Įkraunama...
Įkraunama...

Kam dabar taupote?

[quote=Mergelė,2012 08 14, 09:46]
rašiau, kad dedu po 5 Lt kelionėms. Dar nuo kiekvieno atlyginimo nuperku po 10 eur. sūnui (gal gi reiks kada mokslams) ir vis padedu terminuotam indėliui. Žaidimas, bet ..... Ir po 3 Lt kiekvieną dieną atsidedam šiaip, kaip vyras sako taupo milijonui.

Laba. Labai įdomi Jūsų taupymo sistema ir man visai patiko, nors tai ir savotiškas žaidimas... smile.gif Aš po 5 litus dedu į atskirą taupyklę, bet tik tada įdedu, kai gaunu tokią monetą. Esu sudariusi sutartį su banku, kad nuo kiekvienos algos automatiškai 300 litų perveda į kitą sąskaitą. O va, kad atsidėti kiekvieną dieną nesugalvojau g.gif
Atsakyti
Siuo metu taupome gryzimui i Lietuva. Gyvename uzsienyje,bet labai norime parvykti i Tevyne ..... taupysim kokius metu,tada kilsim 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas...: 15 rugpjūčio 2012 - 21:15
QUOTE(mamukas... @ 2012 08 15, 20:14)
Siuo metu taupome gryzimui i Lietuva. Gyvename uzsienyje,bet labai norime parvykti i Tevyne ..... taupysim kokius metu,tada kilsim  4u.gif ...

visi zmones bega is lt o jus norit grist:) tikri patriotai:)
Atsakyti
QUOTE(gelele26 @ 2012 08 16, 01:37)

Nesusilaikiau. mirksiukas.gif
gelele26, matyt nebuvai ilgesniam laikui atitrūkus iš LT, kad taip vertini. Išvažiavo žmonės, genami paskolų, kurias pasiėmė nepasvertai, pagal to laikmečio uždarbius, bet neįvertinę, kad darbus (gali būti) ne amžinai su gerais uždarbiais turės ir pan. O grįžti... Nesutikau anei vieno lietuvio emigranto, kuris nenorėtų grįžti į LT. Ir taupo žmonės, ir paskolas atidavinėja, ir ruošiasi grįžti. bigsmile.gif wink.gif
Atsakyti
Tegul bega smile.gif , o mes va norime pargrysti . Norime ,kad vaikai eitu i LT mokykla, mokintusi Lietuviu kalbos rasimo ir pan. Nors cia labai geros salygos gyveti,taupyti,uzsidirbti ir t.t ,bet vistik LABAI NORIME NAMO.
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 08 16, 08:14)
Nesutikau anei vieno lietuvio emigranto, kuris nenorėtų grįžti į LT.

aš sutinku dauguma tik tuos, kurie grįžti nenori.. smile.gif

aš taupau gerai rankinei, auskarams su brangiaisiais akmeninis bei juodai dienai smile.gif
Atsakyti
mes siuo metu taupome planuojamam vaikuciui biggrin.gif tiesiog dedam kas men apie 300-400lt i vokeli 'taupymas'..taip pat i kiaule taupykle dedam smulkius litus, kartais 5lt, kartais 20..ir isleidziam per didziasias sventes, pvz Kaledas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelele26 @ 2012 08 16, 00:37)

Kiek zinau atvaro atgal tik tie, kurie nepritapo.
Papildyta:
QUOTE(mamukas... @ 2012 08 16, 10:22)
Tegul bega  smile.gif  , o mes va norime pargrysti . Norime ,kad vaikai eitu i LT mokykla, mokintusi Lietuviu kalbos rasimo ir pan.  Nors cia labai geros salygos gyveti,taupyti,uzsidirbti ir t.t ,bet vistik LABAI NORIME NAMO.

Linkiu, kad noras nepraeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 08 16, 06:14)
Nesusilaikiau.  mirksiukas.gif
gelele26, matyt nebuvai ilgesniam laikui atitrūkus iš LT, kad taip vertini. Išvažiavo žmonės, genami paskolų, kurias pasiėmė nepasvertai, pagal to laikmečio uždarbius, bet neįvertinę, kad darbus (gali būti) ne amžinai su gerais uždarbiais turės ir pan. O grįžti... Nesutikau anei vieno lietuvio emigranto, kuris nenorėtų grįžti į LT. Ir taupo žmonės, ir paskolas atidavinėja, ir ruošiasi grįžti.  bigsmile.gif  wink.gif

Va as cia pirmoji tavo virtualiai sutikta lietuve, kuri jau 10 metu ne Lietuvoj ir nenori lotuliukas.gif Matyt, sukates tokioj aplinkoj, kur zmones dirba nekvalifikuotus darbus, sedi ant pasalpu arba nesugeba pritapti (bent jau ismokti kalba) kitoje salyje. Is mano draugu rato nei vienas nesiruosia gryzti, nekliedi Lietuva, nebuciuoja zemes, gryze aplankyti artimuju. Jusu ziniai, dauguma lietuviu jau susipirke namus cia, pilnai isikure ir net juodziausiam sapne nemato savo ateities Lietuvoje. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Būtų gerai, kad nenukryptumėt nuo temos 4u.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti . Ir darbus turime,ir kalba mokame,ir draugu turime ,atlyginaimai geri, bet vistiek namo traukia,,pritapeliai ,nepritapeliai,cia tas visiskai neturi reiksmes. Visur pritapom, nesam nudos , gyventi cia labai gerai , taciau norime gyventi Tevyneje.
Atsakyti
taupome seimos verslui pradeti 4u.gif
Atsakyti