Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Cobre @ 2011 12 18, 00:45)
Apie ka aplamai mes kalbame?  blush2.gif  As ne piktai cia, bet toks ispudis, kad pakalbejom apie nieka  blush2.gif
Kiek suvokiau, tai tik del virtuves baldu spalvos nenusprendete. Bet patinka tau RK baldeliai. Na tai tokius ir darykite, kokie patinka  biggrin.gif . ne visiems juk reikia patarimu, jus gal is tu, kurie zino ko jiems reikia ir kas jiems grazu  smile.gif   mirksiukas.gif
Papildyta:

Mano skoniui, tai pas Svarstykle labai grazus baldai. O ir spalva.....  wub.gif

Na, pas mus dar tik tas svetaines stalas nupirktas. Taigi, norejau nuomones isgirst, ar tiktu toks retro komplektukas, gal kam kokiu ideju kyla del apstatymo, spalvu, uzuolaidu...
Cia uzklauset viena, kita, ka planuojam, tai pasakiau kokios mintys yra, o dabar labai laukciau jusu pasisakymu, ar parodymu, kaip jus tokia erdve darytumetes? O gal man (ir mano vyrui lotuliukas.gif ) patiks visai kas kita, jusu pasiulyta, ir visai ne tai , ka buvome planave...

dar niekas nenupirkta, todel galima planus ir pakeist... thumbup.gif

Ir dar, kaip manot, kokius sviestuvus galima priderint, ten virs valgomojo stalo 3 sviestuvai turi kabeti, o as nelabai pamatau ka grazaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 18 gruodžio 2011 - 00:36
4u.gif 4u.gif 4u.gif
rolleyes.gif Apie karsta diskusija, tai galvoju, naturalu, kad dedamos nuotraukas tikimes ir pagyrimo, o neigiami komentarai reikalingi patirciai, realiam suvokimui. Jug kartais buna, kad darom isivaizduodamos savo tiesa, kad yra grazu, o praregejame paskaiciusios komentarus.
Nesedetume sioje temoje , jei turetume milijona, galetume pirkt ir isirenginet "zurnalinius" interjerus, samdyt prabangius dizainerius, ir ipirkt ju siulomus baldus, detales. Arba pacios butume dizaineres.

Atejome i sia tema mokytis, ugdyti save, patarti kitoms rasti tiesa...

Ir manau esame dekingos uz bet kokius komentarus: tiek neigiamus, tiek teigiamus. Neisizeidziame uz teisybe. Mokomes. Kuriame SAVO namucius taip, kad jie butu mums mieli.

Su kuo visas ir sveikinu... Draugaukime, rasykime drasiai, klauskime patarimo..

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 17, 12:37)
Svarstykle, kad jau pasirodei, pasakyk prasau, kaip ten tavo austrijetes virtuveje pasiutos.
Ar per vertikalias siules audinys klostelemis suklotas ir persiutas, ar tiesiog sutrauktas per pacia siule? Labai graziai atrode, tik nebepamenu kaip padaryta  4u.gif .

Smagu, kad vis prisimenat mano austrijiete - jis vis dar tokia pati grazi kabo, nors vis dar abejoju, ar ji man ten pati tinkamiausia biggrin.gif Paziurejau - ten prisiutos kelios vertikalios juostos ir prie tos juostos prikabinta virvele - tik keliose vietose perverta, kitur jos nera - gal todel jos tokios lengvos atrodo.
Einu apsitvakysiu ir pafotografiuosiu ir uzuolaida, ir baldus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2011 12 17, 11:55)
Tikrai nereikia baimintis sviesesniu spalvu baldu auginant vaikus - rinkites sau patinkancia spalva, bet investuokit i isskirtines kokybes audini 4u.gif
Auginu tris vaikus (is ju maziausiam dar tik 2 metai - taigi jis ypatingas tepliorius rolleyes.gif ), o musu svetaines baldai ir virtuves kedes aptraukti senoviniu aksomu (tokiu storu medvilniniu). Kedziu spalva - gelsva, sviesi pilkai zalsva, auksine gelsva, svetaines baldai samanines zalios spalvos, bet irgi toli grazu ne tamsios.
Is patirties galiu pasakyti, kad esme ne spalvoje, o audinyje - kokybiskas audinys maziau teplus ir gerai valosi, o nekokybiskas - burbuliuojasi, greitai devisi ir tepasi. As pavalau viena kita atsirandancia demele skudureliu (kartais uztenka vandens, kartais panaudoju baldu apmusalu valymui skirta priemone) ir koki karta per metus padarau generalini valyma su putomis. Tiek to valymo mirksiukas.gif  Atrodo baldai labai gerai ir demiu nera, baldais dziaugiames ir kazkaip ypatingai ju nesaugom. Labiau nei demes mane jaudina tai, kad aksomas ant rankturiu po truputeli devisi - visgi tikrai senas...
Pries pusmeti drauge nusipirko sviesu kampa is maziau kokybiskos medziagos nei manieji antikvariniai baldeliai - jos kampas jau susitrynes, demetas ir atrodo apgailetinai ax.gif
Taip pat skaiciau, kad yra audinius impregnuojanciu priemoniu ir tokiomis priemonemis galima apdoroti baldinius audinius dar prie spradedant naudoti - manau verta tuo pasidometi mirksiukas.gif

Aciu labai labai uz pasisakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 17, 13:09)
O kaip rasti butent tokios kokybes audini, jei norisi pertraukti? Turiu omenyje aksoma. Man reikia.

