Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 23:08)
mano vyrui patinka viskas, kas patinka man  wub.gif
bet jei tas daiktas kainuoja pigiau, tai jam tik geriau  lotuliukas.gif

Nuotraukos man silciausiausios asmenines, noreciau kazko tokio ant savo sienos miegamajam:
(dedu nuorodas blush2.gif )
http://i1114.photobu...4_376131743.jpg

http://i1114.photobu...alt7yo1_500.jpg

http://i1114.photobu...0cymwo1_500.jpg

http://i1114.photobu...09_9201937e.jpg

http://i1114.photobu...adf5go1_500.jpg

http://i1114.photobu...cr2gxo1_500.jpg

http://i1114.photobu...21xm5o1_500.jpg
Papildyta:

Visai idomiai kazka uzrasyt ant veidrodzio su lupdaziu, miegamajam ar hole ax.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 16 gruodžio 2011 - 09:01
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 09:10)
Nuotraukos man silciausiausios asmenines, noreciau kazko tokio ant savo sienos miegamajam:

mastau.gif swoon.gif
mes į bilijardinę ir pirtį panašius darėm,ar čia tu tokia erotiška? bigsmile.gif

jei ne tu tai,ko savo foto nepasidarai?Nenorėčiau,kad mano vyras seilėtūsi į svetimus nėrinius schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 16 gruodžio 2011 - 09:34
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 16, 10:32)
mastau.gif  swoon.gif
mes į bilijardinę ir pirtį panašius darėm,ar čia tu tokia erotiška? bigsmile.gif

jei ne tu tai,ko savo foto nepasidarai?Nenorėčiau,kad mano vyras seilėtūsi į svetimus nėrinius schmoll.gif

Taigi idejau pavyzdzius, kokiu noriu savo prisidaryt foto i miegamaji tongue.gif
Cia aisku ne as, negi deciau cia savo foto tokias lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nepyk, bet ne tavo miegamajam tokios foto...
Tokias isivaizduoju tik moderniam interjere.
Rask nors viena klasikini miegamaji su tokiom nuotraukom, bent jau as kol kas nemaciau tokiu g.gif
tavo miegamajam tiktu sephia (ruda-balta) nuotraukos, ir labai romantiskos, subtiliai erotiskos foto, bet ne virs lovos o salia jos, ant spintutes, dailiame remelyje.

Nors rasau rasau ir galvoju...ogal klystu g.gif
Gal atsiras fotografas (pvz as ax.gif ) kuris padarys tokias nuotraukas, kurias galesi drasiai didint ir kabint virs lovos.

p.s. jei apsispresit su savo brangiausiu - duok zinot, man reikia praktikos, nes kol kas niekas erotiniam aktui nepasiraso, kol esu pradedanti fotografe - viskas nemokama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 16, 11:39)
nepyk, bet ne tavo miegamajam tokios foto...
Tokias isivaizduoju tik moderniam interjere.
Rask nors viena klasikini miegamaji su tokiom nuotraukom, bent jau as kol kas nemaciau tokiu  g.gif
tavo miegamajam tiktu sephia (ruda-balta) nuotraukos, ir labai romantiskos, subtiliai erotiskos foto, bet ne virs lovos o salia jos, ant spintutes, dailiame remelyje.

Nors rasau rasau ir galvoju...ogal klystu  g.gif
Gal atsiras fotografas (pvz as  ax.gif ) kuris padarys tokias nuotraukas, kurias galesi drasiai didint ir kabint virs lovos.

p.s. jei apsispresit su savo brangiausiu - duok zinot, man reikia praktikos, nes kol kas niekas erotiniam aktui nepasiraso, kol esu pradedanti fotografe - viskas nemokama  ax.gif

Tai ruda/balta ir galvoju, kabinciau iejus ant sienos po kaire, kad niekam i akis nekristu.
Jo, reiks MB pasakyt, kad tokia fotosesija apturesim, o fotkins Sandra biggrin.gif .
O kai man reiks praktikos ateity, atvaziuosiu taves su vyru fotkint bigsmile.gif biggrin.gif
Imesk tu kokiu pavyzdziu, ka isivaizduoji. Gal dar kas turi ideju bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kokio faino satino Kalvariju g. audiniu parduotuveje nusipirkau wub.gif wub.gif
Kaina 16 Lt/m, plotis 2.20 m. Jau atidaviau siuvejai pataliukus siuti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 23:08)

ale nu ot laiminga motera.. bigsmile.gif wub.gif kad man taip... MB kaip ožys, rodau viena, o jis jau purto galvą ir pirštu rodo į kitą... doh.gif biggrin.gif gaunasi kova... box.gif , bet laimiu beveik visada aš... blush2.gif Nu gi neprieštarautų, kiek nervų sutaupytume... biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 11:11)
Taigi idejau pavyzdzius, kokiu noriu savo prisidaryt foto i miegamaji tongue.gif
Cia aisku ne as, negi deciau cia savo foto tokias lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuotraukos gražios, tačiau mano kuklia nuomone, tokios nelabai tinka rimto klasikinio stiliaus miegamajame.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 gruodžio 2011 - 10:48
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 16, 11:46)
nuotraukos gražios, tačiau mano kuklia nuomone, tokios nelabai tinka rimto klasikinio stiliaus miegamajame..  ax.gif

