Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymo režimas

mes tai irgi neturim rezimo.... blush2.gif pati valgau tada kai noriu,ne tada kai man kazkas liepia ,tai ir vaikui vis pasiulau,jei nenori tai nenori,o kai nori pati papraso arba pamato mane valgancia ir ji prisistato.... wub.gif
Atsakyti
Mes griezto rezimo neturime 4u.gif
Atsakyti
Na mes sioki toki turim, ipratimas dar matyt man. Ryte kai atsikelia pieno, apie 10 pieniska kose, veliau pietus apie 2, vakare apie 6 varskes, arba pieniskos koses, ir nakciai pienas. Na dar duodu uzkasti obuoliuko, ar duoniuko kokio, jogurto. smile.gif
Atsakyti
Griežto rėžimo nėra, valgo kada ir visa šeima. Yra tik 1 taisyklė- po nakties ir pietų miegelio- mišinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 10 15, 22:21)
Na mes sioki toki turim, ipratimas dar matyt man. Ryte kai atsikelia pieno, apie 10 pieniska kose, veliau pietus apie 2, vakare apie 6 varskes, arba pieniskos koses, ir nakciai pienas. Na dar duodu uzkasti obuoliuko, ar duoniuko kokio, jogurto.  smile.gif

ir mes valgom panasiom valandom + uzkandziai cool.gif
Atsakyti
mes valgome kazkur kas 3 valandas 4u.gif
Atsakyti
Pusryciai apie 9 val. (blynai, varskeciai, kose, kiausiniai ir pan.)
priespieciai 12 val. (jogurtas, varskes desertas ir pan.)
pietus 15 val. (sriubyte arba antras patiekalas su mesyte)
vakariene 19 val. (panasiai kaip ir pusryciai)
Atsakyti
Neturim rezimo visai, kada visi valgom, tada ir maze, o jei isalksta, pati veda i virtuve.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Mums 13men ir pasiskaicius susimasciau ar mano mazoji ne per mazai valgo... g.gif musu dienos meniu:

10val 150ml misinio
12-13val darzoviene su mesyte(kartais makaronai, varskeciai)
16val miau ar danonki varskyte
23val vel 150ml misinio

na dar tarpuose suvalgo banana ar obuoliuka,sausainiuka koki, grudu kosiu nevalgo nei kasnio jokiu, visokias isbandem ir geria kokius 5 buteliukus arbatos per diena, vakare neina nieko ikist, nebent antra varskyte ar jogurtuka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 04 06, 11:42)
Mums 13men ir pasiskaicius susimasciau ar mano mazoji ne per mazai valgo... g.gif  musu dienos meniu:

10val 150ml misinio
12-13val darzoviene su mesyte(kartais makaronai, varskeciai)
16val miau ar danonki varskyte
23val vel 150ml misinio

Mano akimis irgi mažokai valgo Jūsų panelytė, bet jei svoris auga normaliai ir laiminga sveika ir patenkinta mažoji, tai reiškia užtenka mirksiukas.gif Arbatos daug išgeria, gal jei jos mažiau gertų daugiau valgytų... ax.gif
Atsakyti
maniskei 1m 9men.
10val. 210ml misinuko
12 val. jogurtukas
14.30 mesyte su darzovem, ar zuvyte su ryziais
18 val. jogurtukas
20 val. darzoviene
22.30 210ml misinuko
Atsakyti
Labai griezto rezimo nera
6val misinukas-130ml
9val sumustinukas bulkyte su suriu,ar desryte,10val kose[ryziu,avizine,grikiu,ar makaronu su ryziu dribsniais]
12-15val miegas
15.30val darzoves su mesyte,sriubyte
19.30-20.00val varsketukai,kose lengvesne,blyneliai
23val misinukas 130ml
tarpuose obuoliukas,bananas,varskyte ar jogurtas,ziurint kas namuose yra ax.gif plius jeigu valgo kiti seimos nariai butinai paragauja,apetitu nesiskundziam,plius dau geriam,vandenuko,arbatytes,sulciu naminiu
mums 1.7m,sveriam 13kg,ugis 87cm,vaikscioti pradejom nuo 10men,turim 16 dantuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitule5: 07 balandžio 2011 - 17:19