as irgi vis dazniau apie tai susimastau, nes turiu keleta baldeliu, kurie laukia pervilkimo. Ziurinejau keletos firmu, man labai patiko Romo aksomas - storis, spalvos - yra ju Retroformoj, bet tada kainos nepaklausiau.
http://www.romo.com/...na/ravenna.html

kadaise padevetu drabuziu parduotuvese buvo galima rasti ivairiausiu atspalviu didziuliu sunkaus medvilninio aksomo uzuolaidu - butu pats tas pervilkimui, bet deja neuzsipirkau doh.gif Bet gal kas turit ir nenaudojat tu lobiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 18, 01:29)
Na, pas mus dar tik tas svetaines stalas nupirktas. Taigi, norejau nuomones isgirst, ar tiktu toks retro komplektukas, gal kam kokiu ideju kyla del apstatymo, spalvu, uzuolaidu...
Cia uzklauset viena, kita, ka planuojam, tai pasakiau kokios mintys yra, o dabar labai laukciau jusu pasisakymu, ar parodymu, kaip jus tokia erdve darytumetes? O gal man (ir mano vyrui lotuliukas.gif ) patiks visai kas kita, jusu pasiulyta, ir visai ne tai , ka buvome planave...

dar niekas nenupirkta, todel galima planus ir pakeist... thumbup.gif
Ir dar, kaip manot, kokius sviestuvus galima priderint, ten virs valgomojo stalo 3 sviestuvai turi kabeti, o as nelabai pamatau ka grazaus.

manau, kad tas jusu nusiziuretas komplektukas per mazas lyginant jau turimo valgomojo baldu proporcijas.
Jusu svetainei, salia zidinio reiktu atitinkamo dydzio minkstos dalies.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 18, 11:32)
manau, kad tas jusu nusiziuretas komplektukas per mazas lyginant jau turimo valgomojo baldu proporcijas.
Jusu svetainei, salia zidinio reiktu atitinkamo dydzio minkstos dalies.

Pasakykit gi pagaliau, kurie yra tie jos issirinkti baldai blush2.gif ?

Papildyta:
Kadangi man siuo metu aktualu, sioje temoje yra austrijeciu pavyzdziu. Dalinuosi:
http://www.supermama...hp/t467744.html

Seima is 5, tau gal ant "laiptines" langu austrijetes patiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 gruodžio 2011 - 12:01
QUOTE(vida777 @ 2011 12 18, 13:00)
Pasakykit gi pagaliau, kurie yra tie jos issirinkti baldai  blush2.gif  ?
Papildyta:
Kadangi man siuo metu aktualu, sioje temoje yra austrijeciu pavyzdziu. Dalinuosi:

na as kalbu apie tuos rudus ant lentynos desinej sudetus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2011 12 18, 12:46)
as irgi vis dazniau apie tai susimastau, nes turiu keleta baldeliu, kurie laukia pervilkimo. Ziurinejau keletos firmu, man labai patiko Romo aksomas - storis, spalvos - yra ju Retroformoj, bet tada kainos nepaklausiau.
http://www.romo.com/...na/ravenna.html

kadaise padevetu drabuziu parduotuvese buvo galima rasti ivairiausiu atspalviu didziuliu sunkaus medvilninio aksomo uzuolaidu - butu pats tas pervilkimui, bet deja neuzsipirkau doh.gif  Bet gal kas turit ir nenaudojat tu lobiu? bigsmile.gif

Jauciu kainos nemenkos bus, nes tapetai irgi ne is pigiuju smile.gif

As turiu tokias uzuolaidas mirksiukas.gif tongue.gif Tam reikalui ir papirkau uz kapeikas. Bet jos vistik jau nera tolygios spalvos, tai kazkiek iskarpyti reiktu. Na ir nors ju ir labai daug, ir dar dvi, bet vistiek kazin ar mano vienai sofai tokiu uztektu. Bet aksomas tai jo, tok pagerintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 18, 14:00)
Pasakykit gi pagaliau, kurie yra tie jos issirinkti baldai  blush2.gif  ?
Papildyta:

Jo, galvoju tiktu... mirksiukas.gif

Dedu labai panasu modeliuka, koki issirinkau, o spalva, tai foto ruda atrodo...
Man kazkaip zalios arba samanines noretusi, jei kur tokia gauciau.
Del tos pacios priezasties man patinka tokie komplektukai, nes jie yra zomsiniu pavirsiumi, lengvai labai valosi.

user posted image

user posted image

Man jie mieli tokie labai.... teisybe sakot, reiks bendroje erdveje paziureti kiap ziuresis, ar ne per mazi bus, sofute raso 1,80cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 18 gruodžio 2011 - 15:21
na jei tau zalia tinka - galetum paziuret minijos maldu cendre, dubysos g. pirmajame aukste (kaireje) italiski baldai parduodami, tai butent zaliai zpalvai dabar italai duoda 30proc nuolaida, baldai stovi ekspozijijoj, gali realiai apziuret.
Su auksciausios kategorijos gobelenu kaina 16t. bet kampas tikrai bigsmile.gif
man zalia nelabai tiktu, bet i juos ziuredama ilgai seile varvinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 18, 18:02)
na jei tau zalia tinka - galetum paziuret minijos maldu cendre, dubysos g. pirmajame aukste (kaireje) italiski baldai parduodami, tai butent zaliai zpalvai dabar italai duoda 30proc nuolaida, baldai stovi ekspozijijoj, gali realiai apziuret.
Su auksciausios kategorijos gobelenu kaina 16t. bet kampas tikrai  bigsmile.gif
man zalia nelabai tiktu, bet i juos ziuredama ilgai seile varvinau  blush2.gif

Galeciau, kaip sakai, paziuret, seile pavarvint bigsmile.gif , man sie deveti apie 2000-2500lt kainuotu, 16 000 lt neikasim, geriau jau tada virtuvini darytumem biggrin.gif, jei tiek turetumem .
Atsakyti