Tai kokios tinka, kad butu erotiskos ir nenuobodzios? Prasom kokiu minciu i eteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 12 16, 11:45)
Merginos, kokio faino satino Kalvariju g. audiniu parduotuveje nusipirkau  wub.gif  wub.gif
Kaina 16 Lt/m, plotis 2.20 m. Jau atidaviau siuvejai pataliukus siuti  smile.gif
user posted image

Grazu, dvelkia romantika, ramybe. (mano charakteriui netiktu, bet vat i vaiko kambari butu nuostabus variantas wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 12:55)
Tai kokios tinka, kad butu erotiskos ir nenuobodzios? Prasom kokiu minciu i eteri  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmiausia tai Rytine kava gauni dideeeeeeliiiiii pliusa uz drasa rodant tokia intymia vieta, kaip miegamaji, ir dar viena pliusa uz nebijojima nuomoniu, tiek apie miegamaji, tiek apie tavo mylimas "gelytes", tiek apie WC.
Kaip cia kazkas rase, musiau mazochiste busi, bet man rodos, kad per tokias karstas diskusija ir gims tiesa tau paciai, ji bus tavo tiesa, o tas kas daugiau ar maziau pasisake, duos tau kazkokiu minciu, ideju... Ir turesi savo nuostabius namus... wub.gif

Del paveikslo virs lovos, tai jie grazus, bet tau reikia kazko klasikinio, o ne modernaus, isivaizduoju tave su suknele iki zemes, papusta, didele iskirpte, skeciu, skrybelaite(na, tu laiku poniute), subtiliai , kuria vieta apsinuoginusia pvz...
Pamastyk apie tai, kad i kambari gali uzeiti zmogus, kuriam nelabai nuoga noretum rodytis, o subtiliai, butu nieko tokio....baisaus...
O visiskai erotine fotosesija butinai pasidaryk, jei mastai apie tai, bet laikyk kur nors saugiai pasidejus, graziai apipavidalinus, bet ne kiekvieno akims...

P>S.
Na, zinokit brestu minciai ikelti savo svetaine cia jums, kad kokiu minciu del apstatymo issakytumet... Ar galiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 16 gruodžio 2011 - 11:14
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 16, 11:55)
Tai kokios tinka, kad butu erotiskos ir nenuobodzios? Prasom kokiu minciu i eteri  biggrin.gif

deja, erotiškos nuotraukos apskritai šiam stiliui netinka... ax.gif na nebent būtų galima kabinti kokias sendintas nuotraukas su klasikinio stiliaus rėmeliais, tik labiau romantiškas, bet ne erotiškas.. rolleyes.gif

Labiausiai tinka paveikslai...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 22:08)
bet jei tas daiktas kainuoja pigiau, tai jam tik geriau  lotuliukas.gif

deja, dabar jau netinka mano miegamajam toks paveikslas, nes tapetai jau ir taip margi.
O siandien paveikslus beziurinedama radau paveiksla ale napoleonas ant zirgo, tai sakau saviskiui: pakabinam tavo darbo kabinete, usus uzmasuosim ir galesim isivaizduot, kad tai tu ant zirgo joji  lotuliukas.gif
cia ale kaip sopranas, jei kas matet ta serialo vieta  lotuliukas.gif
Papildyta:
labai dailu viskas, taciaus asmeniskai as neisivaizduoju sventinios stalo be staltieses  wub.gif
pas mus ir paprasta diena staltiese patiesta visada, gal del to jaip ipratom  g.gif

merginos cia ne sventine vakariene, cia tik eiline sestadienio vakariene su draugais ! buvau istraukusi staltiese bet stalas man pasirode per daug puosnus ,o norejau kad butu paprasta ir naturalu!
ir dar noreciau prideti savo komentara ritinei kavai;kuri vargsta su interjeru. kas del miegamojo ,tavo pagrindiniai kambario dalykai nesirisa tarpusavyje todel ir nera tos issvajotos zurnalu paveiksliuku harmonijos! Baldai ,grindys,sienos,lovos uztiesalas ir uzuolaida tarpusavyje nesiderina,dabar ka be pakabinsi virs lovos doh.gif situacijos nebepakeisi.gal patarimas butu tik toks tiesiog ateiciai buk atidesne kai ziuri paveiksliukus zurnaluose, atkreip demesi i visuma i visas detales,sienu spalva ,grindu danga kodkios medziagos,is kokio konteksto ar stiliaus tie daiktai. Nebuk kaip maza megyte kuri pamato blizguti ir saukia ir as tokio noriu 4u.gif !!!
Atsakyti