Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 12 07, 13:32)
mama-Ingrida, labai gražu  wub.gif
tik ant vainiko man norisi "sniego" ax.gif baltumo

Aciu smile.gif Bandysim taisyti padeti su vainiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2012 12 06, 16:23)
Matau šalia žvakės karštų klijų pistoletą tai greičiausiai su klijais.  smile.gif

drinks_cheers.gif Tikskiai, net nepastebejau...

Gal kam pravers. Labai paprasta ir nuostabiai atrodo.

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 07 gruodžio 2012 - 14:03
QUOTE(Myliukas` @ 2012 12 07, 12:59)
Sveikos  smile.gif Gal žinote,kokios šiais metais dominuojančios spalvos namų puošyboje ir eglutės žaisliukų?Niekur nerandu.Ačiū iš anksto  4u.gif

http://www.moteris.l...t.d?id=60046933
Atsakyti
Reikia patarimo iš šalies biggrin.gif Jau turiu dovanas, supakuotos, stovi darbe didelės dėžės bigsmile.gif Kilo klausimas - šį savaitgalį puošime namie dirbtinę eglę (gyvą kieme statysime kitą savaitgalį. Ar nebūtų craizy dovanas dėti po eglute likus dviem savaitėm iki Kalėdų (vaikų nėra smile.gif ). Ar geriau pasandeliuoti jas darbe? Nes mažyte namie kur paslėpčiau, o dideles - nelabai kur smile.gif) Ačiū už nuomones!
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2012 12 07, 15:23)
https://fbcdn-sphoto...191223826_n.jpg
mano namuciai, kolkas taip, ko turksta, kas blogai, laukiu kritikos:))))

Viskas cia gerai smile.gif. Jeigu as pati tai daryciau, tai nebedeciau rozines spalvos, nes ir taip jau nemazai ju. Bet siaip, nera blogai ir ji wink.gif.

QUOTE(vikutuke @ 2012 12 07, 15:49)
Labukas, dabar aišku gausiu į skūrą kad nepavartau visos temos. Bet gal netyčia visgi kokia nors mergaitė susimildama pasakys kokiu būdu gaminami burbulai iš siūlu,kuriais reikia apvynioti balioną, nes jau gal dešimt jų sugadinau , šnipštas gavosi, subliukšta kartu su mano siūlais. Gal ne lipalą reikia naudoti? Ir dar ne į temą - kokiais klijais naudojates, kai darot visokius advento ar kalėdinius vainikus? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Arba jus nepalaukiat kol sudziusta klijai, arba per mazai siulu apvyniojate. Nors, dar gali buti, kad taupote klijus biggrin.gif .

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 12 07, 17:17)
Reikia patarimo iš šalies  biggrin.gif Jau turiu dovanas, supakuotos, stovi darbe didelės dėžės  bigsmile.gif Kilo klausimas - šį savaitgalį puošime namie dirbtinę eglę (gyvą kieme statysime kitą savaitgalį. Ar nebūtų craizy dovanas dėti po eglute likus dviem savaitėm iki Kalėdų (vaikų nėra smile.gif ). Ar geriau pasandeliuoti jas darbe? Nes mažyte namie kur paslėpčiau, o dideles - nelabai kur smile.gif) Ačiū už nuomones!

Anglijoj tai taip ir daro (kiek zinau ir ne tik Anglijoj), tai kodel negalit ta daryt ir Lietuvoj smile.gif. Kai yra vaikai, tai sventas reikalas - sulaukt kaledu senio, bet kol ju nera, tai dovanos labai puosia eglute. Svarbu atsispirti ju ispakavimui biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 12 16, 15:14)
Galite uzeiti i puslapi http://www.gami.lt/c...aledines-idejos cia rasite visokiu ideju kaip galite papuosti savo namus ir pan.

Labai gera nuoroda, ypac, kai norisi kazka parodyti ir maziukui, pagaminti kartu, kad pajustu Kaledu dvasia bigsmile.gif

QUOTE(Vedda @ 2012 12 02, 14:38)
Mano vakar darytas Advento vainikas  ax.gif

Labai grazu, komplimentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 12 02, 14:38)
Mano vakar darytas Advento vainikas  ax.gif
http://s41.radikal.r...22ae7b0421c.jpg

vau 4u.gif o kur jūs konkorėžių gaubat tokiu metu, perkat?ar vasarą renkatės?smile.gif
Atsakyti
Uz komplimenta aciu 4u.gif
kankorezius rinkau pries savaite, dar sniego nebuvo...buvo jie slapi ir juodi, susitrauke. Paskleidziau vonioje ant grindu (pas mus jos sildomos) tai per tris dienas issdziuvo ir issiskleide net i kita puse kai kurie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 gruodžio 2012 - 18:37
Man irgi labai patiko Micytės Advento vainikas. Labai dailiai padaryta! 4u.gif
Atsakyti
radau neblogą dekoracija, bet iš kur imti to sniegelio? bandyčiau polistirolą tarkuoti, bet baisiai elektrinasi jis.. Gal turite minčių? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Cia ne cukraus pudra,man kazkaip panasiai atrodo. g.gif
Atsakyti
As siandien ir bandziau puost namus.
user posted image
Atsakyti