Nusipirkom el. vafline "cirviniams" blynams. Tik likau nesupratusi, kodel taip ilgai tas blynas kepa, o kad labiau paskrustu tai turbut pusvalandi reiketu kepti. Nezinau, ka daryti, gal nesti atgal i parduotuve?
nesamone, grazinkite, as turejau paprasta keptuve siems blynams, ir tai iskepdavbo per 1,5 min...
QUOTE(Ele @ 2005 02 03, 18:55)
Nusipirkom el. vafline "cirviniams" blynams. Tik likau nesupratusi, kodel taip ilgai tas blynas kepa, o kad labiau paskrustu tai turbut pusvalandi reiketu kepti. Nezinau, ka daryti, gal nesti atgal i parduotuve?
Turbut neaiskios firmos ir pigi vafline.
Mes ir turejome, buvo su mazu galingumu, labai ilgai kepdavo.
Ar ja pakeis? Nezinau, bet bandyti galima, reikia istatymus skaityti apie prekiu grazinima.
Cirviniai blynai iskepa per 1 max.2 min. Kazkas negerai su tavo keptuve. Siulyciau grazinti i parduotuve.
Sveikos,
Turiu el. keptuve cirviniams blynams, bet ji kazkokia nesamone, nekepa man ten blynai. O pas mama yra sena ant dujines vartoma, tai labai liuks kepa. Kur tokia rasti siais laikais? Ar tokiu yra kur? Gal matete?
Turiu el. keptuve cirviniams blynams, bet ji kazkokia nesamone, nekepa man ten blynai. O pas mama yra sena ant dujines vartoma, tai labai liuks kepa. Kur tokia rasti siais laikais? Ar tokiu yra kur? Gal matete?
Gal kokiam turguj buna?
QUOTE(Lotosas @ 2005 02 07, 19:04)
Sveikos,
Jei gerai pamenu, tai kazkur jau buvo tokia temele, pabandyk paieskoti. Ten rase, jog tu keptuviu turguose buna pas baltarusus.

O, tokia keptuve- mano vyro svajone
. Ieskom pirkti lygiai tiek metu, kiek esam vede, ir dar neradom. Panasu, kad nera ir nebuna, nebent is tiesu netycia pas baltarusus turguje...
. O kepu elektrineje, ir visai geri gaunasi, bandyk ant karsciausio rezimo nustatyti.

O aš net nežinojau, kad tokių būna...
Tai jau tikrai reikia ieškoti pas kokius baltarusius ar rusus, prašyt, kad atvežtų...

Oi kokie skanūs blynai toje keptuvėje būdavo pas mamą
Elektrinėje kažkokie ne tokie gaunasi...Norėčiau ir aš tokią senovišką nusipirkt. Bet, kad mama kepdavo ant dujinės viryklės, o pas mane namuose -elektrine. Tai galvoju, turbut ne kas gautusi. O ir paviršių elektrinės turbūt subraižytų. Gal kartais kuri naudojate ir galite paneigti mano baimes?

Elektrinėje kažkokie ne tokie gaunasi...Norėčiau ir aš tokią senovišką nusipirkt. Bet, kad mama kepdavo ant dujinės viryklės, o pas mane namuose -elektrine. Tai galvoju, turbut ne kas gautusi. O ir paviršių elektrinės turbūt subraižytų. Gal kartais kuri naudojate ir galite paneigti mano baimes?