Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

Sveikos super mamytės, ir aš prisidėsiu bei pasidalinsiu keliom rastom įdėjom internete. Pripažinsiu nei vieno dalyko dar čia neesu bandžiusi, bet manau šiais metais bus proga pabandyti thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Nieko čia jau tokio labai ale 'įpatingo' tačiau paprasta, jauku bei gražu clap.gif newyear.gif
Atsakyti
Tas vainikas is kaspinu labai smagiai ziurisi thumbup.gif " uzsiseivinau " ideja biggrin.gif
Atsakyti
O as ta nameli ant lango siemet pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai tie nameliai verčia susimąstyt g.gif
Esu sugalvojus iš kaštonų kai ką padaryti, bet kaip man jų prisirinkt? Jei turėčiau vaikučių, tai su jais nueičiau, o dabar pagalvos kaimynai, kad suvaikėjau (visi tuos kaštonus į šiukšlių krūvą šluoja) doh.gif o man taip norisi tų kaštonų... beje, gal kas idėjų su kaštonais turite?
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 09 18, 08:54)
Esu sugalvojus iš kaštonų kai ką padaryti, bet kaip man jų prisirinkt? Jei turėčiau vaikučių, tai su jais nueičiau, o dabar pagalvos kaimynai, kad suvaikėjau (visi tuos kaštonus į šiukšlių krūvą šluoja) doh.gif  o man taip norisi tų kaštonų... beje, gal kas idėjų su kaštonais turite?

Nueinate ir prisirenkate.Kiekvienas apie kita galvoja pagal save.Nematau jokio cia suvaikejimo.
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 09 18, 09:54)
Esu sugalvojus iš kaštonų kai ką padaryti, bet kaip man jų prisirinkt? Jei turėčiau vaikučių, tai su jais nueičiau, o dabar pagalvos kaimynai, kad suvaikėjau (visi tuos kaštonus į šiukšlių krūvą šluoja) doh.gif  o man taip norisi tų kaštonų... beje, gal kas idėjų su kaštonais turite?

As taip pat manau, nueikite ir prisirinkite, o po to nudziuginsite mus savo kurinio foto rolleyes.gif
Atsakyti

esu darius egle is kastonu mirksiukas.gif
ir siaip kitokias darytas egles jais dekoravus -vienas is pvz mano kazkada darytu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 rugsėjo 2013 - 10:54

as tai nesuku galvos, noriu ir renku kastonus, kankorezius, ar spalvotus lapus irnesakyk.gif tik siemet ju niekur nerandu, turbut vaikai surenka, nes buvau prie keliu kastonu medziu o kastono nei vieno biggrin.gif

cia kaip suprantu kastonu medis nudazytas auksu g.gif

user posted image
Atsakyti
gryna kastonine atradau dar savo daryta -ale labai labai labai senai biggrin.gif
user posted image

ir dar viena -cia mazyte buvo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O aš šiandien išsitraukiau iš rankinuko vaiko primėtytų gilių biggrin.gif ir lengviau pasidarė, ir pagalvojau, kad galiu juos kažkaip panaudot bigsmile.gif tik va nežinau, kokiais dažais juos nudažyt g.gif ar tiktų kokie akriliniai? reikia dekoro temoj paklausti. Sidabrinės gilės ant eglutės gal puikus žaisliukas būtų g.gif
Atsakyti
as skiau kita savaite su vaikais jau irgi parka sturmuosim, bet si kart ieksosim tik konkoreziu ir kastonu, nes kiek maciau jau kastonu lapai nugelte, tai jau ir jie turetu buti nukrite, nes pernai veliau isssiruosem ne ieno kastono nreadom jau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ankstesniais metais labai gyva buvo diskusija "Puošiame namus Kalėdoms". Puošdama namus, pakuodama dovanas ir pan. pasinaudojau daugybe šaunių idėjų, rastų būtent čia. Perskaičiau visas ankstesnes temas. Manau, kad vėl reiktų atgaivinti temą ir siūlyti idėjas, kelti nuorodas, o artėjant pačioms Kalėdoms rodyti ir savo darbelius bei pasidalinti realiomis idėjomis smile.gif .
Atsakyti