Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 18, 15:16)
Man jie mieli tokie labai.... teisybe sakot, reiks bendroje erdveje paziureti kiap ziuresis, ar ne per mazi bus, sofute raso 1,80cm...

man sie baldai labai labai wub.gif , bet pries tai reiketu gerai pagalvoti ar tikrai visur islaikysite panasu stiliu, kad jie veliau neatrodytu kaip ne is jusu namu (prilipo jau man tas posakis rolleyes.gif ). As kadangi nemegstu standartiniu "komplektu", situos baldus mielai maisyciau su kitais minkstais baldais.
Is sonu salia sofkutes isivaizduoju nedidelius, bet aukstokus apvalius stalelius lempoms, priesais sofa arciau zidinio foteliukus, o sonuose po kresla ar foteli, galima sviesios spalvos, tik paprastesni (nereikia pamirsti, kad deriname klasika su modernu) ir siek tiek kitokios formos. Arba dvivietes sofas - viena ar dvi, priklausomai kaip daznai ir kaip gausiai priiminesite svecius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 gruodžio 2011 - 16:20
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 16, 22:09)
Idomu kokia to modeliuko kaina , grazus tokio stiliaus man, bet kol kas kaina netinka, esu Casa beloj paziurinejus, bet ten be 6000-7000lt nelabai nupirkciau... Ten ziurinejau 3+2

o nenori paziuret viva sofoj?
as mastau uzsakinet kazkuri is situ g.gif
user posted image

user posted image

3+2 butu iki 5000lt tikrai

QUOTE(vida777 @ 2011 12 16, 23:04)
Juoktis sveika  ax.gif . O apie Gyvates metus girdeti turbut neteko? Gali buti visiskai rami, Cobre mane suprato.

tai jei reik tikros gyvates, as tikra - ir pagal metus, ir pagal charakteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 18, 17:04)
tai jei reik tikros gyvates, as tikra - ir pagal metus, ir pagal charakteri biggrin.gif

as irgi ax.gif . Tik pagal charakteri ne, bent jau nenuodinga tai tikrai lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 gruodžio 2011 - 17:16
mergos, tarp kitko, kuri is tu 2-ju sofkiu jums grazesne? kalbant apie antra, tai tu uzkloteliu su kutais ant rankturiu as neimsiu..
nu ir audini dar rinksiuos, nebus tokie, kaip foto
Atsakyti
kvietkas, pries uzsakinedama dar gerai gerai pagalvok,o ypac apie antra komplekta jis man daugiau i biednu musulmonu ar indusu stiliu nesa... tie kutosai tai is vis gryna tragedija,nenoriu nieko izeisti bet jei atvirai tai cia pigi klasika.O baldai kur imete seima is 5 tai kitas dalykas, jiems reikia erdves jie graziai ziuresis erdveje ten kur jie dabar stovi jie uzdusinti na ir tos pagalves aisku gadina visa vaizda 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 12 16, 21:26)
Nenori kazko is modernios klasikos?
minksti baldai
Cia kaip pvz.

as ne su seimos is 5 idetais baldais lyginu, o su va sitais, panasus..

o kutosu tai nebus bet kokiu atveju, jau rasiau
Atsakyti
Kvietkas man pirmoji grazi , daug lengvesne , grakstesne uz antraja
Papildyta:
tik idomu kaip lietuviski baldai devisi? ar neissisedes po metu
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 18, 19:21)
mergos, tarp kitko, kuri is tu 2-ju sofkiu jums grazesne? kalbant apie antra, tai tu uzkloteliu su kutais ant rankturiu as neimsiu..

Man pirma tokia tvirtesne atrodo, antra patiko, bet didelis tas komplekta labai, daug vietos jam reiks...

Svarbu pasimatuok, kuriame patogiau sedeti.

Panasiu su 2 sedimom pagalvem ikejoj maciau, bet sako labai issisedi, po metu jau baisiai atrodo.

As, jei jau nepirksim to retro, tai irgi kazka panasaus mastau...

O jei pirksim retro, tai noreciau kada ateityje salia dar kokia dviviete, ar kitokios formos foteliukus dar 2 pastatyt, na, truputi pamaisyt... su lengvesne klasika.
Dabar tik jei nupirksim, bus rupestis koki staliuka priderint...
dar kokio torsero zalvarinio
Man kazkaip salia torsero noretusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 18 gruodžio 2011 - 20:07
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 18, 18:21)

kvietkai, as ant siu baldeliu nesedejau, bet pries pirkdama gerai isitikinciau ar tos pagalves stabiliai laikosi, itariu kad bus vargas su jais del patogumo).
Kazkada mane Vida pamokino del tu pagalviu ir del suskirstytos sediosios dalies, daba labai isranki pasidariau, nezinau kaip paciai reiks nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 18, 20:05)
dar kokio torsero zalvarinio
Man kazkaip salia torsero noretusi.

torseras tinka poilsio kampeliui, laisvalaikio kambariui, o stai paciame centre svetaines - turbut nelabai wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 18, 22:40)
torseras tinka poilsio kampeliui, laisvalaikio kambariui, o stai paciame centre svetaines - turbut nelabai  wink.gif .

Supratau
Atsakyti
Man sita sofute labai nieko ziurisi, atlosas be pagalviu, tvarka butu lengviau palaikyti. ax.gif

Kiek suprantu, tai "viva sofa" t.p. "klaipedos sofos".Pazistama panasaus stiliaus turi 2 sofutes nusipirkus jau kokius 4 metus (is "klaipedos sofu"), tai nusiskundimu negirdejau.Ir man jos patogios.

Cobre- apie Mamicy sofas kalbu.Tu juk irgi ant ju sedejai.Kaip tavo nuomone apie kokybe, patoguma ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 18 gruodžio 2011 - 22:09