Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 14:33)
O ka MamaSandra ?

ne dėl pinigų ax.gif bet ji turi to subtilumo kurio Jums reikia ax.gif nepyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2011 12 14, 13:42)
Na kaip cia pasakius wink.gif Gi jeigu zmogus nekeicia savo sprendimu net po n komentaru - reiskia savo sprendimu patenkintas, jam tai yra grazu (gi paprastai jeigu tikrai negrazu ir ne prie dusios, tai ir nesirenkame tu daiktu). Gi pati ne karta sakei, kad prie zodi "grazu" nepasigincysi.  lotuliukas.gif  4u.gif

Jeigu as galeciau visa tai pakeisti gyvom gelem iskart, tikrai sutikciau, bet tai bus sioks toks procesas. O kelios tos netikros puokstes man visai grazu. O ir gyvas reiktu det, tai cia dar kol sugalvociau kokias g.gif . Vat hortenzijos man patinka, o daugiau net supratimo neturiu g.gif .
Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 14, 13:45)
bet ji turi to subtilumo kurio Jums reikia  ax.gif nepyk  4u.gif

Nu lauksim Mamos Sandros komentaru tada bigsmile.gif
O pykt, nugi nepykstu tongue.gif . Butu nenormalu, jei visada buciau teisi ir nedaryciau klaidu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 14:40)

Gal ir grazu. Be abejo, kad grindys bus sviesios, pasimokinau jau su tamsiom spalvom mazoje patalpoje. Bet realybe bus tokia, kad reiks eiti per salonus ir ziureti, ka siulo ir kiek tas kainuoja. As kai sau kazka darau, tai jokio paveiksliuko neturiu pries nosi, kad turi buti taip. Nesugebu as asmeniskai sau pritempti internetiniu paveiksliuku prie savo namu vizijos blush2.gif As va pamatau ir sakau "mano". As savo namus truputi kitaip kuriu nei tu mirksiukas.gif

QUOTE(Tiupis @ 2011 12 14, 14:42)
Na kaip cia pasakius wink.gif Gi jeigu zmogus nekeicia savo sprendimu net po n komentaru - reiskia savo sprendimu patenkintas, jam tai yra grazu (gi paprastai jeigu tikrai negrazu ir ne prie dusios, tai ir nesirenkame tu daiktu). Gi pati ne karta sakei, kad prie zodi "grazu" nepasigincysi.  lotuliukas.gif  4u.gif

as ir nesiginciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 13:51)
Gal ir grazu. Be abejo, kad grindys bus sviesios, pasimokinau jau su tamsiom spalvom mazoje patalpoje. Bet realybe bus tokia, kad reiks eiti per salonus ir ziureti, ka siulo ir kiek tas kainuoja. As kai sau kazka darau, tai jokio paveiksliuko neturiu pries nosi, kad turi buti taip. Nesugebu as asmeniskai sau pritempti internetiniu paveiksliuku prie savo namu vizijos  blush2.gif  As va pamatau ir sakau "mano". As savo namus truputi kitaip kuriu nei tu  mirksiukas.gif
as ir nesiginciju  biggrin.gif

As tokias dabar deciau plyteles tam mazam tulike g.gif .
O kaip kitaip kuri? Negi galvoji, kad man nepatinka ir as perku?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 14:54)
As tokias dabar deciau plyteles tam mazam tulike g.gif .
O kaip kitaip kuri? Negi galvoji, kad man nepatinka ir as perku?

Ne tai turejau omenyje. Tu randi paveiksliukus ir tada jau pagal juos bandai kaip puzle sudelioti sau namus: patalpas, baldus, sviestuvus ir pan. Nepeikiu tokio budo, tiesig as jo nenaudoju savo namuose mirksiukas.gif Viskas gerai, jei duoda gera rezultata.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 14:00)
Ne tai turejau omenyje. Tu randi paveiksliukus ir tada jau pagal juos bandai kaip puzle sudelioti sau namus: patalpas, baldus, sviestuvus ir pan. Nepeikiu tokio budo, tiesig as jo nenaudoju savo namuose mirksiukas.gif  Viskas gerai, jei duoda gera rezultata.

Parsitempiu is palepes uzgyventa turta lotuliukas.gif . Jei reiktu viska naujai pirkt, butu kaikas kitaip ax.gif .

Kol neuzsimirso mano miegamasis, kazi koks paveikslas tiktu virs lovos? Ar foto didele ireminta g.gif

MAMAGABI, butu malonu isgirst nors trumpa komentara is taves ax.gif . Na bent jau kas labiausiai akis bado ax.gif ? (neskaitant geliu blush2.gif )

Begu trint senu keliu staliuku i mazosios kambari, nes MB jau burba doh.gif ........
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 15:04)
Kol neuzsimirso mano miegamasis, kazi koks paveikslas tiktu virs lovos? Ar foto didele ireminta g.gif

gal jau nebereikia blush2.gif sunkūs baldai plius prabangios užuolaidos ir komoda dar gražios lempos ant spintelių, neužsirauk daiktais, ypač miegamajam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 14, 15:20)
gal jau nebereikia  blush2.gif sunkūs baldai plius prabangios užuolaidos ir komoda  dar gražios lempos ant spintelių, neužsirauk daiktais, ypač miegamajam  blush2.gif

Na kodel taip jau ir nereikia? Drauge dabar nusipirko nuostabu grafikos darba: atrodo graziai, lengvai, remas klasikinis, pasportas irgi puikiai pritaikytas. O ir darbas toks grazus, lengvas, romantiskas wub.gif Bet norint pasikabinti paveiksla, gali tekti ne viena atsigabenti, kol rasi ta, kuris tiesiog prilips patalpoje, jokie isankstiniai patarimai gali nepadeti mirksiukas.gif Aisku, yra ir kita kategorija zmoniu, kurie tiesiog perka jiems patinkancius kurinius ir visai nekvarsina sau galvos del interjero. Tiesiog abiem atvejais kiek kiti tikslai isigyjant kurini.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 15:26)
Na kodel taip jau ir nereikia?

Čia jau reikėtų bendrauti kitoj temoj 4u.gif žmogaus gero miego neturėtų slėgti paveikslai viršugalvy ax.gif bet jei yra noras ir patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 14:04)

ne paveiksla deciau, o kokias tris keturias iremintas kokia zalsva ar bordo (nu tik ne baltas)spalva "supasportuotas" nuotraukas juodai baltas- gi tu tiek fotografuoji- tikrai rastumei kazko romantisko ir tinkancio miegamajam ax.gif
Atsakyti
Del neigiamu komentaru apie Rytine Kava kojines ant sienos, tiesa pasakius buvau lengvai sokiruota. Juk tai kaledine dekoracija, pati tinkamiausia siam metui ir sakyciau originaliai rasta vieta joms - viena Rytinei Kavai, kita jos brangiausiajam. LOWE taip pat nei kiek netrukdo. Juk kiekvieniems namams reikia ir siek tiek individualumo, intymumo, pagaliau sentimentu.

Man is tiesu keista, kai zmogus (tai nebutinai liecia tik Rytine Kava) klausia kitu nuomones ar patarimo beveik del kiekvieno mazmozio. Pirmiausia kazkaip norisi isgirsti paties zmogaus nuomone, o ne vien tik "pasakykit, ko cia reikia".
Jau prirasyta tiek patarimu, pamokymu, gairiu, belieka pasikliauti intuicija bei logika ir daryti kazka savarankiskai. Tiesiog kurti SAVO namus, SAVO gyvenima. Be abejo kartais galima ar net reikia ir "pasitikrinti", ir pasitarti.
Kita vertus visa tai gaunasi tarsi idomus kolektyvinis zaidimas, bet, mano nuomone, del to truputi nukencia zmogaus individualumas.

Kuo labiau pazystu Rytines Kavos buda, tuo panasiau, kad uoliai dirbti - bandyti, keisti ir vel bandyti (beveik ta pati smile.gif ), ji tikrai netingi, bet isigilinti i to darbo esme - nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gruodžio 2011 - 13:57
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 13, 18:04)
kad katalogų daugybė tai ne naujiena, o Dubingiuose ir pusdienio neužtenka  4u.gif  tik žinot kaip būna, gal  kartais kuri konkrečiai žino  blush2.gif

Kristaline,  tai pas Jus akivaizdu kad grindinės ne iš tos serijos ar čia tik apsidraudimui klausiat  ax.gif  pas mus plytelės dar dėžėse net nežiūrėjau ar kas ten nedera  g.gif

Renkuosi kitai voniai plyteles, tai todėl klausiu, kad išgauti kuo geresnį variantą, nes man vėl baisiai norisi derinti skirtingas kolekcijas, bet abejoju ar apskritai įmanoma gerai suderinti g.gif
Dabar svarstau variantą DK Travertino, ir prie jų grindų kitokių nei iš tos pačios kolekcijos neįsivaizduoju. Kitas variantas mano rodytos Ispaniškos Mapisa kolekcijos plytelės, tiesa, nepamenu ar išvis ten buvo grindinės pritaikytos tam stende, ir kaip jas pritaikyti, nes sienų raštas labai neryškus ir subtilus, tai jei dėti, kad ir neįkyrų raštą ant grindų, tai turbūt nelabai, dėti ryškų dar labiau negerai, nes nesimatys sienų ir bus marmalienė, tai lieka tik vienspalvės grindų plytelės? Šachmatiniu principu (pvz, balkšvų ir šv. rudų plytelių) išdėstyta kombinacija irgi netiktų? O gal tiktų, jei spalvas atitaikyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 14 gruodžio 2011 - 14:15