Sveikos merginos

,
bandau grizti i gyvenima po op.Viskas praejo gan gerai, neskaitant to, kad as, pasirodo, esu be galo tinstantis zmogus

.Mano vyras, pamates mane atvezta i palata, apsiverke, nors nera is jautruoliu.atsigaudinejau po op gal ilgai, negalvojau, kad narkoze taip veikia, mane tik vakar namo paleido, o siaip paleidzia kita diena po op.stai tik siandien pradejau po trupuciuka jungtis i buiti.gerai, kad turiu netoli gyvenancius tevus, jie vaikus priziurejo-tam jegu nebuciau turejusi.Mano dukros apsiverke taip pat mane pamaciusios
....istinau ypatingai dar ir todel, kad man patrumpino tuo paciu ir smakra.bet galiu drasiai sakyti-zinojau kam esu pasiryzusi, ir, nors dabar jauciuosi sunkiai, nieko nesigailiu.Jei ne tas mano smakras, jausciausi isvis gerai, nes jis pas mane subintuotas, trugdo man valgyti ir t.t..o nosis iskart matosi , kad sutrumpejo

.Personalas visas klinikos irgi vertas pagyru-ir daktaras, ir anestiozologe, ir sesutes, vis uzeidinejo, klausinejo apie savijauta, dare viska, kad jausciausi kuo geriau.tai tokie mano pirmi ispudziai, prasom klausti kas kam idomu
Sigitara, o kaip tau patrumpino smakra ten pati kaula nuskele ar kaip?, pasakok nes zinau kad deda implanta i smakra kad ji pailginti ir kad atsirastu forma jeipas ka smakras labai mazas, o kaip ji patrumpino. Greito ir lengvo tau gijimo