Del neigiamu komentaru apie Rytine Kava kojines ant sienos, tiesa pasakius buvau lengvai sokiruota. Juk tai kaledine dekoracija, pati tinkamiausia siam metui ir sakyciau originaliai rasta vieta joms - viena Rytinei Kavai, kita jos brangiausiajam. LOWE taip pat nei kiek netrukdo. Juk kiekvieniems namams reikia ir siek tiek individualumo, intymumo, pagaliau sentimentu.
Man is tiesu keista, kai zmogus (tai nebutinai liecia tik Rytine Kava) klausia kitu nuomones ar patarimo beveik del kiekvieno mazmozio. Pirmiausia kazkaip norisi isgirsti paties zmogaus nuomone, o ne vien tik "pasakykit, ko cia reikia".
Jau prirasyta tiek patarimu, pamokymu, gairiu, belieka pasikliauti intuicija bei logika ir daryti kazka savarankiskai. Tiesiog kurti SAVO namus, SAVO gyvenima. Be abejo kartais galima ar net reikia ir "pasitikrinti", ir pasitarti.
Kita vertus visa tai gaunasi tarsi idomus kolektyvinis zaidimas, bet, mano nuomone, del to truputi nukencia zmogaus individualumas.
Kuo labiau pazystu Rytines Kavos buda, tuo panasiau, kad uoliai dirbti - bandyti, keisti ir vel bandyti (beveik ta pati

), ji tikrai netingi, bet isigilinti i to darbo esme - nelabai.