Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

QUOTE(buenita87 @ 2011 12 21, 10:00)
Sveikos merginos smile.gif kazkaip senai galvoju apie nosytes pagrazinima smile.gif norejau pasiteirauti ar kas pas Vitku daretes? kokie atsiliepimai? Kazkaip esu isitikinusi kad jis geriausias LT, bet gal klystu? ax.gif

Yra mergaiciu kurios daresi pas vitku. Bet jei paskaitytum daugiau, tai pamatytum kad daug priklauso ne nuo chirurgo, bet ir nuo organizmo. Aisku, nuo chirurgo irgi priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2011 12 21, 16:04)
Yra mergaiciu kurios daresi pas vitku. Bet jei paskaitytum daugiau, tai pamatytum kad daug priklauso ne nuo chirurgo, bet ir nuo organizmo. Aisku, nuo chirurgo irgi priklauso.

Chirurgai norėtų, kad taip manytume - kad daug kas priklauso tiesiog ne nuo jų, o nuo aukštesnės, niekam nepavaldžios, jėgos biggrin.gif. Ir kai tik po operacijos išlenda kokie nors defektai, iš karto juos chirurgai mėgsta nurašyti paciento organizmui. O dažniausiai tai tik jų pačių neprofesionaliai atliktas darbas. Teko kalbėti su vienu rekonstrukcinės plastikos chirurgu, tai jis pats pripažino, kad tai, ką jis matė stažuodamasis pas garsius užsienio chirurgus, ir tai, ką mato pas mus - skiriasi kaip diena ir naktis verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2011 12 22, 08:12)
Teko kalbėti su vienu rekonstrukcinės plastikos chirurgu, tai jis pats pripažino, kad tai, ką jis matė stažuodamasis pas garsius užsienio chirurgus, ir tai, ką mato pas mus - skiriasi kaip diena ir naktis  verysad.gif.

As sita nuomone apie organizmo reakcija i op susidariau butent siame foruke smile.gif

Bet is tiesu kone kas antra jav izymybe pasidariusi po nauja nosi, ar tik siek tiek pasitobulinusi. Jos juk (izymybes) negali rizikuoti ir galvoti kad op pavyks tik 30% ar panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2011 12 22, 10:56)
As sita nuomone apie organizmo reakcija i op susidariau butent siame foruke smile.gif

Bet is tiesu kone kas antra jav izymybe pasidariusi po nauja nosi, ar tik siek tiek pasitobulinusi. Jos juk (izymybes) negali rizikuoti ir galvoti kad op pavyks tik 30% ar panasiai...

Pas įžimybes taip pat labai dažnai pasitaiko klaidų ir jos darosi ne po vieną op, kad nosis atrodytų gerai smile.gif taip kad niekas neapsaugotas nuo klaidų doh.gif
Kažkada viena mergaitė buvo įdėjusi foto nepavykusių op holivudo žvaigždžių, tai žinokit tikrai verkti norėjosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 22 gruodžio 2011 - 11:32
As vat skaitau skaitau tas senas temas, kaip tik po op yra DolceVita, Deser ir dar kai kurios. Skundziasi guziukais, mazgiukais viduje.

Bet vis tiek labai labai noriu operacijos. Ne tas zodis kaip noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2011 12 22, 18:02)
As vat skaitau skaitau tas senas temas, kaip tik po op yra DolceVita, Deser ir dar kai kurios. Skundziasi guziukais, mazgiukais viduje.

Bet vis tiek labai labai noriu operacijos. Ne tas zodis kaip noriu smile.gif

Labai gerai isivaizduoju ta nora biggrin.gif Mane pacia ka tik jis baige kankinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 12 22, 16:09)
Labai gerai isivaizduoju ta nora  biggrin.gif Mane pacia ka tik jis baige kankinti smile.gif

Kaip tik paziurejau nuotraukas. Nu baisiai is pradziu atrodo. Geriau butu savaite vaikams nesirodyti smile.gif ir vyrui (mano atveju).
Papildyta:
Beje, dar prisiminiau is senesniu temu kur skaiciau. Daug kam sakydavo gimines ir artimieji: visai sukudai, tik nosis liko. Dabar nebesako taip?

Mano drauges tevas sako: pirma pro duris ilenda nosis, o paskui tik V.

Mano mama sako - kol papai daugiau atsikise, tol nera gerai. Bet ji ne apie nosi kalba. Jai mano nosis normali. Nenoriu jai net uzsiminti apie op. Nes galvos kad visai durna esu.
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2011 12 22, 18:21)
Kaip tik paziurejau nuotraukas. Nu baisiai is pradziu atrodo. Geriau butu savaite vaikams nesirodyti smile.gif ir vyrui (mano atveju).
Papildyta:
Beje, dar prisiminiau is senesniu temu kur skaiciau. Daug kam sakydavo gimines ir artimieji: visai sukudai, tik nosis liko. Dabar nebesako taip?

Mano mama sako - kol papai daugiau atsikise, tol nera gerai. Bet ji ne apie nosi kalba. Jai mano nosis normali. Nenoriu jai net uzsiminti apie op. Nes galvos kad visai durna esu.

Tikrai, vaikam lab baisu buvo doh.gif mazoji (jai beveik 7) apsiverke.Mano vyras irgi verke, nes gaila manes buvo.

Tevams pasakyti si sprendima nebuvo lengva.is pradziu sakiau, kad tik pertvara atitaisys.po kiek laiko, kad nosies galiuka kilstels i virsu prie to paties.O jau kai visas ivyko, pasakiau, kad ir smakra koregavo.Is tecio akiu maciau, kad mane durna blondine palaike blink.gif .Bet jau komentuoti ir bartis nebuvo kada.
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2011 12 22, 17:21)
Papildyta:

Dabar klausia ar neturiu problemų su mityba, tai ramiai atsakau, kad tikrai anoreksija nesergu biggrin.gif nežinau kodėl taip atrodo, nes svoris tai tas pats +- pora kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 22 gruodžio 2011 - 18:27
QUOTE(Blogytė @ 2011 12 22, 17:27)
Dabar klausia ar neturiu problemų su mityba, tai ramiai atsakau, kad tikrai anoreksija nesergu  biggrin.gif nežinau kodėl taip atrodo, nes svoris tai tas pats +- pora kg  g.gif

smile.gif

mat kai nosis nebekliuva, nebeaisku prie ko prikibti smile.gif
Atsakyti
Sveikinu mergaites, jus su sventemis! Ir linkiu svajoniu issipildymo
Atsakyti
Ir tave su sventem, Ema, ex pugute!!! smile.gif
Atsakyti