21, 11:44)
Taupau po 5 litus. Dedu į indą, neišleidžiu nei vienos monetos, jei tik ji įkrinta į mano piniginę. Taupau kam nors malonaus-išvykai, maloniam, gal ne būtiniausios paskirties daiktui-kol kas neapsisprendžiau 

Darau tą patį. Viena tokia taupyklė panaudota savaitgaliui 3 asmenų šeimai santorijoj.
taupysiu kitu metu atsotogom Turkijoje, bei ilgalaikis tauoymas - pasibaigus fikso laikui inesti i banka kuo didesne suma pinigu, kad maziau gauciau permoketi bankui uz busta. Taupyti "juodai dienai" nemoku ir negaliu, nes turiu gilu isitikinima, jei kazko lb tikiesi ar lauki (siuo atveju "juodos dienos"
) - tai ji butinai ims ir ateis...

Taupau virtuves remontui
O šiaip jau 4 metus metu po 5 Lt i tokia didele kiaule taupykle is kurios neimanoma isimti pinigu nesudauzius
kai bus tikrai jau pilna - sudauzysiu ir vaziuosim su seima i kelione

QUOTE(Realesne @ 2012 08 02, 19:09)
taupysiu kitu metu atsotogom Turkijoje, bei ilgalaikis tauoymas - pasibaigus fikso laikui inesti i banka kuo didesne suma pinigu, kad maziau gauciau permoketi bankui uz busta. Taupyti "juodai dienai" nemoku ir negaliu, nes turiu gilu isitikinima, jei kazko lb tikiesi ar lauki (siuo atveju "juodos dienos"
) - tai ji butinai ims ir ateis... 

Pritariu,čia kaip tam anekdote,Taupė žmogelis pinigus banke juodai dienai.Juoda diena atėjo-bankas bankrutavo

Metu i taupykle monetas po 5lt.Taupau kazkam..kol kas dar neapsisprendziau

juodai dienai- labai miglota ateitis- nei savo būsto, nei užtikrinto darbo baigus mokslus...
bėda ta, kad nedaug susitaupysi, kai nelabai iš ko..
jau kelis metus apie vasarine suknele ir minimalia kosmetika (šventėms) galvoju, bet nedristu pirkti. Geriau sekmadienį turguje kiaušinių šeimynai paimti
daugelis gali patarti važiuoti iš čia, bet aš Lietuvoj užaugau, giminės čia, močiutės ne už ką nepaliksiu
jau kelis metus apie vasarine suknele ir minimalia kosmetika (šventėms) galvoju, bet nedristu pirkti. Geriau sekmadienį turguje kiaušinių šeimynai paimti

daugelis gali patarti važiuoti iš čia, bet aš Lietuvoj užaugau, giminės čia, močiutės ne už ką nepaliksiu

QUOTE(Julija1991 @ 2012 08 05, 17:30)
juodai dienai- labai miglota ateitis- nei savo būsto, nei užtikrinto darbo baigus mokslus...

Ar teisingai supratau, kad keleta metu neleidziate sau isigyti vasarines sukneles?
Taupom dukros bustui.
QUOTE(MajaLi @ 2012 08 05, 18:48)
Ar teisingai supratau, kad keleta metu neleidziate sau isigyti vasarines sukneles?
taip

bet kita vertus tai nesvarbu, vat sveikatai žalos pridaryti betaupant (pvz., valgant mažai ar vien "puvekus", su baigusiu galiojimu ir pan.) - tai jau problema.
O kol galima normaliai valgyti - mes valgom kartą per savaitę žuvį (siūlau pabandyti cento nototenijas skrostas be galvu - mes dar su močiutes kortele antradieniais turim jai beveik lito nuolaida