Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

mergaitės, o nusiuntus nuotrauką galima teirautis kainos, nes visgi tai ne konsultacija. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 02 17, 19:19)
mergaitės, o nusiuntus nuotrauką galima teirautis kainos, nes visgi tai ne konsultacija. wink.gif

Žinoma, kad gali, bent jau apytikslią kainą pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 02 17, 19:22)
Žinoma, kad gali, bent jau apytikslią kainą pasakys  4u.gif

Gal žinote iš kur būtų galima gaut Jankūno ir Radzevičiaus el.paštus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 02 17, 19:31)
Gal žinote iš kur būtų galima gaut Jankūno ir Radzevičiaus el.paštus? 4u.gif

jankunas@plastikoschirurgai.lt
http://dariusradzevicius.lt/?page=4 tik nežinau kuriuo čia rašyti, gal pirmoje svetainėje ieškoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 17 vasario 2012 - 19:47
QUOTE(Blogytė @ 2012 02 14, 19:16)
Šįkart slėpiau nuo daug ko  ax.gif
Įdėjau foto kur matosi gumbelis iš priekio, fotkinta iš viršaus į apačią. Žiūrinėjau foto prieš kelias savaites ir pastebėjau, kad matosi. Nes vis dėdavau foto, o tik iš profilio matydavosi, kad kažkas blogai, o dabar pažiūrėkit iš priekio.

Blogyte, sitoj foto matosi gumbelis visu grazumu.Saunu, kad jau ji tau pasalino ir kad jautiesi gera thumbup.gif i.
Man jau 2 men po op.Is tikro esu patenkinta op, jokiu budu nesigailiu, kad tam pasiryzau, nors viskas buvo tikrai sunkiau, nei tikejausi.Tik dar vis bijau dziaugtis, nes komplikacijos gali ir veliau islisti.
Chicstar, nieko nesidaryciau jusu vietoje, nes tik menkas nosies kreivumas jusu groziui absoliuciai nekenkia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 02 17, 20:32)
Blogyte, sitoj foto matosi gumbelis visu grazumu.Saunu, kad jau ji tau pasalino ir kad jautiesi gera  thumbup.gif i.
Man jau 2 men po op.Is tikro esu patenkinta op, jokiu budu nesigailiu, kad tam pasiryzau, nors viskas buvo tikrai sunkiau, nei tikejausi.Tik dar vis bijau dziaugtis, nes komplikacijos gali ir veliau islisti.
Chicstar, nieko nesidaryciau  jusu vietoje, nes tik menkas nosies  kreivumas jusu groziui absoliuciai nekenkia smile.gif .

Vis bandžiau parodyti koks tas gumbelis ir tik po tiek laiko bežiūrint nuotraukas pamačiau jį visu gražumu.
Gal kada nuotraukyčių įkelsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 02 17, 21:44)
Vis bandžiau parodyti koks tas gumbelis ir tik po tiek laiko bežiūrint nuotraukas pamačiau jį visu gražumu.
Gal kada nuotraukyčių įkelsi?   ax.gif

idesiu butinai tik reik va nusifotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 17 vasario 2012 - 21:00
Sigitara, o tu pas ką dareis ir ką tiksliai keitei? smile.gif Atsiprašau jei kartojuos, nes nesu paskaičiusi visų temų 4u.gif
Blogyte ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 02 17, 22:20)
Sigitara, o tu pas ką dareis ir ką tiksliai keitei? smile.gif  Atsiprašau jei kartojuos, nes nesu paskaičiusi visų temų  4u.gif
Blogyte ačiū 4u.gif

Dariausi pas VK.Tvarke kreiva pertvara, nosi siek tiek trumpino, kilstelejo galiuka,kuprele, kuri buvo matoma tik tam tikru kampu taip pat panaikino. smile.gif Zmones, kurie nezino, jog dariausi, arba nieko nesako, arba nepastebi kad as po op.Vadinasi, op atlikta gerai, t.y.lyg ir pagrazejau, bet nesupranta kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2012 02 15, 23:54)
Sveikos merginos 4u.gif  kaip senai cia besilankiau simtas metu smile.gif))) na mano nosytei po 2menesiuku bus metai, o as nei vienai apziurai nebuvau nuvykus pas gydytoja  doh.gif  niekaip negryztu i Lt, iskart po operacijos kaip isvaziavau ir dar nebuvau gryzus.. Pasidalinsiu ispudziais:  del operacijos esu patenkinta 90% smile.gif)) manau tai daug...  smile.gif Pagaliau issilaisvinau nuo komplekso del ilgos nosies smile.gif) visiskai pakeiciau sukuosena ir net nebepagalvoju kaip atrodo nosyte is sono, jauciuosi gerai smile.gif Aisku galetu but ir geriau smile.gif nes gavosi truputi platoka is priekio, bet ir pries buvo galinga  biggrin.gif  imesiu kada nuotraukytes. Siaip viskas manau sugijo gerai, tik yra vienas trukumas tarp akiu tame ausktyje jauciasi idubimas kaule kaip butu nuskelta dalis kaulo ir taip nelygiai.. Plika akim to nesimato bet jauciasi kai brauki per nosyte.. Kai grysiu namo, eisiu pas S.V paklaust kas cia galetu but, ir as imanoma patvarkyt..Tai netrukdo bet vistiek ramiau butu jei to nebutu.. Kartais pagalvoju apie antra jei noreciau tai tik siaurint, ir priekio..

labas brunete,man taip pat tas idubima yra kaiciupineji,braukai per kaula g.gif
Atsakyti
greit pabandysiu ir as atsiust jum savo "grazia" nosyte. doh.gif bet po menesiuko turetu pavykt eit konsultacijai, tikiuosi ir viska pakeist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chicstar @ 2012 02 15, 11:38)
Merginos, as turbut nedarysiu op. pasiskaiciau visokiose forumuose apie implantus...labai didele rizika...bijau rezulato kuris gali but bet koks, cia kaip loterija.o is sonkaulio tikrai nenoriu pjaut kremzliu...busiu kaip frankensteinas visa perpjauta persiuta...tegul lieka kaip yra. teks kazkaip pamirst visiems laikaims apie grazia nosyte... verysad.gif

Mano manymu pats geriausias sprendimas! drinks_cheers.gif Vienbalsiai nusprendem kad jums nereikia nieko operuoti biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti