Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 15, 00:45)

Masciau, gal pakabint ant duru, bet ar as girdesiu kai kals kas nors, pvz 2aukste sededama... g.gif
Pagalvojau, gal del grozio imt pakabint? g.gif

Gal ir negirdėsi,bet žinosi,kad kažkas yra mielo ir gražaus. Gal kitas nė nesupras kas čia.
Kaip ir tapetai kainuojantys pasakiškus pinigus,juk čekio nepakabinsi šalia. Nors yra tokių kur laukia kad kas ateitų,''įvertintų'' juk reikia kažkaip savo vertę pakelt biggrin.gif jei kitokių būdų neranda. Arba lauko šviestuvai,juk lauke kiaurą parą nesėdim,o jie vistiek šviečia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 12 15, 12:06)
Gal ir negirdėsi,bet žinosi,kad kažkas yra mielo ir gražaus. Gal kitas nė nesupras kas čia.
Kaip ir tapetai kainuojantys pasakiškus pinigus,juk čekio nepakabinsi šalia. Nors yra tokių kur laukia kad kas ateitų,''įvertintų'' juk reikia kažkaip savo vertę pakelt biggrin.gif jei kitokių būdų neranda.  Arba lauko šviestuvai,juk lauke kiaurą parą nesėdim,o jie vistiek šviečia mirksiukas.gif

na del lauko sviestuvu tai nesutikciau, kad tai rodymasis ar kazkoks pasiputimas.
Atsiradus LED technologijai ir sumazejus el. sanaudoms jau kiekvienas isgali apsvietima lauke ijunges laikyt visa nakti.
Mes dabar namo fasada tvarkom, tai numerio apsvietimas degs istisa nakti, idesiu 4W led lemputes ir lai sviecia istisai.
Tiesa, visas naktinis namo apsvietimas bus sujungtas su "foto akim" t.y. priklausomai nuo to kada sutemo, tada ir isijungs.
Atsakyti
mamaSandra, labai pritariu del lauko apsvietimo 4u.gif .
MB irgi privedziojo kabeliu visuose galuose, mol nezinia kur kada prireiks.
Pas mane uz tvoros vandens parko medziai su apsvietimu nuo zemes - kai sutemsta, atrodo fantastiskai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 15, 01:02)

Tada foto gal ant drobes g.gif .
O apie kokio lygio ta erotini galvojei? Mestelk koki pvz. As tai savo foto kokiu kazkada zadu pasikabint, bet ne kokiu ten poslu, o tiesiog nekasdieniniu. Su malonumu noreciau kokiu blush2.gif ... su MB, bet kad MB pasirasytu kokiai rimtai tokia fotosesijai, tai zeme turetu turbut apsiverst lotuliukas.gif

COBRE, viskas aisku, bus virs kluziko paveiksliukai, kol kas linkstu prie mazu sudetu i eile, bet cia jau kai kas kris i aki, tada pirksiu. Gerai kad ir nekabinau lentyneles, nes vis kirbejo mintis, kad dar nereikia skubet.
Tos miegamojo veidrodzio medines raides priklauso stovet ant tos lentyneles kur rodziau, tai gal virs miegamojo lovos pakabint laikinai, kol kazka sugalvosiu su paveikslu kokiu ax.gif .
Papildyta:

dziaugiuosi, kad teiingai apsisprendei del lentyneles 4u.gif
o paveiksla mazdaug toki isivaizdavau

http://www.ebay.de/i...=item3a6c884dea

aisuku cia reikia ieskoti tol kol patiks, bet tematika mazdaug tokia ax.gif
paskui persigalvojau, bet dabar ir vel noreciau blush2.gif

zinai, cia buna gyvenimo tarpsniu fix idejos, dar kazkada buvau sumascius, kad noreciau veidrodiniu lubu miegamajame, bet tada buvau jauna labai, netekejus.
Dabar kazi kaip nubudus i save veizociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodos apie tai dar niekad nekalbejom, bet man jau senokai sis reikalas reikalas ramybes neduoda ir vis dar neissprestas.
Kokius skambucius (vidaus) renkates ar issirinkot? Ilgai ir nuobodziai ieskau padoriai atrodancio skambucio, bet rezultatas kol kas nedziugina. Laukui dar yra pasirinkimas, bet vidaus - labai varganas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 gruodžio 2011 - 13:02
QUOTE(vida777 @ 2011 12 15, 14:01)
Rodos apie tai dar niekad nekalbejom, bet man jau senokai sis reikalas reikalas ramybes neduoda ir vis dar neissprestas.
Kokius skambucius (vidaus) renkates ar issirinkot? Ilgai ir nuobodziai ieskau padoriai atrodancio skambucio, bet rezultatas kol kas nedziugina. Laukui dar yra pasirinkimas, bet vidaus - labai varganas.

Vida, nesupratau apie kokius skambucius klausi?
ir kokie tie skambuciai vidaus? paskambinti is kambario A kambariui B?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 15, 13:01)

O kokie dar būna vidaus skambučiai? g.gif Mes kol kas be skambučio, tai nesukau dėl to galvos, bet teks..
MamaSandra minėta lauko durų puošmena ir man labai patinka, tik durys pas mus šarvuotos įstatytos, tai tikriausiai jokios dekoracijos nesižiūrės ant metalo?
Papildyta:
QUOTE(Kristaline @ 2011 12 14, 13:51)
Renkuosi kitai voniai plyteles, tai todėl klausiu, kad išgauti kuo geresnį variantą, nes man vėl baisiai norisi derinti skirtingas kolekcijas, bet abejoju ar apskritai įmanoma gerai suderinti  g.gif
Dabar svarstau variantą DK Travertino, ir prie jų grindų kitokių nei iš tos pačios kolekcijos neįsivaizduoju. Kitas variantas mano rodytos Ispaniškos Mapisa kolekcijos plytelės, tiesa, nepamenu ar išvis ten buvo grindinės pritaikytos tam stende, ir kaip jas pritaikyti, nes sienų raštas labai neryškus ir subtilus, tai jei dėti, kad ir neįkyrų raštą ant grindų, tai turbūt nelabai, dėti ryškų dar labiau negerai, nes nesimatys sienų ir bus marmalienė, tai lieka tik vienspalvės grindų plytelės? Šachmatiniu principu (pvz, balkšvų ir šv. rudų plytelių) išdėstyta kombinacija irgi netiktų? O gal tiktų, jei spalvas atitaikyt?

Na, nepatingėkit nors kelis sakinius dėl plytelių derinimo, a? ax.gif
Gal kokių minčių turit, ar straipsnį protingą kur matėt, skaitėt ta tema?
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 17:15)
Del kiekvieno mazmozio tikrai neklausiu. Del kilimo miegamajam paklausiau, nes MB sako, oi oi netinka, nu galvoju negi jau taip netinka blink.gif  g.gif ?
...

O aš tokios pat nuomonės, kaip tavo vyras, bet pasirodo iš visų čia pasisakiusių tik man jis užkliuvo, tai nenorėjau nieko rašyt smile.gif. Visa kita daugiau mažiau normaliai atrodo, nu kojinės kiek keistai, bet savotiškai įdomiai. Kiek teko matyt, tai jos ar prie židinio ar kojūgaly kabinamos, o čia virš galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 13:51)
Vida, nesupratau apie kokius skambucius klausi?
ir kokie tie skambuciai vidaus? paskambinti is kambario A kambariui B?

na ne apie ta mygtuka, kur prie lauko duru paskambinti, o ta, kur viduje skamba. Normalus skambutis viduje, tik zinoma ne plastmasine deze ir gongo nenoreciau .

Ar as cia taip keistai ir nesuprantamai paklausiau? O kaip tada tas skambutis vadinasi g.gif ?
Kristaline, as jau senokai suku galva, tik nieko rasti nepavyksta rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 gruodžio 2011 - 14:47
gal kalbama ne apie pati skambuti, o apie ta garsiakalbiuka, per kuri skambucio garsas girdisi g.gif

pas mus tai paprasta balta dezelyte. pakabinta verandoj palubej, tai nelabai ir matosi. o ir siaip del tokiu grynai funkciniu detaliu, kaip ventiliacines angos lubose, silumos jutikliai, dumu detektoriai ir signalizacija galvos nesuku. nu nelabai jie grazus, bet kad pasirinkimas tik kabinti arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 12 15, 14:07)
O aš tokios pat nuomonės, kaip tavo vyras, bet pasirodo iš visų čia pasisakiusių tik man jis užkliuvo, tai nenorėjau nieko rašyt  smile.gif.  Visa kita daugiau mažiau normaliai atrodo, nu kojinės kiek keistai, bet savotiškai įdomiai. Kiek teko matyt, tai jos ar prie židinio ar kojūgaly kabinamos, o čia virš galvos  biggrin.gif

kilimelis gal ir ne pats tinkamiausias (neciupinejau), bet taip malonu matyti nors kokia kita spalva tame kambaryje, isskyrus ruda smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 11:48)
na del lauko sviestuvu tai nesutikciau, kad tai rodymasis ar kazkoks pasiputimas.
Atsiradus LED technologijai ir sumazejus el. sanaudoms jau kiekvienas isgali apsvietima lauke ijunges laikyt visa nakti.
Mes dabar namo fasada tvarkom, tai numerio apsvietimas degs istisa nakti, idesiu 4W led lemputes ir lai sviecia istisai.
Tiesa, visas naktinis namo apsvietimas bus sujungtas su "foto akim" t.y. priklausomai nuo to kada sutemo, tada ir isijungs.

Pasipūtimas? doh.gif Tai,kad lyg ir neparašiau,kad blogai lauke šviestuvai blink.gif kur jūs skaitot blink.gif kuo daugiau tuos saugiau,ir grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 15, 14:46)
na ne apie ta mygtuka, kur prie lauko duru paskambinti, o ta, kur viduje skamba. Normalus skambutis viduje, tik zinoma ne plastmasine deze ir gongo nenoreciau .

Ar as cia taip keistai ir nesuprantamai paklausiau? O kaip tada tas skambutis vadinasi  g.gif ?
Kristaline, as jau senokai suku galva, tik nieko rasti nepavyksta  rolleyes.gif  .

Ai dėl šito, teisybę pasakius nelabai žiūrėjau kaip jie atrodo, bet greičiausiai nebus labai į akis krintantys, man svarbiau skambėjimas, kad neįkyrus būtų smile.gif

Man net gamintojų pavyzdy pateiktam nesižiūri grindys, bet kokios tada geriau žiūrėtųsi? doh.gif
O gal medžio imitacijos plytelės? ax.gif
Ar irgi falšivas variantas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 15, 11:48)

Oi, kiek nežinotų dalykų sužinojau, reik daugiau pasidomėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 15 gruodžio 2011 - 16:07